16 ian. 2020

Proiect Asociatia Inventatorilor – Romgaz S.A.

Diabet – Medicina Complementara – Electroacupunctura

TRATAMENTE LA DOMICILIU PE BAZA DE CONTRACT PRIVAT

 

ROMGAZ SA – Proiect AII Diabet

TERMEN FINALIZARE PROIECT – NOIEMBRIE 2020

– Medicina Complementara agreata de OMS –

Asociatia Inventatorilor Independenti – Romgaz S.A.

– Proiect Dispozitiv Management Diabet – DMD –

Asociatia Inventatorilor Independenti – Romgaz S.A. – Proiect Diabet

        ONG Asociatia Inventatorilor Independenti –AII are placerea  si onoarea de a anunta semnarea contractului de parteneriat si sponsorizare cu compania  ROMGAZ  S.A. pentru Proiectul Dispozitiv de Administrare a Diabetului – DMD.

            Asociatia Inventatorilor Independenti – Romgaz S.A. – Sponsorizare Proiect Diabet

Dispozitiv Management Diabet – Romgaz SA

Dispozitiv de Management al Diabetului – DMD

Parteneriatul semnat de catre Asociatia Inventatorilor Independenti -AII cu Romgaz S.A, are o semnificatie deosebita pentru inventatorii independenti din Romania ,deoarece deschide calea unor colaborari intre marile companii si Inovatia privata creatoare de noi tehnologii performante.

Implementarea noilor tehnologii pe piata din Romania dezvoltand noi linii de fabricatie, noi locuri de munca aducand beneficii tehnologice si financiare economiei romanesti conform modelului economic de dezvoltare tehnologica al tarilor din UE si USA.

In Romania 823.000 de români sunt în prezent diagnosticați cu diabet, însă numărul real al bolnavilor ar putea fi mai mare, în condițiile în care nu toți sunt diagnosticați, a afirmat ministrul Sănătății, Sorina Pintea, adăugând că numărul copiilor afectați de această boală este în creștere.

Dispozitiv Management Diabet –DMD – este un dispozitiv electronic  ce se foloseste ca adjuvant in tratarea si monitorizarea diabetului insulino-dependent, tehnica folosita in acupunctura fara ace din Medicina Complementara

Proiect Asociatia Inventatorilor – Romgaz S.A.

Dispozitiv Management Diabet – Romgaz SA

PREZENTARE:

Dispozitiv Management Diabet –DMD -este un generator de semnale sub forma unor frecvente electromagnetice joase, neinvazive si subliminale, specifice punctelor de acupunctura.

Semnalele sunt destinate stimularii energetice a punctelor de acupunctura pozitionate subcutanat pe traseul Meridianelor Energetice cunoscute din medicina extrem-orientala.

Sunt cunoscute practici de biostimulare utilizate in reechilibrarea energetica a subiectilor umani sau la eliminarea durerilor cauzate de stres, dar care au dezavantajul ca pot fi utilizate empiric, fara un dozaj anume si numai in starea de repaos a pacientului,ca spre exemplu acupunctura, kineto-terapia,masajul, lumina,etc.

Dispozitiv de Administrare Diabet – DMD, inlatura dezavantajul folosirii reechilibarii energetice empirice si nu numai in starea de repaos a pacientului, prin aceea ca semnalele artificiale, cu valori precise, sunt transmise in punctele de acupunctura stimulate. Prin intermediul conductorilor si electrozilor de contact direct cu pielea, stimuli electrici foarte slabi, aflati sub un anumit prag, de ordinul milivoltilor, denumiti si stimuli subliminali, astfel ca pacientul se poate deplasa in perioada expunerii.

Acesti stimuli ajung sa se transmita dealungul axelor energetice precum si de la o axa energetica la alta.

Este vorba de niste ” trasee libere ”  in lichidul interstitial, sub forma unor ”canale ” intracelulare cu diametrul de ordinul nanometrilor, asa zisele ”Canale” sau ” Meridiane  Energetice ”.

Excitatia imbraca aspecte diferite, cea electrica ducand la modificarea parametrilor electrici ai membranei celulare (impedanta, polarizare, curenti membranari, rezistenta si capacitatea electrica).

Stimulul electric produs de DMD are valoarea tensiunii electrice de ordinul milivoltilor si egala cu media tensiunii electrice culeasa de la nivelul pielii pacientului.

Stimulul este transmis in masa biologica prin intermediul punctelor de acupunctura de pe Meridianele Energetice, specifice punctelor stimulate de unde ajunge in apropierea membranelor celulare ale pancreasului.

In repaos membrana celulara este foarte putin permeabila pentru ionii de Na, mentinuti in concentratie mare in exterior si permeabila pentru ionii de K , care ies pasivi din celula.

Aparitia stimulului determina o depolarizare locala a membranei, ceeace duce la deschiderea canalelor de sodiu (comandate electric) si, in consecinta, la patrunderea ionilor de Na in celula, in sensul gradientului electro-chimic.

Urmare a influxului de sarcini pozitive, membrana se depolarizeaza mai mult.

Fluxul ionilor K si transportul activ intoduc o reactie negativa, avand tendinta de a restabili echilibrul. Datorita acestei diferente de curenti, atata vreme cat este cuplat Stimulatorul DMD la corpul uman, se va naste continuu un curent electric care va face legatura prin intermediul elementelor conductoare intre stimulator si corpul uman.

Curentii stimulatorului au valori depolarizante, care se transmit din punctele de acupunctura in corpul uman, fortandu-l pe perioada cat dureaza cuplajul sa beneficieze de aceste valori. Repetarea zilnica a acestui fenomen, face ca dupa un anumit numar de cicluri zi-noapte, pancreasul bolnav sa-si modifice functionarea si sa se realizeze un asa numit ” echilibru energetic ” cu producere suficienta de insulina pentru metabolizarea glucozei din snage. Daca se foloseste experienta medicinii extrem orientale si sunt stimulate.

DMD este un minigenerator de semnale electromagnetice de valoare joasa si amplitudine mica denumite semnale subliminale antidiabetice, montat intr-o carcasa impreuna cu un dispozitiv electronic care are rolul de a porni si opri dupa un anumit program generarea unui semnal subliminal.

Frecventele semnalelor sunt destinate stimularii energetice a punctelor de acupunctura care intra in protocolul de tratament prin acupunctura al diabetului recomandate in literatura de specialitate.

In cadrul acestui parteneriat AII va dezvolta perfectionarea prototipală a Dispozitivului de Management al Diabetului- DMD , dezvoltare produs, pregatirea unei linii de fabricatie, pregatirea documentatiei tehnice de produs, analiza de risc, testarea clinica a  DMD si intocmirea si depunerea actelor necesare la Ministerul Sanatatii  in vederea obtinerii avizului de functionare si punere pe piata a DMD.

„Valoarea unui om ar trebui văzută în ceea ce dă și nu în ceea ce este capabil să primească.” – Albert Einstein

Durata estimativa a proiectului  – 12 luni. Termen finalizare Noiembrie 2020

Dispozitiv Management Diabet – Romgaz SA

Asociatia Inventatorilor Independenti – Romgaz S.A. – Proiect Diabet

 

Dispozitiv Management Diabet – Romgaz SA

Diabet – Acupunctura-Tratamente

Medicina Complementara agreata de OMS

Dispozitiv Management Diabet – DMD :

Diabetul se caracterizeaza si printr-o scadere a capacitatii de aparare a organismului, care este expus astfel infectiilor. Medicina traditionala chineza considera ca scaderea imunitatii este rezultatul activitatii energetice scazute a organismului. In asemenea situatii, acupunctura poate restabili echilibrul energetic al sistemului imunitar.

În diabet obiectivul de bază pe termen lung este controlul nivelului glicemiei, împreună cu tratarea complicaţiilor bolii. În tratamentul diabetului zaharat de tip II se recomandă controlul dietei alimentare (alimente cu indice glicemic scăzut), exerciţii fizice (care ajută la reglarea greutăţii corporale şi cresc sensibilitatea la insulină), ceaiuri, medicaţie antidiabetică orală şi la nevoie insulină injectabil.

O serie de studii clinice şi experimentale pun în evidenţă eficienţa acupuncturii în tratamentul diabetului zaharat. Prin acupunctură se urmăreşte în diabet armonizarea celor 3 Focare (sau etaje ale corpului): superior-inima şi plămânii, mijlociu-ficatul şi splina, pacreasul, şi inferior-rinichii, precum şi corectarea complicaţiilor bolii sau a altor dezechilibre, după caz.

Un studiu recent (“Acupuncture Treatment of Diabetic Peripheral Neuropathy in an American Indian Community, Bailey şi colab., J. Acupunct. Meridian Stud. 2017) pe un lot de amerindieni cu diabet zaharat de tip II, cu neuropatie diabetică, pune în evidenţă o reducere semnificativă a simptomelor de durere, arsură, furnicături, amorţeală şi alodinie (durere la un stimul care nu ar trebui să o declanşeze).

O altă cercetare pe un lot de diabetici trataţi prin acupunctură şi moxibustie (Wang şi colab., Universitatea de Medicină Chineză Nanjing, “Observation on Clinical Effect of Acupuncture with Warm Acupuncture on Female T2DM Patients of Dual Deficiency of Yin and Yang Syndrome” 2014) arată scăderea nivelului de glucoză în sânge în mod susţinut, sensibilitate la insulină îmbunătăţită şi o refacere a funcţiilor celulelor beta pancreatice (producătoare de insulină).

Diabet – Acupunctura – DMD – Tratamente

Un alt studiu, He şi colab., (Systematic Review of Acupuncture in the Treatment of Diabetic Gastroparesis” 2015, Journal of Acupuncture and Moxibustion) demonstrează că acupunctura aduce beneficii superioare pacientului în comparaţie cu două tipuri de medicaţie farmaceutică pentru tratamentul gastroparezei diabetice. Concluzia acestui studiu este că acupunctura este superioară domperidonei şi cimetidinei pentru îmbunătăţirea apetitului alimentar, reducerea balonării, eructaţiilor, durerii abdominale superioare, a senzaţiei de greaţă şi a regurgitării.

Acupunctura este o terapie care împreună cu tratamentele convenţionale ajută la reglarea glicemiei şi la ameliorarea complicaţiilor diabetului.

 

DISPOZITIV MANAGEMENT DIABET – DMD:

Diabet, Tratamente, Medicina Alternativa, Complementara

-Acupunctura fara ace – fara durere –

ASOCIATIA INVENTATORILOR INDEPENDENTI – prin membrii ei, inventatori de top la nivel international, avand o bogata experienta pe domeniul cercetarii aplicate a inventat DISPOZITIV MANAGEMENT DIABET – DMD care ruleaza un program software ce transmite anumite frecvente catre punctele de acupunctura aflate pe corpul uman corespunzatoare diabetului.
Aceasta inovatie a medicinii alternative/complementare in DIABET a fost Medaliata cu Aur la Saloanele nationale si internationale de inventica.

Tratamentul prin acupunctura este complex si face o  corecţiei a dezechilibrelor energiei în meridiane, îndepartarea simptomatologiei de organ şi restabilirea funcţiilor optime în organele afectate.

Acupunctura se poate aplica în toate ramurile medicinii clinice, complementar sau alternativ, rezultatele terapeutice fiind mult mai rapide şi pe termen lung.

Prin acupunctura sunt tratate afecţiuni acute şi cronice existente şi în medicina alopată, însă abordarea e diferită. Orice patologie sau simptomatologie (durere etc.) fiind un dezechilibru energetic de organ sau general, in acupunctura clasica cu ace corecţia apare prin inserţia acelor în puncte de elecţie pe meridianele energetice, acupunctura ajutand organismul la echilibrarea mentalului, emotionalului cat si normalizarea functiilor metabolice si digestive.

Epiderma actioneaza ca o antena ce receptioneaza diferite frecvente din atmosfera,iar rolul acelor este de a amplifica receptia semnalelor din atmosfera. Din pacate datorita interferentelor cu statiile de emisie ,telefoanele mobile, tv, radio, etc semnalele corecte nu mai ajung clare catre receptor-pielea umana, epiderma.

Noi venim cu ajutorul unui Dispozitiv Management Diabet – DMD,  ce are incorporat un microprocesor care ruleaza un program software complex, cu un set de frecvente bine stabilite, inregistrate si protejate national si international ce se transmit prin intermediul unor fire electrice de legatura  in meridianele umane pancreatice,corespunzatoare diabetului.

O şedinţă durează intre  40-50 de minute. Întâi are loc o consultaţie, o anamneza holistică în care se stabileşte schema de tratament. Sunt folosite scheme antice de tratament, reguli clare de dirijare a energiei în meridiane, astfel încât nu există dubii şi nici erori. Pot fi răspunsuri diferite la tratament datorită reactivităţii individuale.

Ce face DMD ?

Dispozitiv Administrare Diabet –DMD  contine un procesor la care este inregistrat un program software ce ruleaza diferite frecvente bine stabilite cu pause si marimi diferite ce se aplica cu ajutorul unor simpli electrozi pe meridianele de acupunctura corespunzatoare diabetului ( pancreas).

Dispozitiv Management Diabet –DMD – este un dispozitiv electronic  ce se foloseste ca adjuvant in tratarea si monitorizarea diabetului insulino-dependent, tehnica folosita in acupunctura fara ace din Medicina Complementara

PREZENTARE:

Dispozitiv Management Diabet –DMD -este un generator de semnale sub forma unor frecvente electromagnetice joase, neinvazive si subliminale, specifice punctelor de acupunctura.

Semnalele sunt destinate stimularii energetice a punctelor de acupunctura pozitionate subcutanat pe traseul Meridianelor Energetice cunoscute din medicina extrem-orientala.

Sunt cunoscute practici de biostimulare utilizate in reechilibrarea energetica a subiectilor umani sau la eliminarea durerilor cauzate de stres, dar care au dezavantajul ca pot fi utilizate empiric, fara un dozaj anume si numai in starea de repaos a pacientului,ca spre exemplu acupunctura, kineto-terapia,masajul, lumina,etc.

Dispozitiv de Administrare Diabet – DMD, inlatura dezavantajul folosirii reechilibarii energetice empirice si nu numai in starea de repaos a pacientului, prin aceea ca semnalele artificiale, cu valori precise, sunt transmise in punctele de acupunctura stimulate. Prin intermediul conductorilor si electrozilor de contact direct cu pielea, stimuli electrici foarte slabi, aflati sub un anumit prag, de ordinul milivoltilor, denumiti si stimuli subliminali, astfel ca pacientul se poate deplasa in perioada expunerii.

Acesti stimuli ajung sa se transmita dealungul axelor energetice precum si de la o axa energetica la alta.

Este vorba de niste ” trasee libere ”  in lichidul interstitial, sub forma unor ”canale ” intracelulare cu diametrul de ordinul nanometrilor, asa zisele ”Canale” sau ” Meridiane  Energetice ”.

Excitatia imbraca aspecte diferite, cea electrica ducand la modificarea parametrilor electrici ai membranei celulare (impedanta, polarizare, curenti membranari, rezistenta si capacitatea electrica).

Stimulul electric produs de DMD are valoarea tensiunii electrice de ordinul milivoltilor si egala cu media tensiunii electrice culeasa de la nivelul pielii pacientului.

Stimulul este transmis in masa biologica prin intermediul punctelor de acupunctura de pe Meridianele Energetice, specifice punctelor stimulate de unde ajunge in apropierea membranelor celulare ale pancreasului.

In repaos membrana celulara este foarte putin permeabila pentru ionii de Na, mentinuti in concentratie mare in exterior si permeabila pentru ionii de K , care ies pasivi din celula.

Aparitia stimulului determina o depolarizare locala a membranei, ceeace duce la deschiderea canalelor de sodiu (comandate electric) si, in consecinta, la patrunderea ionilor de Na in celula, in sensul gradientului electro-chimic.

Urmare a influxului de sarcini pozitive, membrana se depolarizeaza mai mult.

Fluxul ionilor K si transportul activ intoduc o reactie negativa, avand tendinta de a restabili echilibrul. Datorita acestei diferente de curenti, atata vreme cat este cuplat Stimulatorul DMD la corpul uman, se va naste continuu un curent electric care va face legatura prin intermediul elementelor conductoare intre stimulator si corpul uman.

Curentii stimulatorului au valori depolarizante, care se transmit din punctele de acupunctura in corpul uman, fortandu-l pe perioada cat dureaza cuplajul sa beneficieze de aceste valori. Repetarea zilnica a acestui fenomen, face ca dupa un anumit numar de cicluri zi-noapte, pancreasul bolnav sa-si modifice functionarea si sa se realizeze un asa numit ” echilibru energetic ” cu producere suficienta de insulina pentru metabolizarea glucozei din snage. Daca se foloseste experienta medicinii extrem orientale si sunt stimulate.

DMD este un minigenerator de semnale electromagnetice de valoare joasa si amplitudine mica denumite semnale subliminale antidiabetice, montat intr-o carcasa impreuna cu un dispozitiv electronic care are rolul de a porni si opri dupa un anumit program generarea unui semnal subliminal.

Frecventele semnalelor sunt destinate stimularii energetice a punctelor de acupunctura care intra in protocolul de tratament prin acupunctura al diabetului recomandate in literatura de specialitate.

In cadrul acestui parteneriat AII va dezvolta perfectionarea prototipală a Dispozitivului de Management al Diabetului- DMD , dezvoltare produs, pregatirea unei linii de fabricatie, pregatirea documentatiei tehnice de produs, analiza de risc, testarea clinica a  DMD si intocmirea si depunerea actelor necesare la Ministerul Sanatatii  in vederea obtinerii avizului de functionare si punere pe piata a DMD.

 

E-mail: contact@inventatori.ro; wiiainvents@gmail.com

” Suntem ca stelele cazatoare, stralucim cateva secunde in cadere si disparem in neantul cosmic, uneori cu folos pentru tine omule.” – Iordan Stavar.

Asociatia Inventatorilor Independenti – AII

Prsedinte:

Iordan Stavar

Email: contact@inventatori.ro

<span>Post a comment</span>