13 nov. 2019

 

 

Diabetul zaharat tip 2 – Electroacupunctura DMD

Persoanele care înregistrează pierderi în greutate de 10% sau mai mult în primii cinci ani după diagnosticul cu diabet zaharat de tip 2 au șansa cea mai mare de a vedea boala lor în remisiune, potrivit unui studiu condus de Universitatea din Cambridge.Rezultatele sugerează că este posibil să se recupereze de boală fără intervenții intense în stilul de viață sau restricții calorii extreme.

Diabet zaharat tip 2 – Dieta echilibrata

Diabetul de tip 2 afectează 400 de milioane de oameni în întreaga lume și crește riscul de boli de inimă, accident vascular cerebral, orbire și amputații. În timp ce boala poate fi gestionată printr-o combinație de schimbări pozitive ale stilului de viață și medicamente, este posibil, de asemenea, ca nivelul ridicat al glicemiei care definește diabetul să revină la normal – printr-o restricție semnificativă de calorii și pierderea în greutate. O dietă intensivă cu conținut scăzut de calorii care implică un aport zilnic total de 700 de calorii (mai puțin de un burburger) timp de 8 săptămâni a fost asociată cu remiterea la aproape nouă din zece persoane cu diabet diagnosticat recent și la jumătate din persoanele cu boală de lungă durată.
Cu toate acestea, există puține dovezi care să demonstreze dacă același efect poate fi obținut de persoanele care urmează intervenții mai puțin intensive, care sunt mai fezabile și potențial scalabile pentru populația mai largă. Pentru a răspunde la această întrebare, o echipă condusă de cercetători de la Universitatea din Cambridge a studiat datele din procesul ADDITION-Cambridge, un studiu prospectiv de cohortă efectuat pe 867 de persoane cu diabet nou diagnosticat în vârstă de 40 și 69 de ani, recrutate din practicile generale din regiunea estică.

Diabetul zaharat tip 2 – Electroacupunctura DMD

Cercetarea a fost finanțată de Wellcome, Consiliul de Cercetări Medicale și Institutul Național de Cercetări în Sănătate.
Cercetătorii au descoperit că 257 de participanți (30%) participanți au fost în remisiune la urmărirea a cinci ani. Persoanele care au obținut o pierdere în greutate de 10% sau mai mult în primii cinci ani de la diagnosticare au avut mai mult de două ori mai multe șanse să intre în remisie în comparație cu persoanele care au menținut aceeași greutate.
„Știm de ceva timp că este posibil să trimitem diabetul în remisie folosind măsuri destul de drastice, cum ar fi programe de pierdere în greutate intensivă și restricții extreme de calorii”, spune dr. Hajira Dambha-Miller, de la Departamentul de Sănătate Publică și Asistență Primară.
„Aceste intervenții pot fi foarte dificile pentru indivizi și dificil de realizat. Dar, rezultatele noastre sugerează că poate fi posibil să scăpați de diabet, cel puțin cinci ani, cu o pierdere în greutate mai modestă de 10%. Acest lucru va fi mai mult motivant și, prin urmare, mai realizabil pentru mulți oameni. ”
Autorul principal, profesorul Simon Griffin, de la Unitatea de Epidemiologie a MRC, a adăugat: “Acest lucru consolidează importanța gestionării greutății cuiva, care poate fi obținută prin schimbări în alimentație și creșterea activității fizice. Diabetul de tip 2, în timp ce o boală cronică, poate duce la complicații semnificative, dar după cum arată studiul nostru, poate fi controlat și chiar inversat. “

Sursa:https://www.sciencedaily.com/releases/2019/09/190930114752.htm

ASOCIATIA INVENTATORILOR INDEPENDENTI – AII – PREZINTA: 

DISPOZITIV MANAGEMENT DIABET – DMD:

Diabet, Tratamente, Medicina Alternativa, Complementara

-Acupunctura fara ace – fara durere –

Diabet tip 1 ,tip 2,cauze

Cele mai recente cercetări în domeniul diabetului de la universități și reviste prestigioase din întreaga lume.
Diabetul este o afecțiune pe tot parcursul vieții, care se caracterizează printr-un nivel crescut al glicemiei. Există două tipuri principale de diabet: tipul 1 și tipul 2. Semnele diabetului includ un sentiment crescut de sete, urinare frecventă, oboseală, pierdere în greutate și mușchi, tăieturi sau răni care se vindecă lent și încețoșat. Este extrem de important ca diabetul să fie diagnosticat cât mai devreme – dacă nu este tratat, starea se va agrava progresiv.
Diabetul este o afecțiune care afectează capacitatea organismului de a prelucra glicemia, altfel cunoscută sub denumirea de glicemie.
În Statele Unite, numărul estimat de persoane peste 18 ani cu diabet diagnosticat și nediagnosticat este de 30,2 milioane. Cifra reprezintă între 27,9 și 32,7% din populație.

Fără un control continuu și atent, diabetul poate duce la acumularea de zaharuri în sânge, ceea ce poate crește riscul de complicații periculoase, inclusiv accidente vasculare cerebrale și boli de inimă.

Pot apărea diferite tipuri de diabet, iar gestionarea afecțiunii depinde de tip. Nu toate formele de diabet provin de la o persoană supraponderală sau care duce un stil de viață inactiv. De fapt, unii sunt prezenți încă din copilărie.

DISPOZITIV MANAGEMENT DIABET – DMD:

Diabet, Tratamente, Medicina Alternativa, Complementara

-Acupunctura fara ace – fara durere –

ASOCIATIA INVENTATORILOR INDEPENDENTI – prin membrii ei, inventatori de top la nivel international, avand o bogata experienta pe domeniul cercetarii aplicate a inventat DISPOZITIV MANAGEMENT DIABET – DMD care ruleaza un program software ce transmite anumite frecvente catre punctele de acupunctura aflate pe corpul uman corespunzatoare diabetului.
Aceasta inovatie a medicinii alternative/complementare in DIABET a fost Medaliata cu Aur la Saloanele Nationale si Internationale de Inventica.

DISPOZITIV MANAGEMENT DIABET – DMD:                             

Proiect sponsorizat de ROMGAZ.SA !                

Links: 

 http://www.inventatori.ro/aii-romgaz-s-sponsorizare-proiect-

dmd/ http://worldwideinvention.com/diabetes-management-device/

    

Asociatia Inventatorilor Independenti – AII –  Raport de Activitate :

 Link: http://www.inventatori.ro/asociatia-inventatorilor-independenti-aii-raport-de-activitate-2016-inventatori-inventii/

 

Diabet tip 1 ,tip 2,cauze

Tipuri Diabet- Există mai multe tipuri de diabet.

Diabet tip 1 ,tip 2, cauze

Se pot dezvolta trei tipuri majore de diabet: tip 1, tip 2 și diabet gestațional.

Diabetul de tip I: cunoscut și sub denumirea de diabet juvenil, acest tip apare atunci când organismul nu produce insulină. Persoanele cu diabet zaharat tip I sunt dependente de insulină, ceea ce înseamnă că trebuie să ia zilnic insulină artificială pentru a rămâne în viață.

Diabetul zaharat tip 2: diabetul de tip 2 afectează modul în care organismul folosește insulina. În timp ce organismul încă face insulină, spre deosebire de tipul I, celulele din corp nu răspund la ea la fel de eficient cum au făcut-o odată. Acesta este cel mai frecvent tip de diabet, potrivit Institutului Național de Diabet și Boli Digestive și Rinichii și are legături puternice cu obezitatea.

Diabetul gestațional: Acest tip apare la femei în timpul sarcinii, când organismul poate deveni mai puțin sensibil la insulină. Diabetul gestațional nu apare la toate femeile și se rezolvă de obicei după naștere.

Tipurile mai puțin obișnuite de diabet includ diabetul monogen și diabetul legat de fibroza chistică.

Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre diabetul de tip I.

Prediabet
Medicii se referă la unele persoane ca având prediabet sau diabet limită atunci când zahărul din sânge se situează, de obicei, între 100 și 125 miligrame pe decilitru (mg / dL).

Nivelul normal al glicemiei se situează între 70 și 99 mg / dL, în timp ce o persoană cu diabet va avea un zahăr în sânge mai mare de 126 mg / dL.

Nivelul de prediabetes înseamnă că glicemia este mai mare decât de obicei, dar nu atât de mare încât să constituie diabet.

Persoanele cu prediabetes prezintă totuși riscul de a dezvolta diabet zaharat de tip 2, deși de obicei nu prezintă simptomele diabetului complet.

Diabet tip 1 ,tip 2,cauze

Factorii de risc pentru prediabet și diabetul de tip 2 sunt similari. Ei includ:

a fi supraponderal
un istoric familial de diabet
având un nivel de colesterol cu ​​lipoproteină de înaltă densitate (HDL) mai mic de 40 mg / dL sau 50 mg / dL
istoric de hipertensiune arterială
având diabet gestațional sau naște un copil cu o greutate la naștere mai mare de 9 kilograme
istoric al sindromului ovarului polichistic (PCOS)
fiind de origine afro-americană, nativ americană, latino-americană sau asiatic-Pacific Islander
fiind mai mare de 45 de ani
având un stil de viață sedentar
Dacă un medic identifică că o persoană are prediabetes, va recomanda ca individul să facă schimbări sănătoase care, în mod ideal, pot opri progresia către diabetul de tip 2. Pierderea în greutate și o alimentație mai sănătoasă poate ajuta adesea la prevenirea bolii.

Cum se dezvoltă problemele de insulină
Medicii nu cunosc cauzele exacte ale diabetului de tip I. Diabetul de tip 2, cunoscut și sub denumirea de rezistență la insulină, are cauze mai clare.

Insulina permite glucozei din alimentele unei persoane să acceseze celulele din corpul său pentru a furniza energie. Rezistența la insulină este de obicei rezultatul următorului ciclu:

O persoană are gene sau un mediu care îl fac mai probabil că nu este în măsură să facă suficientă insulină pentru a acoperi cantitatea de glucoză pe care o mănâncă.
Corpul încearcă să facă insulină suplimentară pentru a prelucra excesul de glicemie.
Pancreasul nu poate ține pasul cu cerințele crescute, iar excesul de zahăr din sânge începe să circule în sânge, provocând pagube.
În timp, insulina devine mai puțin eficientă la introducerea glucozei în celule, iar nivelul glicemiei continuă să crească.
În cazul diabetului de tip 2, rezistența la insulină are loc treptat. Acesta este motivul pentru care medicii recomandă adesea să schimbe stilul de viață în încercarea de a încetini sau a inversa acest ciclu.

 

Asociatia Inventatorilor Independenti – AII

Presedinte

Iordan Stavar

E-mail: contact@inventatori.ro; wiiainvents@gmail.com

” Suntem ca stelele cazatoare, stralucim cateva secunde in cadere si disparem in neantul cosmic, uneori cu folos pentru tine omule.” – Iordan Stavar.

Data:10.11.2019

BIBLIOGRAFIE:

Electro-acupunctura Electroacupunctura Electropunctura

Dr.CONSTANTIN IONESCU-TARGOVISTE

https://ro.scribd.com/doc/184722390/Electro-acupunctura-Electroacupunctura-Electropunctura

<span>Post a comment</span>