13 nov. 2019

Stimulator Acupunctura – ROMGAZ SA – AII

– Acupunctura – Medicina complementara agreata de OMS –

 

Proiect  Asociatia Inventatorilor Independenti – Sponsor Romgaz S.A.

– Proiect Dispozitiv Management Diabet – DMD –

Termen finalizare linie de fabricatie si prototipuri -NOIEMBRIE 2020

ONG Asociatia Inventatorilor Independenti –AII are placerea  si onoarea de a anunta semnarea contractului de parteneriat si sponsorizare cu compania  ROMGAZ  S.A. pentru Proiectul Dispozitiv de Administrare a Diabetului – DMD.

Asociatia Inventatorilor Independenti – Romgaz S.A. – Sponsorizare Proiect Diabet

Stimulator Acupunctura – ROMGAZ SA – AII

Dispozitiv de Management al Diabetului – DMD

Parteneriatul semnat de catre Asociatia Inventatorilor Independenti -AII cu Romgaz S.A, are o semnificatie deosebita pentru inventatorii independenti din Romania ,deoarece deschide calea unor colaborari intre marile companii si Inovatia privata creatoare de noi tehnologii performante.

Implementarea noilor tehnologii pe piata din Romania dezvoltand noi linii de fabricatie, noi locuri de munca aducand beneficii tehnologice si financiare economiei romanesti conform modelului economic de dezvoltare tehnologica al tarilor din UE si USA.

In Romania 823.000 de români sunt în prezent diagnosticați cu diabet, însă numărul real al bolnavilor ar putea fi mai mare, în condițiile în care nu toți sunt diagnosticați, a afirmat ministrul Sănătății, Sorina Pintea, adăugând că numărul copiilor afectați de această boală este în creștere.

Dispozitiv Management Diabet –DMD – este un dispozitiv electronic  ce se foloseste ca adjuvant in tratarea si monitorizarea diabetului insulino-dependent, tehnica folosita in acupunctura fara ace din Medicina Complementara

Proiect Asociatia Inventatorilor – Romgaz S.A.

PREZENTARE:

Dispozitiv Management Diabet –DMD -este un generator de semnale sub forma unor frecvente electromagnetice joase, neinvazive si subliminale, specifice punctelor de acupunctura.

Semnalele sunt destinate stimularii energetice a punctelor de acupunctura pozitionate subcutanat pe traseul Meridianelor Energetice cunoscute din medicina extrem-orientala.

Sunt cunoscute practici de biostimulare utilizate in reechilibrarea energetica a subiectilor umani sau la eliminarea durerilor cauzate de stres, dar care au dezavantajul ca pot fi utilizate empiric, fara un dozaj anume si numai in starea de repaos a pacientului,ca spre exemplu acupunctura, kineto-terapia,masajul, lumina,etc.

Dispozitiv de Administrare Diabet – DMD, inlatura dezavantajul folosirii reechilibarii energetice empirice si nu numai in starea de repaos a pacientului, prin aceea ca semnalele artificiale, cu valori precise, sunt transmise in punctele de acupunctura stimulate. Prin intermediul conductorilor si electrozilor de contact direct cu pielea, stimuli electrici foarte slabi, aflati sub un anumit prag, de ordinul milivoltilor, denumiti si stimuli subliminali, astfel ca pacientul se poate deplasa in perioada expunerii.

Acesti stimuli ajung sa se transmita dealungul axelor energetice precum si de la o axa energetica la alta.

Este vorba de niste ” trasee libere ”  in lichidul interstitial, sub forma unor ”canale ” intracelulare cu diametrul de ordinul nanometrilor, asa zisele ”Canale” sau ” Meridiane  Energetice ”.

Excitatia imbraca aspecte diferite, cea electrica ducand la modificarea parametrilor electrici ai membranei celulare (impedanta, polarizare, curenti membranari, rezistenta si capacitatea electrica).

Stimulul electric produs de DMD are valoarea tensiunii electrice de ordinul milivoltilor si egala cu media tensiunii electrice culeasa de la nivelul pielii pacientului.

Stimulul este transmis in masa biologica prin intermediul punctelor de acupunctura de pe Meridianele Energetice, specifice punctelor stimulate de unde ajunge in apropierea membranelor celulare ale pancreasului.

In repaos membrana celulara este foarte putin permeabila pentru ionii de Na, mentinuti in concentratie mare in exterior si permeabila pentru ionii de K , care ies pasivi din celula.

Aparitia stimulului determina o depolarizare locala a membranei, ceeace duce la deschiderea canalelor de sodiu (comandate electric) si, in consecinta, la patrunderea ionilor de Na in celula, in sensul gradientului electro-chimic.

Urmare a influxului de sarcini pozitive, membrana se depolarizeaza mai mult.

Fluxul ionilor K si transportul activ intoduc o reactie negativa, avand tendinta de a restabili echilibrul. Datorita acestei diferente de curenti, atata vreme cat este cuplat Stimulatorul DMD la corpul uman, se va naste continuu un curent electric care va face legatura prin intermediul elementelor conductoare intre stimulator si corpul uman.

Curentii stimulatorului au valori depolarizante, care se transmit din punctele de acupunctura in corpul uman, fortandu-l pe perioada cat dureaza cuplajul sa beneficieze de aceste valori. Repetarea zilnica a acestui fenomen, face ca dupa un anumit numar de cicluri zi-noapte, pancreasul bolnav sa-si modifice functionarea si sa se realizeze un asa numit ” echilibru energetic ” cu producere suficienta de insulina pentru metabolizarea glucozei din snage. Daca se foloseste experienta medicinii extrem orientale si sunt stimulate.

DMD este un minigenerator de semnale electromagnetice de valoare joasa si amplitudine mica denumite semnale subliminale antidiabetice, montat intr-o carcasa impreuna cu un dispozitiv electronic care are rolul de a porni si opri dupa un anumit program generarea unui semnal subliminal.

Frecventele semnalelor sunt destinate stimularii energetice a punctelor de acupunctura care intra in protocolul de tratament prin acupunctura al diabetului recomandate in literatura de specialitate.

Stimulator Acupunctura – ROMGAZ SA – AII

In cadrul acestui parteneriat AII va dezvolta perfectionarea prototipală a Dispozitivului de Management al Diabetului- DMD , dezvoltare produs, pregatirea unei linii de fabricatie, pregatirea documentatiei tehnice de produs, analiza de risc, testarea clinica a  DMD si intocmirea si depunerea actelor necesare la Ministerul Sanatatii  in vederea obtinerii avizului de functionare si punere pe piata a DMD.

„Valoarea unui om ar trebui văzută în ceea ce dă și nu în ceea ce este capabil să primească.” – Albert Einstein

Stimulator Acupunctura – ROMGAZ SA – AII

Durata estimativa a proiectului  – 12 luni.

Asociatia Inventatorilor Independenti – Romgaz S.A. – Proiect Diabet

Asociatia Inventatorilor Independenti – Romgaz S.A. – Proiect Diabet

Proiect Asociatia Inventatorilor – Romgaz S.A.

Asociatia Inventatorilor Independenti – Romgaz S.A. – Proiect Diabet

ASOCIATIA INVENTATORILOR INDEPENDENTI – AII – ESTE MEMBRU CORESPONDENT AL IFIA – FEDERATIA INTERNATIONALA A ASOCIATIILOR DE INVENTATORI cu sediul al GENEVA !

            Asociatia Inventatorilor Independenti – Romgaz S.A. – Sponsorizare Proiect Diabet

In Romania 823.000 de români sunt în prezent diagnosticați cu diabet, însă numărul real al bolnavilor ar putea fi mai mare, în condițiile în care nu toți sunt diagnosticați, a afirmat ministrul Sănătății, Sorina Pintea, adăugând că numărul copiilor afectați de această boală este în creștere.

Parteneriatul semnat de catre Asociatia Inventatorilor Independenti -AII cu Romgaz S.A, are si o semnificatie deosebita pentru inventatorii independenti din Romania ,care deschide calea unor colaborari intre marile companii  si  Inovatia privata creatoare de noi tehnologii performante.

Implementarea noilor tehnologii pe piata din Romania dezvoltand noi linii de fabricatie, noi locuri de munca aducand beneficii tehnologice si financiare economiei romanesti conform modelului economic de dezvoltare tehnologica al  tarilor din UE si USA.

” Suntem ca stelele cazatoare, stralucim cateva secunde in cadere si disparem in neantul cosmic, uneori cu folos pentru tine omule.” – Iordan Stavar.

Data: 01.10.2019

BIBLIOGRAFIE:

Electro-acupunctura Electroacupunctura Electropunctura

Dr.CONSTANTIN IONESCU-TARGOVISTE

https://ro.scribd.com/doc/184722390/Electro-acupunctura-Electroacupunctura-Electropunctura

Source:MedicalNewsToday

Electroacupuncture is the most common type of acupuncture that practitioners used to treat diabetes.

This treatment appears to be effective in:

– treating pain from diabetic neuropathy
– managing blood glucose levels

Note: The treatment is done without needles !

Stimulator Acupunctura – ROMGAZ SA – AII

– Acupunctura – Medicina complementara agreata de OMS –

Tratamente ce se pot face prin acupunctura traditionala:

Controlul durerii acute si cornice, cefalee acuta sau cronica, migrene, vertij, tinitus
Afectiuni psihice multiple, cum ar fi anxietate, atacuri de panica, depresii etc,sevraje
Disfunctii neurologice, spasme musculare, tremuraturi, ticuri, contracturi, parestezii
Nevralgii (trigeminale, Herpes zoster, postherpetice, altele)
Paralizii faciale si sechele de atac vascular cerebral (afazie, hemiplegie)
Neuropatie periferica, paralizii cauzate de poliomielita
Tulburari de somn, insomnie
Sindrom Mèniere
Vezica neurogena, incontinenta urinara, enurezis
Nevralgie intercostala,umar dureros,artrite, artroze, diverse patologii ale aparatului locomotor
Afectiuni ginecologice, cum ar fi sterilitatea, impotenta, leucoreea, cistita, dismenoreea, amenoreea, etc
Bulimie,Anorexie,Obezitate (controlul greutatii)
Dermatoze, cum ar fi urticaria, eczeme, psoriazis, acnee, etc
Sinuzita si rinita alergica, anosmie, hiposmie, etc
Palpitatii idiopatice, tahicardie sinusala
Hipertensiunea arteriala, hipotensiunea arteriala
Patologie respiratorie: sinuzita acuta, rinita acuta, infectii respiratorii, amigdalite acute
Boli bronhopulmonare: astm bronsic, bronsita acuta, tuse rebela
Oftalmologie: conjunctivita acuta, cataracta, retinita, miopie la copii, etc.
Gastroenterologie: sughit, spasm esofagian, gastroptoza, colita acuta si cronica, gastrite, hiperaciditate, ulcer, sindromul de colon iritabil, diaree si constipatie, distensie abdominala, flatulenta, ileus paralitic, dischinezii biliare
Stomatologie: dureri dentare, dureri postoperatorii sau postextractie dentara, gingivita
Aparat locomotor: periartrita scapulohumerala, sciatica, lombalgii, spondiloza, hernie de disc, dorsalgii, artrita reumatoida, luxatia acuta, contuzia acuta, etc.Medicina sportiva, Cosmetica faciala

 

<span>Post a comment</span>