20 nov. 2023

 

 

 

 

Energia Legea Vibratiei – TRANZITIA – Frica de moarte

NU ȚI FIE FRICĂ DE MOARTE..

MONETIZARE TEHNOLOGII /  INVENTII:  https://www.inventatori.ro/category/monetizare-inventii/

PATURI MEDICALE-MED BEDS -TEHNOLOGIE AVANSATA

PATURI MEDICALE-MED BEDS – TEHNOLOGIE AVANSATA

 

Frica de moarte trebuie să înceteze să mai existe, cunoștințele noastre ne fac să înțelegem că este un proces natural și am trecut prin el de multe ori.
Acesta este un timp de tranziție pentru că toți continuăm să trăim Dincolo, multe ființe umane continuă să trăiască în aceleași condiții ca aici pentru că în plan astral sunt străzi, case, orașe, munți, mări și lacuri, precum și familii. .
În Câmpul Astral trăiesc multe ființe, au un corp egal cu cel fizic, dar mai fin sau mai subtil decât corpul eteric.
În viața astrală se trăiește mai bine, oferind multe oportunități de învățare, slujire și corectare, deoarece acolo conștiința este mai înaltă și se poate vedea eroarea și în același timp să realizeze succesul.
Energia Legea Vibratiei – TRANZITIA – Frica de moarte tranziție pentru că toți continuăm să trăim Dincolo, multe ființe umane continuă să trăiască în aceleași condiții ca aici pentru că în plan astral sunt străzi, case, orașe, munți, mări și lacuri, precum și familii.
În planul astral există diferite niveluri datorită Legii Vibrației, persoanele înrudite care s-au dezincarnat sunt grupate împreună, după obiceiuri, limbă, credința lor.
Există și Astralul Inferior, un loc de ispășire în care ființele care au mișcat energii foarte negative rămân în acest Subplan în condiții de mare durere pe care Legea o stabilește, până când conștiința lor ajunge la un echilibru de purificare a erorilor comise și de a putea valorifica o noua existență…
Multumesc Esperanzaojeda.
Autor: Facebook- Gheorghe Picui
Data:20 Noiembrie 2023

<span>Post a comment</span>