Alegeri, fericire, frica, frica schimbare, Maitreya, reguli de viata, rezonanta, Exista o legea Divina?

Exista o legea Divina?

Intr-un recent interviu dat pentru o publicatie/magazin, reporterul a intrebat-o pe Margaret: „Exista ceva in genul legii divine?”

Prin intermediul lui Margaret am raspuns imediat: „Nu, nu exista”. Cel care lua interviul a parut surprins, dar intr-adevar nu exista nicio lege divina. Multi dintre voi veti fi surprinsi de acest raspuns deoarece sunteti atat de obisnuiti sa creati reguli si sa aveti legi in vietile voastre.

Oricum, ce e legea? Care e semnificatia legii?

Legea a fost creata sa controleze umanitatea. A fost creata de fiintele omenesti pentru a controla anumite zone ale vietii, pe care multi din cei ce au trait in acele timpuri au considerat ca trebuie controlate. Prin crearea legii, anumite aspecte ale vietii pot fi tinute sub supraveghere. Ei nu erau constienti la acel timp, ca daca indepartezi ceva, muti ceva, sau creezi o lege de interzicere a ceva, subiectul doreste si are nevoie de acel ceva si mai mult. Daca nu e subiectul unei constientizari constante, atunci in mod uzual nu iti trece prin minte.

Fiinta Suprema, Dumnezeu, Divinul (sau asa cum il acceptati multi dintre voi) nu face reguli, pentru fiecare dintre voi care este pe propria cale.

Ce poate fi drept pentru unul, nu e drept pentru altii.

Nu poti sa ai favoritisme!

Atatea razboaie si atata durere au fost creeate de legi, restrictii, limitari – toate in numele incercarii controlului umanitatii. Cu ceea ce accepta unul, altul va fi in dezacord! Deci nu exista lege divina, absolut de loc. Daca ar exista o astfel de lege ar fi chiar mai rau decat este in pe suprafata pamantului.

Multi privesc spre ceea ce e cunoscut ca fiind cele „10 Porunci”, ca lege divina, dar nu e asa. Creatorul/Fiinta Suprema nu ia parte cuiva, nu dicteaza, si nu doreste ca umanitatea sa lupte cu ea insasi. Asta e ceea ce legea creaza.

Pot sa scriu numai putin in acest mesaj despre acest subiect. Totusi, sper ca va ajuta pe multi dintre voi sa evolueze pe calea vibrationala spre o constienta mai inalta.

Deci, cum ati putea depasi in planul terestru ipostaza de a avea si a crea legi?

Prin a fi mai tolerant, mai iertator, iubitor, intelegator, neconditional si fara a judeca in tot ceea ce faceti si in toate relatiile din planul terestru.

Odata ce umanitatea invata aceste (tratamente) si altele de natura similara, atunci si numai atunci, oamenii vor trai alaturi in armonie si vor avea pace pretutindeni.

Maitreya.

Traducere a News Letter #206 - "Is There Divine Law?" - www.maitreya-edu.org
farafricaspresucces.blogspot.com

« Inapoi