18 Iul 2017

Juglans nigra – Este un arbore foios, exotic, introdus în România la sfârşitul secolului XIX. Se dezvoltă foarte bine pe soluri nisipoase cu elemente minerale şi humus. Creşte bine în zona de câmpie de la 500 m la 1.000 m altitudine. Este foarte răspândit în America de Nord. Frunzele sunt lungi până la 40 cm cu 15-23 foliole. Înfloreşte în luna mai. Fructul este o drupă sferică cu un diametru de 3,5-5 cm verde gălbui, apoi negru, sămânţă care se poate colecta în septembrie-octombrie, neprelucrată, nu este comestibilă.

S-a descoperit că o tinctură preparată din coajă de nucă neagră împreună cu cuişoare şi pelin (Arthemisia Absintum) pot distruge un parazit foarte periculos pentru organismul uman numit Trematod (Fasciolopsis buskii), care este cauza producerii tuturor formelor de cancer. Acest parazit se poate localiza în ficat, plămâni, stomac etc., unde alături de alţi factori de mediu duce la boala canceroasă. Nucul negru, fiind o specie de interes forestier, are lemnul foarte bun pentru tâmplărie, se băiţuieşte uşor, se usucă încet, având însuşiri tehnologice superioare.

Folosit mult în industria mobilei, la avioane, paturi de puşcă, sculptură etc. Este un copac care creşte foarte rapid, în 6 ani atinge 7 m, la 30 ani poate atinge peste 20 m înălţime. Este întâlnit în plantaţiile forestiere din jud. Giurgiu, jud. Caraş Severin. Se cultivă prin parcuri şi grădini publice.

Sursa:http://www.tribuna.ro/stiri/timp-liber/nucul-negru-juglas-nigra-27839.html

Multa vreme am crezut cu totii ca aceasta boala, cancerul, este diferita de alte boli. Credeam ca seamana cu un foc pe care nu-l mai poti stinge odata ce s-a aprins. Prin urmare, trebuie sa-l extirpi sau sa-l iradiezi pana la moarte, sau sa distrugi chimic fiecare celula canceroaza din corp, fiindca nici una nu mai poate reveni vreodata la normal. NIMIC MAI FALS ! Si mai credeam ca diversele tipuri de cancer, cum ar fi leucemia sau cancerul la san, au cauze diferite. Din nou, fals!

In aceasta carte veti vedea ca toate formelor de cancer sunt asemanatoare. Toate sunt cauzate de un parazit. Un singur parazit! Acesta este trematodul intestine uman. Si, daca distrugeti acest parazit, evolutia cancerului se va opri imediat. Tesutul va redeveni normal. Nu va veti imbolnavi de cancer decat daca aveti acest parazit.

Cum poate trematodul sa duca la cancer? In mod obisnuit, acest parazit traieste in intestine, unde nu produce mari daune, cel mult colita, boala Crohn, sau sindromul colonului iritabil dar de cele mai multe ori este inofensiv. In schimb, daca invadeaza un alt organ cum ar fi uterul, rinichiul ori ficatul, provoaca daune extrem de mari. Daca se localizeaza in ficat, duce la cancer! Se localizeaza doar in ficatul anumitor persoane. Acestea au alcool izopropilic (deseori prescurta AIP) in organism. Toti pacientii bolnavi de cancer (100%) au in ficat atat alcool izopropilic, cat si parazitul. Solventul, alcoolul izopropilic, este responsabil pentru instalarea parazitului in ficat. Nu va veti imbolnavi de cancer decat daca aveti in organism atat parazitul, cat si alocool izopropilic.

Pentru a intelege cancerul, trebuie sa intelegeti lucrurile esentiale despre parazitul intestinal plat uman (trematodul). Denumirea sa stiintifica este Fasciolopsis buskii. In engleza, fluke inseamna  plat, iar acesti paraziti plati fac parte din increngatura Plathelminthes.

Trematodul intestinal uman trebuie sa treaca prin mai multe stadii pentru a se reproduce. Primul stadiu este cel de ou. Adultul produce milioane de oua. Acestea sunt eliminate din organism datorita tranzitului intestinal. Adultul, totusi , sta atasat de intestine ( sau de ficat- cancer, ori de uter – endometrita-, ori de timus – SIDA, ori de rinichi – boala Hodgkin).

Cei mai multi dintre noi suferim, din cand in cand, mici leziuni ale intestinului. Aceste rani permit oualor, microscopice ca dimensiuni, sa fie atrase in circuitul sangvin (tot pe aceasta cale ajung in sange si ouale altor paraziti). Unele dintre aceste oua eclozeaza in intestine sau in sange. Aceste organisme microscopice eclozate se numesc miracidium si reprezinta cel de-al doilea stadiu. Ele “inoata” cu ajutorul micilor lor filamente inatatoare. Si, desigur, ficatul – al carui rol este de a elimina toxinele, le primeste si le distruge pe masura ce sangele de la intestine ajunge la el. Aceste organisme nu au nici o sansa de supravietuire in organismul persoanelor normale.

https://detoxifieresideparazitare.wordpress.com/tag/trematod/

Sursa: Asociatia Inventatorilor Independenti -AII

<span>Post a comment</span>