Intentionam sa oferim prin intermediul acestui site un instrument util inventatorilor si persoanelor interesate de promovarea, vanzarea sau cumpararea inventiilor atat pe piata interna cat si pe cea internationala.

Continutul si postarea inventiilor pe acest website nu se utilizeaza fara consultarea prealabila a unui avocat specializat.
Inainte de a lua o decizie privind postarea/listarea pe acest site, inventatorii ar trebui sa apeleze la  consilierea unui avocat specializat in proprietatea intelectuala.

Informatiile si produsele prezentate pe site nu au valoare contractuala. Echipa noastra nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site, respectiv pentru vreo decizie luata de vizitatorii site-ului luand in considerare informatiile continute aici. Nu ne asumam responsabilitatea cu privire la continutul resurselor externe ale link-urilor.

Informatiile postate pe acest website provin din surse de incredere, dar nu au fost verificate si pot fi incorecte.

Nu ne asumam responsabilitatea privind confidentialitatea inventiilor postate, acest site fiind un site public.

Inventiile, conceptele, ideile, tabelele,  graficele postate sau descrise in acest website sunt proprietatea Inventatori.ro

Proprietatea asupra continutului site-ului detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site, inclusiv structura si designul site-ului.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al echipei noastre.

Site protejat prin MARCA INVENTATORI.RO