13 nov. 2019

Romgaz – AII – Proiect Stimulator Diabet

Proiect Asociatia Inventatorilor – Sponsor Romgaz S.A.

 

Asociatia Inventatorilor Independenti – Romgaz S.A.

– Proiect Dispozitiv Management Diabet – DMD –

Asociatia Inventatorilor Independenti – Romgaz S.A. – Proiect Diabet

        ONG Asociatia Inventatorilor Independenti –AII are placerea  si onoarea de a anunta semnarea contractului de parteneriat si sponsorizare cu compania  ROMGAZ  S.A. pentru Proiectul Dispozitiv de Administrare a Diabetului – DMD.

Romgaz – AII – Proiect Stimulator Diabet           

Asociatia Inventatorilor Independenti – Romgaz S.A. – Sponsorizare Proiect Diabet

Dispozitiv de Management al Diabetului – DMD

Parteneriatul semnat de catre Asociatia Inventatorilor Independenti -AII cu Romgaz S.A, are o semnificatie deosebita pentru inventatorii independenti din Romania ,deoarece deschide calea unor colaborari intre marile companii si Inovatia privata creatoare de noi tehnologii performante.

Implementarea noilor tehnologii pe piata din Romania dezvoltand noi linii de fabricatie, noi locuri de munca aducand beneficii tehnologice si financiare economiei romanesti conform modelului economic de dezvoltare tehnologica al tarilor din UE si USA.

In Romania 823.000 de români sunt în prezent diagnosticați cu diabet, însă numărul real al bolnavilor ar putea fi mai mare, în condițiile în care nu toți sunt diagnosticați, a afirmat ministrul Sănătății, Sorina Pintea, adăugând că numărul copiilor afectați de această boală este în creștere.

Dispozitiv Management Diabet –DMD – este un dispozitiv electronic  ce se foloseste ca adjuvant in tratarea si monitorizarea diabetului insulino-dependent, tehnica folosita in acupunctura fara ace din Medicina Complementara

Romgaz – AII – Proiect Stimulator Diabet           

Asociatia Inventatorilor Independenti – Romgaz S.A. – Sponsorizare Proiect Diabet

PREZENTARE:

Dispozitiv Management Diabet –DMD -este un generator de semnale sub forma unor frecvente electromagnetice joase, neinvazive si subliminale, specifice punctelor de acupunctura.

Semnalele sunt destinate stimularii energetice a punctelor de acupunctura pozitionate subcutanat pe traseul Meridianelor Energetice cunoscute din medicina extrem-orientala.

Sunt cunoscute practici de biostimulare utilizate in reechilibrarea energetica a subiectilor umani sau la eliminarea durerilor cauzate de stres, dar care au dezavantajul ca pot fi utilizate empiric, fara un dozaj anume si numai in starea de repaos a pacientului,ca spre exemplu acupunctura, kineto-terapia,masajul, lumina,etc.

Dispozitiv de Administrare Diabet – DMD, inlatura dezavantajul folosirii reechilibarii energetice empirice si nu numai in starea de repaos a pacientului, prin aceea ca semnalele artificiale, cu valori precise, sunt transmise in punctele de acupunctura stimulate. Prin intermediul conductorilor si electrozilor de contact direct cu pielea, stimuli electrici foarte slabi, aflati sub un anumit prag, de ordinul milivoltilor, denumiti si stimuli subliminali, astfel ca pacientul se poate deplasa in perioada expunerii.

Acesti stimuli ajung sa se transmita dealungul axelor energetice precum si de la o axa energetica la alta.

Este vorba de niste ” trasee libere ”  in lichidul interstitial, sub forma unor ”canale ” intracelulare cu diametrul de ordinul nanometrilor, asa zisele ”Canale” sau ” Meridiane  Energetice ”.

Excitatia imbraca aspecte diferite, cea electrica ducand la modificarea parametrilor electrici ai membranei celulare (impedanta, polarizare, curenti membranari, rezistenta si capacitatea electrica).

Stimulul electric produs de DMD are valoarea tensiunii electrice de ordinul milivoltilor si egala cu media tensiunii electrice culeasa de la nivelul pielii pacientului.

Stimulul este transmis in masa biologica prin intermediul punctelor de acupunctura de pe Meridianele Energetice, specifice punctelor stimulate de unde ajunge in apropierea membranelor celulare ale pancreasului.

In repaos membrana celulara este foarte putin permeabila pentru ionii de Na, mentinuti in concentratie mare in exterior si permeabila pentru ionii de K , care ies pasivi din celula.

Aparitia stimulului determina o depolarizare locala a membranei, ceeace duce la deschiderea canalelor de sodiu (comandate electric) si, in consecinta, la patrunderea ionilor de Na in celula, in sensul gradientului electro-chimic.

Urmare a influxului de sarcini pozitive, membrana se depolarizeaza mai mult.

Fluxul ionilor K si transportul activ intoduc o reactie negativa, avand tendinta de a restabili echilibrul. Datorita acestei diferente de curenti, atata vreme cat este cuplat Stimulatorul DMD la corpul uman, se va naste continuu un curent electric care va face legatura prin intermediul elementelor conductoare intre stimulator si corpul uman.

Curentii stimulatorului au valori depolarizante, care se transmit din punctele de acupunctura in corpul uman, fortandu-l pe perioada cat dureaza cuplajul sa beneficieze de aceste valori. Repetarea zilnica a acestui fenomen, face ca dupa un anumit numar de cicluri zi-noapte, pancreasul bolnav sa-si modifice functionarea si sa se realizeze un asa numit ” echilibru energetic ” cu producere suficienta de insulina pentru metabolizarea glucozei din snage. Daca se foloseste experienta medicinii extrem orientale si sunt stimulate.

DMD este un minigenerator de semnale electromagnetice de valoare joasa si amplitudine mica denumite semnale subliminale antidiabetice, montat intr-o carcasa impreuna cu un dispozitiv electronic care are rolul de a porni si opri dupa un anumit program generarea unui semnal subliminal.

Frecventele semnalelor sunt destinate stimularii energetice a punctelor de acupunctura care intra in protocolul de tratament prin acupunctura al diabetului recomandate in literatura de specialitate.

In cadrul acestui parteneriat AII va dezvolta perfectionarea prototipală a Dispozitivului de Management al Diabetului- DMD , dezvoltare produs, pregatirea unei linii de fabricatie, pregatirea documentatiei tehnice de produs, analiza de risc, testarea clinica a  DMD si intocmirea si depunerea actelor necesare la Ministerul Sanatatii  in vederea obtinerii avizului de functionare si punere pe piata a DMD.

„Valoarea unui om ar trebui văzută în ceea ce dă și nu în ceea ce este capabil să primească.” – Albert Einstein

Romgaz – AII – Proiect Stimulator Diabet           

Asociatia Inventatorilor Independenti – Romgaz S.A. – Sponsorizare Proiect Diabet

Durata estimativa a proiectului  – 12 luni.

          Asociatia Inventatorilor Independenti – Romgaz S.A. – Proiect Diabet

Diabetul zaharat tip 2 – Electroacupunctura DMD

Persoanele care înregistrează pierderi în greutate de 10% sau mai mult în primii cinci ani după diagnosticul cu diabet zaharat de tip 2 au șansa cea mai mare de a vedea boala lor în remisiune, potrivit unui studiu condus de Universitatea din Cambridge.Rezultatele sugerează că este posibil să se recupereze de boală fără intervenții intense în stilul de viață sau restricții calorii extreme.

Romgaz – AII – Proiect Stimulator Diabet           

Asociatia Inventatorilor Independenti – Romgaz S.A. – Sponsorizare Proiect Diabet

Diabet zaharat tip 2 – Dieta echilibrata

Diabetul de tip 2 afectează 400 de milioane de oameni în întreaga lume și crește riscul de boli de inimă, accident vascular cerebral, orbire și amputații. În timp ce boala poate fi gestionată printr-o combinație de schimbări pozitive ale stilului de viață și medicamente, este posibil, de asemenea, ca nivelul ridicat al glicemiei care definește diabetul să revină la normal – printr-o restricție semnificativă de calorii și pierderea în greutate. O dietă intensivă cu conținut scăzut de calorii care implică un aport zilnic total de 700 de calorii (mai puțin de un burburger) timp de 8 săptămâni a fost asociată cu remiterea la aproape nouă din zece persoane cu diabet diagnosticat recent și la jumătate din persoanele cu boală de lungă durată.
Cu toate acestea, există puține dovezi care să demonstreze dacă același efect poate fi obținut de persoanele care urmează intervenții mai puțin intensive, care sunt mai fezabile și potențial scalabile pentru populația mai largă. Pentru a răspunde la această întrebare, o echipă condusă de cercetători de la Universitatea din Cambridge a studiat datele din procesul ADDITION-Cambridge, un studiu prospectiv de cohortă efectuat pe 867 de persoane cu diabet nou diagnosticat în vârstă de 40 și 69 de ani, recrutate din practicile generale din regiunea estică.

Romgaz – AII – Proiect Stimulator Diabet           

Asociatia Inventatorilor Independenti – Romgaz S.A. – Sponsorizare Proiect Diabet

Diabetul zaharat tip 2 – Electroacupunctura DMD

Cercetarea a fost finanțată de Wellcome, Consiliul de Cercetări Medicale și Institutul Național de Cercetări în Sănătate.
Cercetătorii au descoperit că 257 de participanți (30%) participanți au fost în remisiune la urmărirea a cinci ani. Persoanele care au obținut o pierdere în greutate de 10% sau mai mult în primii cinci ani de la diagnosticare au avut mai mult de două ori mai multe șanse să intre în remisie în comparație cu persoanele care au menținut aceeași greutate.
„Știm de ceva timp că este posibil să trimitem diabetul în remisie folosind măsuri destul de drastice, cum ar fi programe de pierdere în greutate intensivă și restricții extreme de calorii”, spune dr. Hajira Dambha-Miller, de la Departamentul de Sănătate Publică și Asistență Primară.
„Aceste intervenții pot fi foarte dificile pentru indivizi și dificil de realizat. Dar, rezultatele noastre sugerează că poate fi posibil să scăpați de diabet, cel puțin cinci ani, cu o pierdere în greutate mai modestă de 10%. Acest lucru va fi mai mult motivant și, prin urmare, mai realizabil pentru mulți oameni. ”
Autorul principal, profesorul Simon Griffin, de la Unitatea de Epidemiologie a MRC, a adăugat: “Acest lucru consolidează importanța gestionării greutății cuiva, care poate fi obținută prin schimbări în alimentație și creșterea activității fizice. Diabetul de tip 2, în timp ce o boală cronică, poate duce la complicații semnificative, dar după cum arată studiul nostru, poate fi controlat și chiar inversat. “

Sursa:https://www.sciencedaily.com/releases/2019/09/190930114752.htm

ASOCIATIA INVENTATORILOR INDEPENDENTI – AII – PREZINTA: 

DISPOZITIV MANAGEMENT DIABET – DMD:

Diabet, Tratamente, Medicina Alternativa, Complementara

-Acupunctura fara ace – fara durere –

Romgaz – AII – Proiect Stimulator Diabet           

Asociatia Inventatorilor Independenti – Romgaz S.A. – Sponsorizare Proiect Diabet

Diabet tip 1 ,tip 2,cauze

Cele mai recente cercetări în domeniul diabetului de la universități și reviste prestigioase din întreaga lume.
Diabetul este o afecțiune pe tot parcursul vieții, care se caracterizează printr-un nivel crescut al glicemiei. Există două tipuri principale de diabet: tipul 1 și tipul 2. Semnele diabetului includ un sentiment crescut de sete, urinare frecventă, oboseală, pierdere în greutate și mușchi, tăieturi sau răni care se vindecă lent și încețoșat. Este extrem de important ca diabetul să fie diagnosticat cât mai devreme – dacă nu este tratat, starea se va agrava progresiv.
Diabetul este o afecțiune care afectează capacitatea organismului de a prelucra glicemia, altfel cunoscută sub denumirea de glicemie.
În Statele Unite, numărul estimat de persoane peste 18 ani cu diabet diagnosticat și nediagnosticat este de 30,2 milioane. Cifra reprezintă între 27,9 și 32,7% din populație.

Fără un control continuu și atent, diabetul poate duce la acumularea de zaharuri în sânge, ceea ce poate crește riscul de complicații periculoase, inclusiv accidente vasculare cerebrale și boli de inimă.

Pot apărea diferite tipuri de diabet, iar gestionarea afecțiunii depinde de tip. Nu toate formele de diabet provin de la o persoană supraponderală sau care duce un stil de viață inactiv. De fapt, unii sunt prezenți încă din copilărie.

DISPOZITIV MANAGEMENT DIABET – DMD:

Diabet, Tratamente, Medicina Alternativa, Complementara

-Acupunctura fara ace – fara durere –

ASOCIATIA INVENTATORILOR INDEPENDENTI – prin membrii ei, inventatori de top la nivel international, avand o bogata experienta pe domeniul cercetarii aplicate a inventat DISPOZITIV MANAGEMENT DIABET – DMD care ruleaza un program software ce transmite anumite frecvente catre punctele de acupunctura aflate pe corpul uman corespunzatoare diabetului.
Aceasta inovatie a medicinii alternative/complementare in DIABET a fost Medaliata cu Aur la Saloanele Nationale si Internationale de Inventica.

DISPOZITIV MANAGEMENT DIABET – DMD:

Proiect sponsorizat de ROMGAZ.SA !                

Links: 

 http://www.inventatori.ro/aii-romgaz-s-sponsorizare-proiect-
dmd/ http://worldwideinvention.com/diabetes-management-device/

    Asociatia Inventatorilor Independenti – AII –  Raport de Activitate :

 Link: http://www.inventatori.ro/asociatia-inventatorilor-independenti-aii-raport-de-activitate-2016-inventatori-inventii/

 

Romgaz – AII – Proiect Stimulator Diabet           

Asociatia Inventatorilor Independenti – Romgaz S.A. – Sponsorizare Proiect Diabet

Diabet tip 1 ,tip 2,cauze

Tipuri Diabet- Există mai multe tipuri de diabet.

Diabet tip 1 ,tip 2, cauze

Se pot dezvolta trei tipuri majore de diabet: tip 1, tip 2 și diabet gestațional.

Diabetul de tip I: cunoscut și sub denumirea de diabet juvenil, acest tip apare atunci când organismul nu produce insulină. Persoanele cu diabet zaharat tip I sunt dependente de insulină, ceea ce înseamnă că trebuie să ia zilnic insulină artificială pentru a rămâne în viață.

Diabetul zaharat tip 2: diabetul de tip 2 afectează modul în care organismul folosește insulina. În timp ce organismul încă face insulină, spre deosebire de tipul I, celulele din corp nu răspund la ea la fel de eficient cum au făcut-o odată. Acesta este cel mai frecvent tip de diabet, potrivit Institutului Național de Diabet și Boli Digestive și Rinichii și are legături puternice cu obezitatea.

Diabetul gestațional: Acest tip apare la femei în timpul sarcinii, când organismul poate deveni mai puțin sensibil la insulină. Diabetul gestațional nu apare la toate femeile și se rezolvă de obicei după naștere.

Tipurile mai puțin obișnuite de diabet includ diabetul monogen și diabetul legat de fibroza chistică.

Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre diabetul de tip I.

Prediabet
Medicii se referă la unele persoane ca având prediabet sau diabet limită atunci când zahărul din sânge se situează, de obicei, între 100 și 125 miligrame pe decilitru (mg / dL).

Nivelul normal al glicemiei se situează între 70 și 99 mg / dL, în timp ce o persoană cu diabet va avea un zahăr în sânge mai mare de 126 mg / dL.

Nivelul de prediabetes înseamnă că glicemia este mai mare decât de obicei, dar nu atât de mare încât să constituie diabet.

Persoanele cu prediabetes prezintă totuși riscul de a dezvolta diabet zaharat de tip 2, deși de obicei nu prezintă simptomele diabetului complet.

Romgaz – AII – Proiect Stimulator Diabet           

Asociatia Inventatorilor Independenti – Romgaz S.A. – Sponsorizare Proiect Diabet

Diabet tip 1 ,tip 2,cauze

Factorii de risc pentru prediabet și diabetul de tip 2 sunt similari. Ei includ:

a fi supraponderal
un istoric familial de diabet
având un nivel de colesterol cu ​​lipoproteină de înaltă densitate (HDL) mai mic de 40 mg / dL sau 50 mg / dL
istoric de hipertensiune arterială
având diabet gestațional sau naște un copil cu o greutate la naștere mai mare de 9 kilograme
istoric al sindromului ovarului polichistic (PCOS)
fiind de origine afro-americană, nativ americană, latino-americană sau asiatic-Pacific Islander
fiind mai mare de 45 de ani
având un stil de viață sedentar
Dacă un medic identifică că o persoană are prediabetes, va recomanda ca individul să facă schimbări sănătoase care, în mod ideal, pot opri progresia către diabetul de tip 2. Pierderea în greutate și o alimentație mai sănătoasă poate ajuta adesea la prevenirea bolii.

Cum se dezvoltă problemele de insulină
Medicii nu cunosc cauzele exacte ale diabetului de tip I. Diabetul de tip 2, cunoscut și sub denumirea de rezistență la insulină, are cauze mai clare.

Insulina permite glucozei din alimentele unei persoane să acceseze celulele din corpul său pentru a furniza energie. Rezistența la insulină este de obicei rezultatul următorului ciclu:

O persoană are gene sau un mediu care îl fac mai probabil că nu este în măsură să facă suficientă insulină pentru a acoperi cantitatea de glucoză pe care o mănâncă.
Corpul încearcă să facă insulină suplimentară pentru a prelucra excesul de glicemie.
Pancreasul nu poate ține pasul cu cerințele crescute, iar excesul de zahăr din sânge începe să circule în sânge, provocând pagube.
În timp, insulina devine mai puțin eficientă la introducerea glucozei în celule, iar nivelul glicemiei continuă să crească.
În cazul diabetului de tip 2, rezistența la insulină are loc treptat. Acesta este motivul pentru care medicii recomandă adesea să schimbe stilul de viață în încercarea de a încetini sau a inversa acest ciclu.

 

Asociatia Inventatorilor Independenti – AII

Presedinte

Iordan Stavar

E-mail: contact@inventatori.ro; wiiainvents@gmail.com

” Suntem ca stelele cazatoare, stralucim cateva secunde in cadere si disparem in neantul cosmic, uneori cu folos pentru tine omule.” – Iordan Stavar.

Data:10.11.2019

BIBLIOGRAFIE:

Electro-acupunctura Electroacupunctura Electropunctura

Dr.CONSTANTIN IONESCU-TARGOVISTE

https://ro.scribd.com/doc/184722390/Electro-acupunctura-Electroacupunctura-Electropunctura

<span>Post a comment</span>