Consultanta, Redactare, Inregistrare Inventii, Brevete, Patente, Monetizare in USA prin parteneriatul semnat cu Worldwide Independent Inventors Association – WIIA Washington D.C.USA.

In Romania, institutia care elibereaza brevet de inventie este Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM). Pentru inregistrare se depune o cerere de brevet de inventie, care iti oferă protectie pana la analiza cererii de brevet. Cererea de brevet se inregistreaza, se publica si se examineaza. În general, durează aproximativ 18 luni pentru a transforma o cerere de brevet într-un brevet de inventie, daca sunt îndeplinite toate conditiile, dar exista si taxe de urgenţa.

OSIM ofera şi reduceri pentru persoane fizice sau juridice, în functie de cifra de afaceri sau de venitul mediu brut.

Asociatia inventatorilor Independenti -AII ofera 
SERVICII DE CONSULTANTA:

  • Consultanta nationala si internationala pentru realizarea proiectelor de brevete în aproape toate domeniile tehnologice, automatizare, Electronica si Telecomunicatii, Energie, Medicina , dispozitive medicale, procese chimice,  Industria alimentara, bauturi, frumusete si ingrijire personala, jucarii si jocuri creative, etc. ;
  • Cercetarea noutatii si brevetabilitatii nationale si internationale;
  • Redactarea documentatiei si desenelor tehnice pentru aplicarea cererii de brevet, inregistrarea inventiilor, documentatie tehnica, raport cercetare, desene autocad, figuri.
  • Raport Cercetare documentara nationala sau internationala cu identificarea elementelor inovative in documentatia tehnica/tehnologica.
  • Redactarea  documentatiei tehnice de brevet

Important de retinut este faptul că un brevet acordat de OSIM este valabil numai pe teritoriul Romaniei. ( LEGE nr. 64 din 11 octombrie 1991 )

Este important ca inventatorii sa stie ca pentru a proteja si comercializa o inventie in alt stat trebuie sa se faca sa se faca o inregistrare in tara respectiva conform  procedurile existente in acea tara.

DORITI SA INREGISTRATI NOI INVENTII PE PIATA DIN USA?

Asociatia inventatorilor Independenti – AII prin parteneriatul semnat cu Worldwide Independent Inventors Association – Washington D.C.,USA va poate sprijini si la inregistrarea inventiilor in USA in vederea monetizarii lor.

INVENTII, BREVETE, PATENTE, AVOCATI SI AGENTI AUTORIZATI, parteneri si colaboratori ai WIIA – Washington D.C., USA si Asociatia Inventatorilor Independenti – AII Romania, reprezentanta Romaniei la IFIA Geneva, vine in sprijinul inventatorilor Romani cu cele mai avantajoase oferte de inregistrare brevete si patente in vederea monetizarii lor pe piata nationala si internationala.

AII & WIIA- Ajuta Inventatorii  sa inregistreze inventiile la costuri avantajoase in Romania si USA.

Worldwide Independent Inventors Association – WIIA, Washington D.C.,USA si Asociatia Inventatorilor  Independenti – AII, Romania membra a IFIA Geneva, au competentele tehnice pentru a înțelege si examina noutatea si tehnologia, experiența de a întrevedea potențialul beneficiu, precum șiautoritatea juridică pentru a proteja valoarea sa la cele mai reduse costuri pentru inventatori.

Am elaborat peste 100 de cereri de brevete de invenție in Romania si USA (provizorii / ne-provizorii) pentru unele dintre cele mai complexe inovații.

Elaboram si dosar pentru SUA și Internațional („PCT“) cu Cererile de brevet de invenție, și tinem toata corespondența cu oficiul de brevete, pentru întreaga durata a cererii de brevet de invenție, de la început până la sfârșit. Avem avocati specialisti in proprietatea intelectuala si agenți de înregistrare patente (brevete) care au o experiență internationala imensă în elaborarea specificațiilor de patente (brevete).

Scrierea documentatiei tehnice si realizarea desenelor Cererii de brevet de invenție: 

Scopul nostru este de a oferi cele mai bune servicii inventatorilor si sanse sa monetizeze inventiile pe piata nationala si internationala.

Membrii WIIA & A.I.I. sunt inventatori de top, multi medaliați la saloanele si tirgurile de invenții  internaționale, cu  rezultate deosebite în cercetarea aplicată și realizarea de prototipuri eficiente la nivel național și internațional.

Lumea non-profit, este populata cu eroi. Eroi care dau tot ce au, care cu generozitate face sacrificiu de sine, care empatizeaza cu adevărat cu cele mai marginalizate superstaruri ce cred în binele omenirii și știu că ei fac o diferență.” www. washingtonnonprofits.org.

Valoarea unui om ar trebui să fie văzută în ceea ce dă și nu în ceea ce el este capabil de a primi.“ – Albert Einstein

Suntem ca stelele căzătoare, strălucesc câteva secunde și dispare în neantul cosmic, se întâmplă uneori ca acest lucru sa fie util pentru tine, Omule“ – Iordan Stavar.

Contact:

IORDAN STAVAR – Presedinte/CEO al WIIA & AII

Email: contact@inventatori.ro ; contact@worldwideinvention.com ;

Sursa:WIIA & AII
Data:April,11,2017

Worldwide Independent Inventors Association – WIIA – Washington D.C.,USA
Asociatia Inventatorilor Independenti – AII
Presedinte/Fondator: IORDAN STAVAR
Email: contact@inventatori.ro
Mobil: 0746.69.69.90

DESPRE NOI:

ASOCIATIA INVENTATORILOR INDEPENDENTI – ( AII )

RAPORT DE ACRTIVITATE:

Link: http://www.inventatori.ro/asociatia-inventatorilor-independenti-aii-raport-de-activitate/