04 aug. 2022

 

Asociatia de proprietari  2022 Giulesti 44,Bloc 7 – Bucuresti

Calea Giulesti 44,Sector6,Bucuresti

CIF:15818807

Informare, Stimati vecini, 

Comitetul Executiv nou ales in data de 21.o7.2022 in Adunarea Generala Extraordinara Reconvocata , in frunte cu noul presedinte Stavar Iordan va informeaza urmatoarele –

  1. Fostul presedinte demis  Iordan Ghe. refuza in continuare sa predea documentele blocului , stampila si cheile, se agata de functie si de banii Asociatiei.

2.Toate cheltuielile pe care le face din 21.07.2022  ( si de la care isi ia spaga de fiecare data ) sunt ilegale.

  1. Fostul presedinte Gheorghe Iordan , ajutat de catre administratorul Mila Adrian si acoperiti de cenzora Costan Roxana au format un grup infractional organizat care refuza sa accepte rezultatele alegerilor desfasurate in 21.07.2022.

4.Motivul pentru care sunt disperati sa ramina in functii si nu se dau deoparte , refuzind sa respecte hotarirea Adunarii Generale din 21.07. este faptul ca un control financiar-contabil initiat de catre noul Comitet va scoate la iveala toate ilegalitatile savirsite de acestia in ultimii trei ani.Acest lucru ii sperie deoarece ei stiu bine ca vor raspunde pentru toate cheltuielile inutile si ilegale facute din banii dvs si pentru toata batjocura la care i-au supus pe oameni in ultimii trei ani.

5.Iordan Ghe. se dovedeste a fi al doilea Ciuperca -insa noul Comitet  Executiv ales in 21.07.va promite solemn , oameni buni , ca va recupera toate sumele cheltuite inutil sau ilegal de la cei responsabili -Iordan , Mila si Cenzora .

6.Pentru a se agata de functie (si de banii blocului)Iordan a initiat (total ilegal) alte Adunari Generale menite sa-l tina in functie pe el impreuna cu echipa sa.

  1. Pentru a opri cheltuielile ocntinuate   menite sa-i aduca o spaga lui Iordan, Comitetul executiv ales in 21.07. a solicitat controale de la Primaria sector 6 si de la Politie cu privire la activitatea desfasurata de Iordan in ultimii trei ani cind a condus Asociatia de unul singur , fara sa dea socoteala nimanui.

*. Iordan Ghe. se afla , deasemenea , in cercetare  penala  si contraventionala pentru ilegalitatile savirsite de el – deturnarea sumei de 9400 lei din fondul de penalitati , cheltuirea unei sume de 40.000 lei in ultimele trei luni pe lucrari care nu care nu erau urgente sau strict necesare (cutii postale, cosmetizare lifturi), distrugerea cutiilor postale si violarea si insusirea corespondentei , furt din bunurile Asociatiei, spaga dovedita luata de la diverse lucrari , blocare acces intre scari de catre terasa ocupata de el , constructii pe terasa lui  fara autorizatii,  piscina de  pe terasa lui,mobilarea biroului sau de la parterul scarii E pe banii Asociatiei si folosirea acestuia in interes propriu, comportamentul sau huliganic si amenintator la adresa oricui il intreba despre cheltuirea banilor nostri  sau despre mersul Asociatiei.

Deasemenea Iordan se pregateste acum  pentru cheltuirea sumei de 10.000 lei pentru camere de supraveghere suplimentare . Vi se pare strict necesar sa ne spioneze unul ca Iordan ? Un asistat social disperat dupa bani , un infractor caruia i s-a interzis pe viata intrarea in Italia, un om care timp de 20 de ani nu si-a platit intretinerea , un turnator la politie , un individ care abuzeaza de functia avuta, nu da explicatii locatarilor despre cheltuielile pe care la face , despre contractele pe care le incheie (ca sa nu iasa la iveala spaga pe care o ia), un om care injura femei si batrini.

8.Ne gasim  acum exact ca pe vremea lui Ciuperca , in care se faceau tot felul de cheltuieli despre care nimeni nu trebuia sa afle. 

Atentie – cenzora ne va spune tuturor ca nu sunt probleme cu banii blocului , ca totul este roz- exact asa era si la Ciuperca pina cind sa-u facut verificari mai atente si a iesit la iveala furtul de 30.000 euro.

Pina nu verificam documentele lor, nu trebuie sa credem nimic.Sunt bani multi la mijloc , sunt banii nostri , nu ai lui Iordan , avem dreptul sa-i verificam. De ce nu ne lasa oare sa facem verificarile cheltuielilor si ale contractelor lui Iordan?

9 .Vineri 07.si 19.07. Iordan isi organizeaza Adunari Generale care sa-l mentina in functie.

Asta dorim oare – in continuare un presedinte care se poarta ca ultimul derbedeu , care minte oamenii, inseala , fura din banii Asociatiei, injura si sare la bataie.Poate reusim , totusi sa scapam de el…

 

Comitet Executiv Ales,

Pt.conformitate,

Presedinte Asociatie,

Stavar Iordan

Data:04.08.2022

 

 

 

<span>Post a comment</span>