08 iun. 2024

 

 

 

Reteta COCA COLA – Gandacul Cochinil
Coca-Cola la microscop:
“A bea, sau a nu bea”
În 2006, Turcia, pentru prima dată în lume, a lansat un proces împotriva Coca-Cola pentru compoziția băuturii.
Pe eticheta Coca-Cola scrie de obicei că conține zahăr, acid fosfor, cofeină, caramel, dioxid de carbon și un fel de „extract”.
Acest segment a provocat suspiciuni. Compania Coca-Cola a fost obligată să dezvăluie secretul din ce este făcută Coca-Cala cu adevărat. Se pare că era fluid provenind de la gândacul Cochinil.
Cochinil este o insectă care trăiește în Insulele Canare și Mexic. Această insectă se agață de plantă cu un hobot, își suge sucul și nu se mișcă niciodată din poziție. Se pregătesc câmpuri speciale pentru insectele cochinill. Aceste insecte de pe câmp sunt colectate de săteni locali. Din femelele și ouăle acestor insecte produc un pigment numit ruj, care colorează coca-cola maro. Cochinilli uscat arată ca stafidele, dar de fapt este o insectă.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "CoczColo Gela Coca B00 Coca-Cola"
Înțelegeți acum ce înseamnă cuvântul “Coca” în numele băuturii.
Acum să vorbim despre ce se află în spatele cuvântului “Cola”.
Vă spunem povestea unui angajat care a petrecut 23 de ani lucrând într-o fabrică de Coca-Cola.
Glycyrrhiza dulce, sau „femela glycirrhiza glabra), este folosită ca materie primă pentru mașină, aceste rădăcini hrănind diverse mamifere, inclusiv șoareci. Marile companii auto colectează aceste rădăcini cu tone folosind excavatoare. La reuniune nu reușesc să scoată șoarecii afară.
Prin urmare, rădăcinile sunt împinse împreună cu tot ce este în ele. Doar după apăsare sunt reziduurile de blană, lăbuțe și orice altceva nu se îndepărtează din masa rădăcinii. Deoarece băutura are o nuanță închisă, nu se observă că conține sânge și lichid colici de la șoareci. Desigur marile companii auto incearca sa neutralizeze substantele nocive cu chimicale. De 23 de ani, acest polițist povestitor nu a băut o cană de cocaină.
Mai mult în ea, chiar mai înfricoșător.
Oamenii de știință de la Washington au analizat unul dintre ingredientele Coca-Cola în ingrediente. S-a dovedit că bomboana pe care o conținea nu era deloc zahăr topit, ci un amestec chimic de zahăr, amoniac și compuși tiodați obținut la presiune și temperatură ridicată. Această „bomboană” poate provoca cancer pulmonar, ficat, tiroidă și leucemie.
A devenit clar și că sucul conține alcool – acesta stă la baza aceluiași supliment secret „7X”. Câteva picături de uleiuri aromatice, coriandru și scorțișoară au fost adăugate în alcool.
Lichidul care provine de la insecta cochinil, numita ruj, nu a fost niciodata certificat, deci in unele tari masina nu este fabricata deloc.
Cum reacționează organizația Coca-Cola?
După 10 minute
10 linguri de zahar iti “lovesc” sistemul (aceasta este norma zilnica recomandata).
Nu vei începe să vomiți pentru că acidul fosfor suprimă acțiunea zahărului.
20 de minute de acum
Există un salt în nivelul insulinei în sânge. Ficatul transformă tot zahărul în grăsime.
40 de minute de acum
Aportul meu de cofeină este complet. Fiicele studenților tăi se extind. Tensiunea arterială crește pentru că ficatul eliberează mai mult zahăr în sânge.
Receptorii de adenozină blochează, prevenind somnolența.
45 de minute rămase
Corpul tău crește producția de hormon dopamină, care stimulează centrul plăcerii creierului.
Heroina are același principiu de acțiune.
O oră mai târziu și e timpul să plec
Acidul fosfor este legat de calciu, magneziu și zinc din intestine, accelerând metabolismul. Eliberarea calciului în urină crește.
Puțin peste o oră mai târziu
Diuretele intră în joc.
Calciul, magneziul și zincul se găsesc în oasele tale, precum și sodiul, electroliții și apa sunt îndepărtate din corp.
Peste o oră și jumătate
Devii iritat sau letargic. Toată apa din Coca Cola se eliberează prin urină.
Ingredientul activ al Coca-Cola este acidul ortofosfor. PH-ul lui este 2.8.
La transportul concentratului de coca-cola, vehiculul trebuie echipat cu containere speciale concepute pentru materiale de coroziune ridicată.
Iată compoziția detaliată a produsului publicitar pe scară largă Coca-Cola Light: Apă spumantă, E150d, E952, E951, E338, E330, Arome, E211.
1. Apă carbogazoasă
Prezența dioxidului de carbon în apă stimulează excreția gastrică, crește aciditatea stomacului și provoacă meteorism – eliberarea abundentă de gaze. In plus, nu se foloseste apa de izvor, ci apa de la instalatori care trece prin filtre speciale.
2. E952 (Acid ciclamic. Na, K, saruri de calciu) – Acid ciclamic si sarurile acestuia cu sodiu, potasiu si calciu
Înlocuitor de zahăr. Cyclamat este o substanță chimică sintetică, are un gust dulce de 200 de ori mai dulce decât zahărul și este folosit ca îndulcitor artificial. Utilizarea alimentelor pentru consumul uman este interzisă deoarece este cancerigenă, t. Ei bine… Provoacă cancer.
În 1969, FDA a interzis circuitul pentru utilizare în Statele Unite. S-a dovedit că, la fel ca zahărul și aspartamul, provoacă cancer de vezică la șobolani În același an utilizarea sa a fost interzisă în Canada. În 1975 interzis în Japonia, Coreea de Sud și Singapore. Este interzisă utilizarea în producția de băuturi în Indonezia. În 1979, Organizația Mondială a Sănătății a restaurat circuitele, recunoscându-le ca fiind inofensive.
* Doza sigură: 0,8 grame pe zi
3. E150d (Caramel IV – extras cu acoperire sulfat de amoniu) Zahăr superior obținut prin prelucrarea zahărului la anumite temperaturi, cu sau fără chimicale. În acest caz se adaugă sulfat de amoniu.
4. E950 (acesulfam de potasiu, acesulfat de sodiu)
De 200 de ori mai dulce decât zahărul. Conține metileter, care afectează funcția sistemului cardiovascular și acid sparanghel, care are un efect fascinant asupra sistemului nervos și poate deveni în cele din urmă dependență. Acesulfamul nu este suficient de solubil. Produsele cu acest îndulcitor nu sunt recomandate copiilor, mamelor însărcinate și care alăptează.
* Doza sigură: 1 gram pe zi
5. E951 (Aspartam)
Un deliciu dulce pentru diabetici. Chimic nesustenabil – când temperatura crește, se descompune la metanol și fenilalanină. Metanolul (alcoolul metalic) este extrem de periculos – 5 până la 10 ml poate provoca moartea nervului optic și orbirea ireversibilă și 30 ml pot provoca moartea. Într-un mediu fierbinte cu carbon, aspartamul se transformă în formaldehidă, care este un cancerigen extrem de puternic.
Au fost documentate cazurile de intoxicație cu aspartam, iar simptomele sunt: pierderea sensibilității, dureri de cap, oboseală, țipete, greață, palpitații cardiace, creștere în greutate, iritabilitate, stres, pierderi de memorie, vedere încețoșată sau pierderea vederii, erupții cutanate, convulsii, dureri articulare, depresie, spasme, boli ale organelor reproductive, pierderea auz Aspartamul poate provoca și următoarele boli: tumoră cerebrală, scleroza multiplă, epilepsie, boli grosiere, oboseală cronică, Alzheimer și Parkinson, diabet, întârziere mentală și tuberculoză.
* Doza sigură: 3 grame pe zi
6. E338 (acid ortofosfor, tip chimic – hi3RO4)
Incendiu și pericol exploziv. Irită ochii și pielea. Aplicatie: productie de amoniac, sodiu, calciu, magneziu si aluminiu, precum si compozitie organica, in productia de carbon activ si membrana, pentru productia de materiale repelente, conexiuni repelente, ceramica, sticla, ingrasaminte, detergenti sintetici, in industria medicala, curatare si lustruire metale, in industria textila – in productia de Țesături respingătoare infuzate, ca și în industria petrolieră și chibrituri. Acidul ortofosforic nutritiv se folosește în producția de apă carbogazoasă și săruri (pudre de prăjituri). Previne absorbția calciului și fierului în organism, ceea ce poate duce la pierderea țesutului osos, osteoporoza. Alte efecte secundare: sete, erupții cutanate.
7. E330 (acid citric) – cristale incolore
Răspândesc sălbăticia. Acidul citric este obținut din fum cu fermentație carbohidrați (zahăr, melasă). Se aplică industriei farmaceutice și alimentare. Sărurile de acid citric (citric) sunt folosite în industria alimentară ca acid, conservant, stabilizator și în medicamente de protecție a sângelui.
8. Parfumuri – nu se vede clar ce sunt acești aditivi pentru parfumuri.
Nouă. E211 (benzidă de sodiu)
Agent de întinerire, conservant alimentar. Acidul benzoic (E210), benzoic de sodiu (E211) şi benzio de potasiu (E212) se adaugă în anumite alimente ca agenţi bactericide şi antifungice. Acestea sunt gemuri, sucuri de fructe, marinate și iaurturi de fructe. Nu se recomandă utilizarea persoanelor astmatice și a persoanelor sensibile la aspirină.
Un studiu recent realizat de profesorul de biologie moleculară și biotehnologie Peter Piper a constatat că acest compus provoacă daune semnificative ADN-ului. Potrivit lui Piper, benzicul de sodiu, ca ingredient activ în conservanții folosiți în majoritatea băuturilor carbogazoase, nu distruge părți din ADN, ci le dezactivează. Acest lucru poate duce la ciroză hepatică și boli degenerative, precum Parkinson.
Într-un cuvânt, nu mai bea imediat această otravă! Radio Elias @urmăritori
Data: 08.062024
Sursa:  : Facebook/Radio Elias

<span>Post a comment</span>