27 aug. 2020
ACUPUNCTURA – DISPOZITIV MANAGEMENT DIABET 
– STIMULATOR  DIABETIC-

Curentii  stimulatorul diabetic au valori depolarizante care se transmit din punctele de acupunctura in corpul  uman activand functiile pancreasului.

Worldwide Independent Inventors Association – Washington D.C.,USA

&

Asociatia Inventatorilor Independenti  – Bucuresti Romania

DISPOZITIV DE MANAGEMENT AL DIABETULUI – DMD – STIMULATOR  DIABETIC

STIMULATOR  DIABETIC -DMD

PREZENTARE:

Stimulatorul diabetic este un dispozitiv electronic care functioneaza pe principiul acupuncturi.Practic aparatul este un minigenerator de semnale electromagnetice de valoare joasa si amplitudine mica denumite semnale subliminale antidiabetice.

STIMULATOR  DIABETIC -DMD

Semnalele artificiale, cu valori precise, sunt transmise in punctele de acupunctura prin intermediul conductorilor si electrozilor de contact direct cu pielea.Astfel, stimuli electrici foarte slabi aflati sub un anumit prag, de ordinul milivoltilor, ajung sa se transmita de-a lungul axelor energetice ale corpului prin intermediul punctelor de acupunctura de pe Meridianele Energetice, de unde ajung in apropierea membranelor celulare ale pancreasului, stimuland producerea de insulina pentru metabolizarea glucozei din sange.

DISPOZITIV DE MANAGEMENT AL DIABETULUI – DMD – STIMULATOR  DIABETIC

STIMULATOR  DIABETIC -DMD

PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE:

In repaus membrana celulara a pancreasului este foarte putin permeabila pentru ionii de Na-, mentinuti in concentratie mare in exterior si permeabila   pentru   ionii  de K+, care ies pasivi din celula. Aparitia stimulului determina o depolarizare locala a membranei, ceea ce duce la deschiderea canalelor de sodiu (comandate electric) si, in consecinta, la patrunderea ionilor de Na- in celula, in sensul gradientului electro-chimic. Ca urmare a influxului de sarcini pozitive, membrana se depolarizeaza mai mult. Fluxul ionilor K+ si transportul activ introduc o reactie negativa, avand  tendinta de a restabili echilibrul. Datorita acestei diferente de curenti, atata vreme cat este cuplat stimulatorul diabetic la corpul uman, se va naste continuu un curent electric care va face legatura prin intermediul elementelor conductoare intre stimulatorul diabetic  si corpul uman.

Curentii  stimulatorul diabetic au valori depolarizante care se transmit din punctele de acupunctura in corpul  uman, fortandu-l pe perioada cat dureaza cuplajul sa beneficieze de aceste valori. Repetarea zilnica a  acestui fenomen face ca dupa un anumit numar de cicluri zi-noapte, pancreasul  bolnav sa-si modifice functionarea si sa se realizeze un asa numit “echilibru energetic” cu producere suficienta de insulina pentru metabolizarea glucozei din sange.

DISPOZITIV DE MANAGEMENT AL DIABETULUI – DMD – STIMULATOR  DIABETIC

STIMULATOR  DIABETIC -DMD

CONCLUZII MEDICALE:

In urma testelor efectuate pe pacienti ( inventatori din echipa STIMULATORULUI  – DIABETIC ) cu diabet tip 1 si 2, specialistii medicali au declarat ca in urma tratamentului cu STIMULATORUL DIABETIC s-au obtinut “cele mai eficiente rezultate in ameliorarea simptomelor pacientilor din ultimii 5 ani”.

DISPOZITIV DE MANAGEMENT AL DIABETULUI – DMD – STIMULATOR  DIABETIC

STIMULATOR  DIABETIC -DMD

AVANTAJE:

Metoda de stimulare cu STIMULATORUL DIABETIC este un adjuvant in tratamentul clasic al diabetului, acesta ajutand pancreasul sa produca mai multa insulina fara un alt gen de tratament suplimentar.

Tratamentul cu STIMULATORUL DIABETIC efectuat in mod corect, face ca pancreasul sa elibereze mai multa insulina, imbunatateste glicemia si hemoglobina glicozilata, ajutand pacientul sa micsoreze dozele de medicamente pe perioada tratamentului si face ca diabetul sa nu mai evolueze spre forme  avansate de boala.

DISPOZITIV DE MANAGEMENT AL DIABETULUI – DMD – STIMULATOR  DIABETIC

ACUPUNCTURA – DISPOZITIV MANAGEMENT DIABET 

Echipa  care a lucrat la acest proiect:

STAVAR IORDAN – inventator independent
Presedinte –  Asociatia Inventatorilor Independenti  ( Romania ) si 
Manager de Proiect

2010 – 11 Medalii la Salonul International de Inventii, Cercetare Stiintifica si Tehnologii Noi, organizat de ANCS si TIB INVENTIKA ;

2010 – Medalia  de Bronz la Salonul International de Inovatii si Investitii de la Moscova;

2012 – Medalia de Aur si Diploma de Excelenta la Salonul International al Cercetarii, Inovarii si Inventicii PRO INVENT, Cluj – Napoca, Romania, 27 – 30 martie 2012 – Grup de inventii : Inventia Stimulator Diabetic

2013 – Medalie si Diploma – Inventia Stimulator Diabetic – Salonul International de Inventii si Inovatiii – FINEX 201304 – 07 februarie, Teheran, Iran, Fundatia Nationala a Inventatorilor de Elita – Iran si IFIA.

  1.  Dr.Ing.HC. IOAN MICU – Inventator independent

Parintele BIOPUNCTURII – (acupunctura fara ace)

1991 – Doctor in Medicina Alternativa – Malaga, Spania

1994 – Medalii de Aur la Iasi si Bruxelles pentru inventia Metoda de biostimulare.

1995 – Doctor Honoris Caussa pentru Medicina Alternativa al The Open International University –  Munchen, Germany

1996 – Medalie de Aur la Bruxelles pentru Motorul electric asincron (care se refera la principiul de functionare al OZN).

1996 – Medalie de Aur la Iasi pentru Metoda de echilibrare electrostatica a organismului uman.

1996 – Medalie de Aur la Iasi pentru Generatorul de campuri electromagnetice antistres montate pe avioane.

1996 – Medalie de argint la Bruxelles pentru Generatorul de câmpuri electromagnetice antistres montat pe automobile.

1996 – Medalie de Argint la Bruxelles pentru Biostimulatorul Electrostatic Individual.

1996 – Medalie de Argint la Bruxelles pentru Radarul uman

CARTI EDITATE:

ACUPUNCTURA – DISPOZITIV MANAGEMENT DIABET 

THE HUMAN GENOME IN ALTERNATIVE GENETICS AND THE HUMAN BEING IN BIOPUNCTURE-The method of balancing the human body electrostatic  (The World Congress of the 3 Milenium for Alternative Medicine – Baile Felix – March 2001) Dr.ing.HC Ioan Micu, Prof.Univ.Dr.Vasile Marcu,Biolog Ana Maria Micu, Kinetoterapeut Mirela Dan

  1.             BIOPUNCTURA – Dr.ing.Ioan Micu

III.            EVOLUTIONISMUL BIBLIC SI BIOPUNCTURA – Dr.ing.Ioan Micu, Dr.biolog Ana Maria Micu

 

Email: Contact@inventatori.ro

Sursa:www.inventatori.ro

Data:27.08.2020

<span>Post a comment</span>