17 iul. 2017

 

 

 

 

Stimulator Tratament Diabet

Aparat Electro-Acupunctura Pentru Tratamentul Diabetului

STORE of PATENTS /TECHNOLOGY –  BUY ONLINE – PAY PAL  :

https://worldwideinvention.com/store/

https://worldwideinvention.com/product/electro-acupuncture-device-for-diabetes-treatment/

 

 

Promovarea si vanzarea inventiilor romanesti pe plan national si international. Inventatorii si investitorii interesati de serviciile oferite sunt rugati sa ne contacteze la adresa prezenta in cadrul site-ului : www.inventatori.ro, contact@inventatori.ro

 

Worldwide Independent Inventors Association, Washington D.C.- www.worldwideinvention.com, www.inventions-license.com si www.inventatori.ro

Worldwide Independent Inventors Association si aceste site-uri sunt realizate din fonduri private ale inventatorilor, pentru a veni in ajutorul celor care au idei, inventii realizabile pentru a fi cumparate de cei interesati si transformate in afaceri.

Dorim sa  materializam impreuna visurile multora dintre cei care doresc sa isi expuna ideile, inventiile nebrevetate ori brevetate, precum si prototipurile deja realizate. Oferim gazduirea gratuita a inventiilor voastre pe aceste 3 site-uri.

Vom identifica investitorii dornici sa dezvolte ideea ta si vom realiza impreuna un parteneriat care iti va aduce beneficii . Noi suportam toate cheltuielile legate de publicitate si costurile aferente personalului care intretine aceste site-uri .
In cazul in care consideri ca idea ta se poate breveta si nu doresti sa o publici, putem sa te ajutam prin consiliere directa.

Echipa noastra are o experienta acumulata  de peste 10 ani de activitate in domeniu.
Vom publica in aceste site-uri idei realizate deja, unele brevetate, altele in curs, precum si produse finite de serie mica.

Trebuie avut in vedere ca procentul de inventii brevetate in lume si din care inventatorii au facut afaceri profitabile este de 2-3%. Cei care reusesc sunt aceia care se folosesc de firmele specializate in promovarea si marketingul inventiilor pentru a ajunge la investitorii, producatorii care sunt dispusi sa transforme ideea in bani.

Devenind membru al asociatiei noastre, Worldwide Independent Inventors Association, vei avea acces la informatii si vei fi sprijinit de echipa noastra de specialisti in urmatoarele domenii: juridic, comert international, marketing international al inventiilor.

Poti sa te imbogatesti cu o inventie?

Multe povesti de succes se termina cu fraza „Si a obtinut brevet pentru inventia sa si a devenit milionar”, incetatenind astfel ideea ca a avea un brevet echivaleaza cu o avere instantanee. Dar ideea aceasta este falsa. Statisticile arata ca doar 1 brevet din 100 ajunge sa fie materializat sub forma unui produs si ca doar 1 din 500 aduce, intr-adevar, bani. E-adevarat, acest potential castig este uneori fabulos, dar asta numai daca produsul reuseste sa ajunga in rafturile magazinelor. Si pana in rafturile magazinelor este un drum al naibii de lung si de anevoios.

Iata de ce, cu exceptia cazului cand inventatorul are el insusi resursele si experienta pentru a desfasura cap-coada afacerea, drepturile asupra inventiei trebuie vandute unui investitor. Acesta vine cu utilaje pentru productia de serie, cu furnizori de materiale, cu canale de distributie – adica lucruri cel putin la fel de importante ca inventia in sine. Este celebru cazul lui Robert Kerns, cel care a pus la punct stergatorul intermitent de parbriz: lui Kerns i s-au oferit 30 de milioane de dolari pentru inventia sa, dar el a refuzat aceasta oferta si a insistat ca producatorii de automobile, fiecare in parte, sa cumpere direct de la el dreptul de a-i folosi inventia. Rezultatul? Cativa ani zbuciumati de lupta cu producatorii, procese indelungate si, in final, obtinerea unei sume de doar 15 milioane, din care o parte importanta s-a dus pe onorariile avocatilor.

Niciun inventator nu vrea ca investitorul sa se imbogateasca pe spinarea lui, dar nu trebuie uitat niciun moment ca a avea un brevet nu inseamna nimic – il inramezi, il agati pe perete si te uiti la el. A vinde drepturile de exploatare a acelui brevet se cheama a profita de pe urma lui. Mai mult sau mai putin, dar a profita.

Cristian Gerea
Revista omului de afaceri
Nr.1/2008 – 27 Mai 2008

POSTAREA INVENTIILOR PE CELE 3 SITE-URI ESTE GRATUITA

<span>Post a comment</span>