03 dec. 2021

 

 

 

 

 

TRATAMENTE ELECTROPUNCTURA ACASA

PRIN INCHIRIEREA UNUI DISPOZITIV !

Electropunctura este o metodă non-invaziva prin care punctele de presiune sunt stimulate prin impulsuri electrice, fara ace.

ACUPUNCTURA – DISPOZITIV MANAGEMENT DIABET 
– STIMULATOR  DIABETIC-

Asociatia Inventatorilor Independenti – Romgaz S.A.

– Proiect Dispozitiv Management Diabet – DMD –

Asociatia Inventatorilor Independenti – Romgaz S.A. – Proiect Diabet

Curentii  stimulatorul diabetic au valori depolarizante care se transmit din punctele de acupunctura in corpul  uman activand functiile pancreasului.

Worldwide Independent Inventors Association – Washington D.C.,USA

&

Asociatia Inventatorilor Independenti  – Bucuresti Romania

DISPOZITIV DE MANAGEMENT AL DIABETULUI – DMD – STIMULATOR  DIABETIC

STIMULATOR  DIABETIC -DMD

DESCRIERE

Hiperglicemia poate determina grave probleme de sănătate. Acupunctura este una dintre cele mai eficiente metode alternative de tratament a diabetului. În medicina tradiţională chineză diabetul zaharat este considerat ca fiind afectarea Focarului Superior, Mediu sau Inferior, cu suferinţa pluriorganică din punct de vedere energetic. Medicina tradițională chineză consideră că organele interne afectate de metabolismul defectuos sunt în primul rând plămânii, splina, stomacul şi rinichii în mod special. Dezechilibrul din rinichi duce la reducerea fluidelor din organism, la deteriorarea circuitelor sangvine şi la formarea unor blocaje ale canalelor energetice colaterale. Astfel, se consideră că principala cauză patologică în evoluţia diabetului este congestia. Cercetările actuale arată că schimbarea factorilor genetici, de mediu, de viaţă, biologici, psihici poate determina disfuncţii metabolice, deficitul unor microelemente în organism, scăzând toleranţa glucozei şi afectând echilibrul Yin-Yang. Simptomele din prima fază sunt legate de sindromul deficienţei de Yin şi al excesului de Yang, ceea ce provoacă o stare de uscăciune şi căldură, care determină o reducere a fluidelor corpului. Apoi, se manifestă un deficit de energie Qi şi Yin, iar în ultimă fază apar deficitare atât Yin, cât şi Yang. Țintele tratamentului prin acupunctură sunt diminuarea căldurii, umectarea plămânului, fortificarea Yin-Qi a rinichilor și ficatului, normalizarea funcției splinei, armonizare meridianelor Focarul Superior, Focarul Mediu și Focarul Inferior.
Bazându-se pe medicina tradiţională chineză, se realizează echilibrarea energetică pentru îndepărtarea afecţiunii pancreasului acționând asupra celor trei meridiane de acupunctură: Focarul Superior, în special pentru plămâni, pentru înlăturarea setei şi dorinţei de a consuma cantităţi mari de lichide; Focarul Mediu, pentru stomac, având ca scop îndepărtarea apetitului exagerat; Focarul inferior pentru rinichi, în vederea eliminării urinării frecvente. Astfel, câmpul energetic încarcă prin cele trei meridiane toate organele interne, ceea ce duce la reglarea funcţiilor ţesuturilor şi în final a metabolismului. Sângele şi oxigenul din pancreas încep să treacă prin procese metabolice corecte, iar funcţiile de secreţie, excreţie şi transport ale insulinei se îmbunătățesc și deseori ajung la parametri normali. Tratamentul prin acupunctură/Electropunctura realizează treptat refacerea echilibrului energetic, influenţând „în final” refacerea funcţiei pancreasului.

Electropunctura este o metodă non-invaziva prin care punctele de presiune sunt stimulate prin impulsuri electrice, fara ace.

Electropunctura poate fi aplicată în scopul redresării unor funcții dereglate, influențând reacțiile organismului la boală sau poate fi aplicată simptomatic, adresându-se unui simptom (alinarea durerii). Electropunctura este o terapie ce are efecte benefice asupra minții și corpului, realizând o stare de bine la nivel fizic și emoțional, îmbunătățind calitatea vieții. Rezultatele tratamentelor variază de la pacient la pacient chiar și în aceeași afecțiune, fiecare organism având particularitățile sale.

Electropunctura are o vechime de cateva decenii si se bazeaza pe stimularea punctelor de acces de pe traseele superioare ale meridianelor prin curenti specifici folosind ace-electrozi sau electrozi punctuali pe suprafata pielii. Intensitatea curentului electric, tensiunea electrica, frecventa curentului si ritmul de stimulare sunt raspunzatoare pentru sensul energetic, tonifiere sau dispersie.

Afectiuni tratate prin electropunctura si reflexoterapie:

DIABET, Stres, insomnie, depresie, reumatism, artrite, sciatica, nisip sau pietre la rinichi, impotenta, frigiditate, gastrite, ulcer, hemorozi, balonari, hipo si hipertensiune, astm, bronsite, rinite, sinuzite, litiaza biliara, probleme tiroidiene, reglarea menstruatiei, tulburari ale menopauzei, osteoporoza, obezitate, diabet etc.

PREZENTARE:

Stimulatorul diabetic este un dispozitiv electronic care functioneaza pe principiul acupuncturi.Practic aparatul este un minigenerator de semnale electromagnetice de valoare joasa si amplitudine mica denumite semnale subliminale antidiabetice.

STIMULATOR  DIABETIC -DMD

Semnalele artificiale, cu valori precise, sunt transmise in punctele de acupunctura prin intermediul conductorilor si electrozilor de contact direct cu pielea.Astfel, stimuli electrici foarte slabi aflati sub un anumit prag, de ordinul milivoltilor, ajung sa se transmita de-a lungul axelor energetice ale corpului prin intermediul punctelor de acupunctura de pe Meridianele Energetice, de unde ajung in apropierea membranelor celulare ale pancreasului, stimuland producerea de insulina pentru metabolizarea glucozei din sange.

DISPOZITIV DE MANAGEMENT AL DIABETULUI – DMD – STIMULATOR  DIABETIC

STIMULATOR  DIABETIC -DMD

PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE:

In repaus membrana celulara a pancreasului este foarte putin permeabila pentru ionii de Na-, mentinuti in concentratie mare in exterior si permeabila   pentru   ionii  de K+, care ies pasivi din celula. Aparitia stimulului determina o depolarizare locala a membranei, ceea ce duce la deschiderea canalelor de sodiu (comandate electric) si, in consecinta, la patrunderea ionilor de Na- in celula, in sensul gradientului electro-chimic. Ca urmare a influxului de sarcini pozitive, membrana se depolarizeaza mai mult. Fluxul ionilor K+ si transportul activ introduc o reactie negativa, avand  tendinta de a restabili echilibrul. Datorita acestei diferente de curenti, atata vreme cat este cuplat stimulatorul diabetic la corpul uman, se va naste continuu un curent electric care va face legatura prin intermediul elementelor conductoare intre stimulatorul diabetic  si corpul uman.

Curentii  stimulatorul diabetic au valori depolarizante care se transmit din punctele de acupunctura in corpul  uman, fortandu-l pe perioada cat dureaza cuplajul sa beneficieze de aceste valori. Repetarea zilnica a  acestui fenomen face ca dupa un anumit numar de cicluri zi-noapte, pancreasul  bolnav sa-si modifice functionarea si sa se realizeze un asa numit “echilibru energetic” cu producere suficienta de insulina pentru metabolizarea glucozei din sange.

DISPOZITIV DE MANAGEMENT AL DIABETULUI – DMD – STIMULATOR  DIABETIC

STIMULATOR  DIABETIC -DMD

CONCLUZII MEDICALE:

In urma testelor efectuate pe pacienti ( inventatori din echipa STIMULATORULUI  – DIABETIC ) cu diabet tip 1 si 2, specialistii medicali au declarat ca in urma tratamentului cu STIMULATORUL DIABETIC s-au obtinut “cele mai eficiente rezultate in ameliorarea simptomelor pacientilor din ultimii 5 ani”.

DISPOZITIV DE MANAGEMENT AL DIABETULUI – DMD – STIMULATOR  DIABETIC

STIMULATOR  DIABETIC -DMD

AVANTAJE:

Metoda de stimulare cu STIMULATORUL DIABETIC este un adjuvant in tratamentul clasic al diabetului, acesta ajutand pancreasul sa produca mai multa insulina fara un alt gen de tratament suplimentar.

Tratamentul cu STIMULATORUL DIABETIC efectuat in mod corect, face ca pancreasul sa elibereze mai multa insulina, imbunatateste glicemia si hemoglobina glicozilata, ajutand pacientul sa micsoreze dozele de medicamente pe perioada tratamentului si face ca diabetul sa nu mai evolueze spre forme  avansate de boala.

DISPOZITIV DE MANAGEMENT AL DIABETULUI – DMD – STIMULATOR  DIABETIC

ACUPUNCTURA – DISPOZITIV MANAGEMENT DIABET 

Echipa  care a lucrat la acest proiect:

STAVAR IORDAN – inventator independent
Presedinte –  Asociatia Inventatorilor Independenti  ( Romania ) si 
Manager de Proiect

2010 – 11 Medalii la Salonul International de Inventii, Cercetare Stiintifica si Tehnologii Noi, organizat de ANCS si TIB INVENTIKA ;

2010 – Medalia  de Bronz la Salonul International de Inovatii si Investitii de la Moscova;

2012 – Medalia de Aur si Diploma de Excelenta la Salonul International al Cercetarii, Inovarii si Inventicii PRO INVENT, Cluj – Napoca, Romania, 27 – 30 martie 2012 – Grup de inventii : Inventia Stimulator Diabetic

2013 – Medalie si Diploma – Inventia Stimulator Diabetic – Salonul International de Inventii si Inovatiii – FINEX 201304 – 07 februarie, Teheran, Iran, Fundatia Nationala a Inventatorilor de Elita – Iran si IFIA.

  1.  Dr.Ing.HC. IOAN MICU – Inventator independent

Parintele BIOPUNCTURII – (acupunctura fara ace)

1991 – Doctor in Medicina Alternativa – Malaga, Spania

1994 – Medalii de Aur la Iasi si Bruxelles pentru inventia Metoda de biostimulare.

1995 – Doctor Honoris Caussa pentru Medicina Alternativa al The Open International University –  Munchen, Germany

1996 – Medalie de Aur la Bruxelles pentru Motorul electric asincron (care se refera la principiul de functionare al OZN).

1996 – Medalie de Aur la Iasi pentru Metoda de echilibrare electrostatica a organismului uman.

1996 – Medalie de Aur la Iasi pentru Generatorul de campuri electromagnetice antistres montate pe avioane.

1996 – Medalie de argint la Bruxelles pentru Generatorul de câmpuri electromagnetice antistres montat pe automobile.

1996 – Medalie de Argint la Bruxelles pentru Biostimulatorul Electrostatic Individual.

1996 – Medalie de Argint la Bruxelles pentru Radarul uman

CARTI EDITATE:

ACUPUNCTURA – DISPOZITIV MANAGEMENT DIABET 

THE HUMAN GENOME IN ALTERNATIVE GENETICS AND THE HUMAN BEING IN BIOPUNCTURE-The method of balancing the human body electrostatic  (The World Congress of the 3 Milenium for Alternative Medicine – Baile Felix – March 2001) Dr.ing.HC Ioan Micu, Prof.Univ.Dr.Vasile Marcu,Biolog Ana Maria Micu, Kinetoterapeut Mirela Dan

  1.             BIOPUNCTURA – Dr.ing.Ioan Micu

III.            EVOLUTIONISMUL BIBLIC SI BIOPUNCTURA – Dr.ing.Ioan Micu, Dr.biolog Ana Maria Micu

 

Email: Contact@inventatori.ro

Sursa:www.inventatori.ro

Data:27.08.2020

<span>Post a comment</span>