25 aug. 2020
STIMULATOR DIABET  – Teste Tehnice

TRATAMENTE ELECTROTERAPIE – ELECTROPUNCTURA  ACASA

Stimulator Diabet/ Aparat Electro-Acupunctura Pentru Tratamentul Diabetului

Electropunctura este o metodă non-invaziva prin care punctele de presiune sunt stimulate prin impulsuri electrice, fara ace.

DISPOZITIV DE MANAGEMENT AL DIABETULUI – DMD – STIMULATOR  DIABETIC

 

Aparat Terapie Bioenergetica – Electrostimulator Diabet si Masaj Bio Energo Terapeutic

Aparatul Bio Energo-Terapeutic, combina tehnicile traditionale de medicina chinezeasca si realizarile stiintei moderne in bioinformatica, bioenergie si neurologie.

STORE BUY PAY PAL: https://worldwideinvention.com/store/

1- Aparat Electroterapie Bioenergetica 12 canale – Electrostimulator Diabet si Masaj Bio Energo Terapeutic

Aparatul Bio Energo-Terapeutic, combina tehnicile traditionale de medicina chinezeasca si realizarile stiintei moderne in bioinformatica, bioenergie si neurologie.

Aparat Terapie Bioenergetica – Electro- Terapie Revoluționara:

a)-cu pad-uri de contact si cabluri de legatura la aparat

b) – Masaj bio energo terapeutic pentru corp cu manusi speciale  Electro-conductoare cu Ag si cabluri de legatura la aparat

BENEFICII:

Aparatul are doua functii, electro stimulare DIABET si tratarea afectiunilor insotite de dureri cronice sau severe, reduce stresul si starea de incordare.

1-Trateaza durerile severe de spate, artrita, osteoporoza, hernie de disc sau alte probleme ale coloanei.

2-Purificarea sangelui si eliminarea toxinelor

3-Oxigenarea celulara si imbunatatirea circulatiei sanguine.

4-Accelerarea metabolismului prin cresterea activitatilor celulare, cresterea imunitatii si capacitatea organismului de aparare la infectii si de vindecare.Tonifierea musculara………….

5-Creșterea activității celulare, întărirea imunității și creșterea capacității organismului de a se vindeca.

6-Reducerea edemelor, eliminarea durerii, întărirea sistemului osteo-articular și a mușchilor.

Efect de intarirea sistemului osteo-articular si a muschilor.

7-Reglarea sistemului nervos central, îmbunătățirea calității somnului.

Activarea sistemului nervos central si imbunatatirea calitatii somnului prin purificarea meridianelor energetic si fluidizarea sangelui .

8.Efect de drenaj limfatic, reglarea sistemului de secretie interna ,modelarea corpului si infrumusetare.

9.Efect puternic de reducere si eliberare a stresului si purificare emotional

10-Detoxifiere profunda la nivel cellular, restabilirea capilarelor deteriorate si imbunatatirea circulatiei sanguine periferice.

11.Efect de  microvibratie celulara si intarirea energiei rinichilor prin marirea fortei vitale a organismului – Energia  Qi

2- Terapie Electropunctura pentru Diabet

Stimulator Tratament Diabet Aparat Electropunctura Pentru Tratamentul Diabetului.

APARATUL  bioenergetic constituie o metoda de tratament sigura si nonmedicamentuasa folosit in medicina complementara si poate fi utilizat pentru TERAPIE sau AUTO-TERAPIE la domiciliu prin Electrostimulare cu pad-uri si cabluri de legatura la APARAT sau MASAJ TERAPEUTIC cu manusi speciale  Ag. Electro-conductoare si cablurile de legatura la aparat. 

NOTA 1– Acupunctura este o modalitate terapeutică străveche în medicina chineză, care are ca scop prevenirea și tratarea patologiilor.Organizația Mondială a Sănătății (Ordonanța nr. 971 din 2016) recunoaște că Acupunctura/Electropunctura funcționează eficient în patologii precum diabetul zaharat 2 (DMT2) și a încurajat această terapie complementară.

Din pacate foarte putine persoane au cunostiinta de beneficiile Electroterapiei/Electrostimularii in patologia diabetului.

NOTA 2-Aparatul a trecut testele tehnice conform normelor Europene, la Institut European abilitat pentru acest gen de aparate medicale cat si testele facute la fabricant specializat in productiea de aparatura medicala electronica.Aparatul respecta standardele internationale ISO 13485;2016 a Sistemului de Management al Calitatii Dispozitivelor Medicale si este certificat pentru punerea pe piata!

NOTA 3 – NU este un aparat de ELECTROSTIMULARE MUSCULARA este folosit numai pentru tratamente terapeutice aplicate asupra meridianelor de acupunctura, tensiunea MAXIMA nu depaseste 4 volti fiind un aparat foarte sigur care ruleaza un program software de comanda si control a semnalelor de iesire.

NU este un produs realizat in RPC- China si revandut pe piata din Romania. !

NOTA 4 –NU pot face masajul bio energetic persoanele cu stimulator cardiac sau stenturi la inimă , tromboză (cheaguri de sânge  în vasele de la nivelul brațelor sau picioarelor  si femeile însărcinate. Nu este recomandat nici pentru persoanele bolnave de cancer.

APARAT realizat in tehnologie robotizata SMD cu procesor performant si program software de exceptie,inregistrat si protejat la ORDA,inventie inregistrata la OSIM si protejata si prin MARCA INVENTATORI.RO.

Terapie Revolutionara – Diploma de Excelenta si Medalia de Aur

 Electro-stimulare cu paduri si cabluri de legatura la aparat- Kinetoterapeut care aplică electrostimulare în kinetoterapie unei tinere:

                     

DESCRIEREA PRODUSULUI

Pachetul contine:

APARAT realizat in tehnologie robotizata SMD cu procesor performant si program software de exceptie,inventie inregistrata la OSIM protejata si prin MARCA INVENTATORI.RO, manual de utilizare, harta umana acupunctura, cabluri de conectare, un set de electrozi, Gel de contact,adaptor AC  12Vcc;

Nota: Manusile speciale Ag de masaj electro-terapeutic se pot comanda separat de catre cei care doresc sa faca masaj terapeutic pentru clienti.

Oferim curs gratuit si Diploma pentru practicarea Terapiei  Bioenergetice si Masaj bio energo terapeutic.

Pretul unui masaj terapeutic este de cca 120 lei sedinta. Sunt necesare cateva sedinte pentru a avea rezultatele descrise mai sus! 🙂

Pret/Livrare PRODUS:

PRET:

STORE BUY PAY PAL: https://worldwideinvention.com/store/

Pachetul va fi expediat în trei zile de la cumpărare.
Transportul international este inclus in pret.
Livrarea este gratuită în toată lumea.

Plata se poate face pe urmatoarele coordonate:

IORDAN STAVAR – ASOCIATIA INVENTATORILOR INDEPENDENTI  

BANCA TRANSILVANIA – Sucursala CRANGASI – Plata se face in lei la cursul BNR!

IBAN: RO34BTRLRONCRT0204014101

Presedinte AII: Iordan Stavar

Email:contact@inventatori.ro

Mobil: 0746.69.69.90

APARATUL ESTE NOU, FABRICAT IN EUROPA/CERTIFICAT/ATESTAT INTERNATIONAL, SE ELIBEREAZA FACTURA !

AI GRIJA DE SANATATEA TA ! MEDICINA QUANTICA, ELECTRO TERAPIILE , ELECTROPUNCTURA, ELECTRO-ACUPUNCTURA SUNT TEHNOLOGIILE VIITORULUI.

NOTA:

NU pot face masajul bio energetic persoanele cu stimulator cardiac sau stenturi la inimă , tromboză (cheaguri de sânge  în vasele de la nivelul brațelor sau picioarelor  si femeile însărcinate. Nu este recomandat nici pentru persoanele bolnave de cancer.

Stimulator Tratament Diabet

Aparat Electro-Acupunctura Pentru Tratamentul Diabetului

CERCETARE, ȘI DEZVOLTARE
ABSTRACT
Acupunctura este o modalitate terapeutică străveche în medicina chineză, care are ca scop prevenirea și tratarea patologiilor. Organizația Mondială a Sănătății (Ordonanța nr. 971 din 2016) recunoaște că acupunctura funcționează eficient în patologii precum diabetul zaharat 2 (DMT2) și a încurajat această terapie complementară. Principalele efecte ale acupuncturii sunt asociate cu controlul glicemiei, pierderea în greutate corporală, protecția funcției insulelor pancreasului, stimularea producției și îmbunătățirea rezistenței la insulină. În această lucrare descriem procesul de urmărire și evoluția în tratamentul persoanelor cu T2DM folosind acupunctura printr-o revizuire integrativă a literaturii. Obiectiv: Să descriem utilizarea acupuncturii ca practică complementară pentru tratamentul persoanelor cu DMT2 printr-o revizuire integrativă a literaturii. Metodologie: Lucrarea de față este rezultatul unei revizuiri a literaturii de specialitate, efectuată în perioada martie până în noiembrie 2020. Bazele de date PubMed / MEDLINE și Scientific Electronic Library Online (SciELO) au fost utilizate cu următorul descriptor: „Acupunctură și Diabet zaharat” . Rezultate: Performanța acupuncturii în DMT2 s-a dovedit a fi eficientă în tratarea pacienților cu această boală cronică. Acupunctura tratează persoana și nu boala în sine, deoarece armonizează corpul și tonifică organele. Concluzie: Tratamentul cu acupunctura oferit pacientilor cu DMT2 poate aduce beneficii, imbunatatindu-le sanatatea si calitatea vietii. Această practică terapeutică a fost deja implementată în Sistemul Unificat de Sănătate (SUS), deși există o aderență scăzută a pacienților cu DZ2; din cauza diseminării reduse și a puținelor informații despre acupunctură

 

Stimulator Tratament Diabet

Stimulatorul Diabet este un nou tratament adjuvant in medicina complementara,functionand pe principiul acupuncturii dar fara ace,fara durere. Garantam rezultate dupa doar 5 zile de tratament din cele 12 zile cat dureaza tratamentul complet a cate 40 de minute la tine acasa. Doza de insulina injectabila scade, pancreasul reactivat la nivel celular producand insulina, ceea ce face ca boala sa nu mai progreseze. Aparatul de electropunctură oferă ameliorarea diabetului prin activarea pancreasului care începe să-și producă propria insulină, precum și cel mai bun tratament pentru durerea cronică și stres. În timpul și după o ședință de electropunctură, fibrele nervoase simpatice ale pacientului sunt activate și eliberează opioide endogene, cum ar fi endorfinele, care ajută la reducerea inflamației.Dispozitivul de electropunctură ajută, de asemenea, la prevenirea durerii prin activarea substanțelor chimice bioactive și reducerea sensibilității la durere.În plus, în timpul tratamentului cu aparatul de electropunctură, corpul dumneavoastră eliberează celule stem mezenchimale în fluxul sanguin, care formează diferite tipuri de țesut. Aceasta înseamnă că au și o mare putere de vindecare.Practic, dispozitivul este un mini-generator de semnale electromagnetice de valoare mică și amplitudine redusă numite semnale subliminale administrate de un microprocessor ce administreaza frecvente specifice Diabetului.Prin intermediul conductorilor si electrozilor de contact direct cu pielea, stimuli electrici foarte slabi, aflati sub un anumit prag, de ordinul milivoltilor, denumiti si stimuli subliminali, astfel ca pacientul se poate si deplasa in perioada expunerii.Acesti stimuli ajung sa se transmita dealungul axelor energetice precum si de la o axa energetica la alta.Este vorba de niste ” trasee libere ”  in lichidul interstitial, sub forma unor ”canale ” intracelulare cu diametrul de ordinul nanometrilor, asa zisele ”Canale” sau ” Meridiane  Energetice ”.Excitatia imbraca aspecte diferite, cea electrica ducand la modificarea parametrilor electrici ai membranei celulare (impedanta, polarizare, curenti membranari, rezistenta si capacitatea electrica).Stimulul este transmis in masa biologica prin intermediul punctelor de acupunctura de pe Meridianele Energetice, specifice punctelor stimulate de unde ajunge in apropierea membranelor celulare ale pancreasului.In repaos membrana celulara este foarte putin permeabila pentru ionii de Na, mentinuti in concentratie mare in exterior si permeabila pentru ionii de K , care ies pasivi din celula.Aparitia stimulului determina o depolarizare locala a membranei, ceeace duce la deschiderea canalelor de sodiu (comandate electric) si, in consecinta, la patrunderea ionilor de Na in celula, in sensul gradientului electro-chimic.Urmare a influxului de sarcini pozitive, membrana se depolarizeaza mai mult.Fluxul ionilor K si transportul activ intoduc o reactie negativa, avand tendinta de a restabili echilibrul. Datorita acestei diferente de curenti, atata vreme cat este cuplat Stimulatorul Diabet la corpul uman, se va naste continuu un curent electric care va face legatura prin intermediul elementelor conductoare intre stimulator si corpul uman.Curentii stimulatorului au valori depolarizante, care se transmit din punctele de acupunctura in corpul uman, fortandu-l pe perioada cat dureaza cuplajul sa beneficieze de aceste valori. Repetarea zilnica a acestui fenomen, face ca dupa un anumit numar de cicluri zi-noapte, pancreasul bolnav sa-si modifice functionarea si sa se realizeze un asa numit ” echilibru energetic ” cu producere suficienta de insulina pentru metabolizarea glucozei din sanage daca se foloseste experienta medicinii extrem orientale si sunt stimulate corespunzator.In concluzie, diabetul insulino-dependent poate beneficia de tratamentul cu electropunctura in terapia diabetului zaharat care reactiveaza partial pancreasul pentru a-si produce propria insulina prin reducerea dozei de insulina injectabila si asigurandu-se ca boala nu progreseaza la forme mai severe.Tratamentul efectuat corect face ca pancreasul să elibereze mai multă insulină, îmbunătățește glicemia și hemoglobina glicozilată ajută la scăderea dozei de medicamente pe care pacientul o ia în timpul tratamentului și determină ca diabetul să nu treacă la formele avansate ale bolii.

Inventia inregistata la OSIM a obtinut Diploma de Excelenta si Medalia de AUR la nivel national si international si este Certificata ISO 13485:2016-Comercializare Dispozitive Management al Diabetului/ 18 februarie 2022.
Asociatia Inventatorilor Independenti – AII

 

 Electropunctura Fără Ace
Tratament la domiciliu fara ace !!!

Acupunctura (Electropunctura), numele său poate fi auzit sau cunoscut, dar cu mai bine de 3.000 de ani în urmă, vechii practicieni ai medicinei chineze au fost pionieri în tratamentul acupuncturii și i s-a dat forma electroacupuncturii cu această nouă tehnică modernă a lumii.

Forma modernă de acupunctură este electropunctura și este cunoscută și ca terapie de stimulare electrică.  Acoperă o zonă mai mare a corpului decât acupunctura, motiv pentru care i se acordă mai multă importanță. Un mic electrod este atașat la punctul de acupunctură de pe epidermă, unde electricitatea se mișcă și o vibrație moale este transmisă în timpul tratamentului. Deși electropunctura este folosită pentru a trata o varietate de boli, utilizarea sa s-a dovedit a fi foarte valoroasă pentru pacienții cu diabet.

                  

 

Tratamentul cu electroacupunctură

Această sesiune durează 40 de minute de cicluri diferite afișate pe ecranul controlat de microprocesorul care rulează programul software, deținut de asociația inventatorilor.
Punctele de acupunctură în care se aplică contactul cu epiderma sunt enumerate în Manualul utilizatorului, împreună cu cablurile de contact, electrozii și componentele furnizate în pachet.
Vă recomandăm ca punctele de acupunctură să fie marcate cu roșu pentru plus și negru pentru minus (carioca roșie și neagră pe piele) de către un specialist în acupunctură. Aparat de electropunctură care transmite electricitate la epidermă Odată atașat, dispozitivul este pornit la tensiune joasă. si frecventa.Astfel puteti face tratamentul complet acasa in confort timp de 12 zile a cate 40 de minute fiecare sedinta. Se recomanda sa va faceti analize de diabet inainte de tratament si dupa 12 zile pentru a vedea rezultatul tratamentului.

Beneficiile tratamentului cu dispozitivul de electro-acupunctură

Aparatul de electropunctura  sau electro-acupunctură oferă ameliorarea diabetului prin activarea pancreasului care începe să-și producă propria insulină, precum și cel mai bun tratament pentru durerea cronică și stres. În timpul și după o ședință de electro-acupunctură, fibrele nervoase simpatice ale pacientului sunt activate și eliberează opioide endogene, cum ar fi endorfinele, care ajută la reducerea inflamației.

Aparatul de electropunctură ajută, de asemenea, la prevenirea durerii prin activarea substanțelor chimice bioactive și reducerea sensibilității la durere.

În plus, în timpul tratamentului cu aparatul de electropunctură, corpul dumneavoastră eliberează celule stem mezenchimale în fluxul sanguin, care formează diferite tipuri de țesut. Aceasta înseamnă că sunt și o mare putere de vindecare.

Notă: – Metoda de stimulare cu DMDS este un adjuvant al tratamentului standard al diabetului, ajută pancreasul să producă mai multă insulină fără tratament suplimentar și face parte din medicamentul complementar aprobat de OMS.

Tratamentul diabetului – Stimulator pancreatic

BENEFICII:

Metoda de stimulare DMDS este un adjuvant al tratamentului standard al diabetului, ajută pancreasul să producă mai multă insulină fără tratament suplimentar.
Tratamentul DMDS efectuat corect face ca pancreasul să elibereze mai multă insulină, îmbunătățește glicemia și hemoglobina glicozilată ajută la scăderea dozei de medicamente pe care pacientul o ia în timpul tratamentului și determină ca diabetul să nu treacă la formele avansate ale bolii.
Practic, dispozitivul este un mini-generator de semnale electromagnetice de valoare mică și amplitudine redusă numite semnale subliminale de Stimulator al Diabetului.

AVANTAJE:

DMDS  folosește frecvențe electromagnetice scăzute subliminale, neinvazive, specifice acupuncturii.
Frecvențele semnalelor sunt destinate simulării energetice a punctelor de acupunctură înscrise în protocolul de tratament cu acupunctură al diabetului zaharat recomandat în literatura de specialitate.–
Metoda de stimulare cu DMDS este un adjuvant pentru tratamentul standard al diabetului; ajută pancreasul să producă mai multă insulină fără tratament suplimentar.
Tratamentul DMD efectuat corect face ca pancreasul să elibereze mai multă insulină, îmbunătățește glicemia și hemoglobina glicozilată ajută la scăderea dozei de medicamente pe care pacientul o ia în timpul tratamentului și determină ca diabetul să nu treacă la formele avansate ale bolii.
Dispozitivele transportabile pot fi folosite oriunde.
Domenii potențiale de utilizare Asistență medicală, adjuvant la tratamentul standard

CONCLUZII:

După ce au fost efectuate teste pe pacienții cu diabet zaharat de tip 1 și 2, experții medicali au spus că în urma tratamentului cu Stimulatorul Diabet s-au obținut „cele mai eficiente rezultate din ultimii 5 ani în ameliorarea simptomelor pacientului”.

Garantăm rezultate după doar 5 zile de tratament a câte 40 de minute la tine acasă. Doza de insulină injectabilă scade pancreasul reactivat la nivel celular producând  insulină, ceea ce face ca boala să nu mai progreseze.

            

AII și WIIA – Echipa de inventatori independenți care a lucrat la acest proiect:
1- IORDAN STAVAR – Președinte / CEO al WIIA & AII

 • 2010- 14 Medalii la Expoziția Internațională de Invenții, Cercetare Științifică și Noi Tehnologii, organizată de ANCS și TIB INVENTIKA ROMANIA;
  2010 – Medalie de bronz la Salonul Internațional de Inovații și Investiții de la Moscova;
  2012 – Medalia de Aur și Diploma de Excelență la Salonul Internațional de Cercetare, Inovare și Invenții PRO INVENT, Cluj-Napoca – România,
  Grup de invenții: STIMULATOR DE DIABET și  ALTERNATOR INTELIGENT DE RELUCTANCE
  2013 – Medalie Internațională și CERTIFICAT DE PREMIERE – FINEX 2013 – Teheran, Iran, organizat de IFIA – Geneva – Președinte IFIA – Dr. Andreas Vedres & Alireza Rastegar Șef Secție Internațională pentru invenție STIMULATOR DIABET
  2015 – STIMULATOR DIABET – MEDALIA DE AUR A BULGARIA, UE.
  2. dr. ing. Ion Micu  – Tatăl BIO-PUNCTURĂ (acupunctură fără ace)
  Ioan Micu & Iordan StavarDespre începuturi! Așa au început discuțiile pentru Proiectul Diabet! 🙂Au urmat mii de discuții și teste… până la finalizarea a 3 prototipuri…. No1, No2 și No3! Cercetare aplicata, teste tehnice la institut abilitat, realizare de prototipuri performante, 8 ani de munca asidua, mult timp si bani investit, plus sponsorizarile si certificarea ca sa -l putem aduce pe piata.

DR.ING. HC –  MICU I.

 • 1991 – dr. în Medicină Alternativă – Malaga, Spania
  1994 – Medalii de aur la Iasi si Bruxelles pentru inventarea Metodei de Biostimulare.
  1995 – Doctor Honoris Causa pentru Medicină Alternativă la The Open International University – München, Germania
  1996 – Medalie de aur la Bruxelles pentru motorul electric asincron (care se referă la principiul de funcționare al OZN-urilor).
  1996 – Medalia de aur la Iasi pentru Metoda Electrostatica de Echilibrare a Corpului Uman.
  1996 – Medalia de aur la Iasi la Antistress EMF Generator montat pe avioane
  1996 – Medalie de argint la Bruxelles Antistress Electromagnetic Field Generator montat pe mașini.
  1996 – Medalie de argint la Bruxelles pentru Biostimulatorul Electrostatic.
  1996 – Medalie de argint la Bruxelles pentru radar uman.
  Și alți inventatori ai Departamentului Tehnic, Ingineri, IT, Software etc
  Cărți publicate:1. GENOMUL UMAN ÎN ALTERNATIV ȘI GENETICA UMANĂ FIIND ÎN BIO-PUNCȚIUNE  –  Metoda de echilibrare electrostatică a corpului uman(Congresul Mondial al celor trei Mileniuri pentru Medicină Alternativă – Felix – martie 2001) – dr. ing. HC Micu I.; Prof. Univ. dr. Vasile Marcu, biolog Ana Maria Micu, Kinetoterapeut Mirela Dan
  2.  BIO-PUNCTURA – dr. ing. Ioan Micu
  3. Evoluționismul biblic  și  BIO-PUNCȚIUNEATratamentul diabetului – Stimulator pancreaticADEVĂRATUL INVENTATOR AL INSULINEI:

  – Nicolae Paulescu, inventator Român:

Link: http://worldwideinvention.com/insulin-inventor-nicolae-paulescu-romanian-inventor/

INVENTORUL INSULINEI – PROFESOR NICOLAE PAULESCU:

În 1971, Roif Luft a fost președinte al Federației Internaționale de Diabet și președinte al Comitetului Premiului Nobel pentru Fiziologie și Medicină. El a subliniat că, în lucrarea lor din 1922 publicată în Journal of Laboratory and Clinical Medicine, Banting și Best au interpretat greșit cercetările lui Paulescu, scriind: „El [Paulescu] afirmă că injecțiile în vene periferice nu produc niciun efect, iar experimentele sale arată că a doua injecție nu are efect. produce un efect atât de marcat ca primul. ”

Acest lucru sa dovedit a fi eronat; în 1969, Best și-a cerut scuze într-o scrisoare către profesorul Ion Pavel, scriind: „Aș dori să afirm cât de rău îmi pare pentru această greșeală nefericită și am încredere că eforturile dumneavoastră de a-l onora pe profesorul Paulescu vor fi răsplătite cu mare succes”. Luft a afirmat că Comitetul pentru Premiul Nobel a făcut o greșeală necreditând descoperirea lui Paulescu. El a spus:

„Rămâne un fapt, și anume că descoperirea anterioară făcută de Paulescu a fost interpretată greșit de Banting și Best din motive despre care astăzi nu putem ști nimic… În opinia mea, premiul [Nobel] ar fi trebuit – fără îndoială – să fie împărțit între Paulescu, Banting și Best. ”

Recunoaştere:

La cincizeci de ani de la publicarea lucrării lui Paulescu, profesorul Murray, profesor de fiziologie la Anderson College of Medicine din Glasgow, a scris un articol în care recunoaște realizările lui Paulescu.

Într-un număr din 1971 al Journal of the History of Medicine and Allied Sciences, Murray a scris:

„Îi s-a acordat o recunoaștere insuficientă lui Paulescu, distinsul om de știință român, care la momentul în care echipa din Toronto își începea cercetările, reușise deja să extragă hormonul antidiabetic din pancreas și să-i demonstreze eficacitatea în reducerea hiperglicemiei la câinii diabetici.”

În 1993, Institutul de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice din București a fost numit în cinstea lui Paulescu și i s-a acordat un timbru de onoare care a fost eliberat de România în 1994.

Legătură:

Source:  https://www.diabetes.co.uk/pioneers/nicolae-paulescu.html

Tratamentul diabetului – Stimulator pancreatic

 

""
""

Tratamentul diabetului – Stimulator pancreatic

Tratamentul diabetului – Stimulator pancreatic

 

Worldwide Independent Inventors Association – WIIA – Washington D.C., SUA
&

Asociația Inventatorilor Independenți – AII – București, România UE

Outsourcing de consultanță globală în inginerie | Tehnologia WIIA

Recomandare LinkedIn pentru IORDAN STAVAR
-Președinte / CEO al WIIA & AII-

“Domnul. Iordan STAVAR este un mare antreprenor dedicat îmbunătățirii sănătății persoanelor bolnave de patologii precum diabetul. Invențiile lui contribuie cu siguranță în multe feluri la sănătatea multor oameni, deoarece caută întotdeauna să rezolve dificultățile altora și continuă să-și facă cercetările zilnice cu cele mai inventive metode academice creative până când ajunge la ceea ce a început ca o idee simplă devine realitate.

Este un bun ascultător și, deși bariera lingvistică, spune bine ce este important pentru a dialoga cu orice antreprenor care dorește să aducă idei noi inventive în lumea noastră în schimbare rapidă, în care avem o mulțime de concurență și provocări.

Eu și ASA + ARC am semnat recent cu mândrie un joint-venture și suntem mândri să-l numim pe domnul Iordan STAVAR ca (agent – ​​partener) și Director al nostru pentru România, precum și alte zone geografice; pentru a lucra împreună în scăderea diabetului, ajutând pacienții cu monitorul de diabet pe care l-a dezvoltat și, de asemenea, diferite moduri de sănătate, umanitare, de dezvoltare și în care este cel mai bine; fiind inventatorul și dezvoltarea independenței creative cu protecția corectă a brevetelor etc…

Recomandarea mea cea mai înaltă și bună pentru Iordan STAVAR, pentru oricine dorește să-l contacteze. deoarece este o persoană foarte bună, cu abilități mari și o etică morală ridicată. ”

ES Lord Géry Maes / van de Vorst
Președinte / CEO – Asociația Anti Sugar, SUA / Canada   Dr. Health Science BVU US 2012
ISTANBUL – Târgul Internațional de Invenții – ISIF ’16 – 03-06 martie 2016

CONGRESUL MONDIAL al IFIA – Federația Internațională a Asociației Inventatorilor, ISTANBUL –  ISIF ’16 – 03-06 martie 2016

Președintele / CEO IORDAN STAVAR al Worldwide Independent Inventors Association, Washington DC, SUA și Asociația Inventatorilor Independenți AII acordă o diplomă pentru „Excelență în diseminarea culturii invenției și inovației” Dlui Alireza RASTEGAR – Președinte IFIA – Federația Internațională a Inventatorilor Asociere

ASOCIAȚIA INVENTATORILOR INDEPENDENȚI- AII

MEMBRU IFIA  – FEDERAȚII INTERNAȚIONALE ALE ASOCIAȚIILOR INVENTATORILOR:

IFIA AWARDS ISIF’16, ISTANBUL – International Inventions Fair – ISIF ’16 – 03-06 March 2016:

ISIF’16 – Istanbul Turkey – 03-06 2016:

President / CEO IORDAN STAVAR of Worldwide Independent Inventors Association, Washington DC, USA & Association of Independent Inventors AII – Romania give a Diploma for “Excellence in disseminating the culture of invention and innovation” – Mr. Alireza RASTEGAR – President of IFIA – International Federation of Inventors Association Published 12 March. 2016 – www.ifia.com

2016 – IFIA – SECOND WORLD CONGRESS – Mr. Örjan STRANDBERG – SWEDEN: IFIA:

                     „ALL THE NEW TECHNOLOGIES HAVE REALIZED BY INDEPENDENT INVENTORS”
PLEASE SUPPORT OUR PROJECT FOR TYPE 1 AND 2 DIABETES!
Our Independent Inventors support for years all the costs of this R&D Project!

„Valoarea unui om trebuie văzută în ceea ce dă și nu în ceea ce este capabil să primească.” – Albert Einstein
„Suntem ca stelele căzătoare, strălucim câteva secunde și disparem în neant, in căderea cosmică” – Iordan Stavar.

REFERINȚE
WEN, Tom Sintan. Acupuntura clasica chinesa. Editora Cultrix, 1985. Disponível em: file:///C:/Users/Welita/Downloads/Acupuntura%20Cl%C3%A1ssica%20Chinesa%20by%20Tom%20Sintan%20Wen%20(z-lib.org).pdf Acces: 25 aprilie 2020.

BRASILIA. Conselho Regional de Farmácia do Estado de São Paulo. Departamento de Apoio Técnico e Educação Permanente. Comissão Assessora de Acupuntura – Medicina Tradicional Chinesa. Acupuntura – Medicina Tradicional Chinesa. / Conselho Regional de Farmácia do Estado de São Paulo. – São Paulo: Conselho Regional de Farmácia do Estado de São Paulo, 2019. 2ª edição. 44 p.; 20 cm. ISBN 978-85-9533-026-9. Acces pe 15 mai 2020.

FRANCESCHINI FILHO, S. Mecanismo de Ação da Acupuntura na Dor. Revista do Biomédico, 44, 2001, p.22. (Sao Paulo).

HAN, J. S.; CHEN, X. H.; SUN, S. L. şi colab. Efectul TENS de frecvență joasă și înaltă asupra Met-enkephalin-Arg-Phe și Dynorphin o imunoreactivitate în LCR lombar uman. Pain, 47, 1991, pp.259-98.

BRASILIA, Virginia Visconde; Zatta, Laidilce Teles; Cordeiro, Jaqueline Andreia Bernardes Leão; Silva, Antonio Márcio Teodoro Cordeiro. Qualidade de vida de portadores de dores crônicas em tratament com acupuntura. 2008.Disponível em: file:///C:/Users/Welita/Downloads/8040-Texto%20do%20artigo-30508-1-10-20091102-2.pdf Acces: 25 abr.2020.

VECTORE, C. Psicologia e acupuntura: primeiras aproximações. Psicol. cienc. prof. , Brazilia, v. 25, n. 2, p. 266-285, iunie 2005. Disponível em http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1414-98932005000200009&lng=en&nrm=iso. acces la 30 de aprilie 2020.

MINISTERIO DA SAÚDE. Portaria nº 971, de 03 maio de 2006. Disponível em: https://bvsms.saude.gov.br/bvs/saudelegis/gm/2006/prt0971_03_05_2006.html. Acces: 12 abr. 2020.

ORGANIZAÇÃO MUNDIAL DE SAÚDE. Acupunctură: revizuirea și analiza rapoartelor privind studiile clinice controlate. 2010. Disponível em: . Acces: 15 iulie 2020.

ZHANG J., SHANG H., GAO, X., ERNST, E. Evenimente adverse legate de acupunctura: o revizuire sistematică a literaturii chineze. 2010. Disponível em: https://www.who.int/bulletin/volumes/88/12/10-076737/en/. Acces: 14 iulie 2020.

KUMAR, Ranjan; MOOVENTAN, A.; MANJUNATH, Nandi Krishnamurthy. Efectul imediat al pungii la punctul de acupunctură CV-12 (Zhongwan) asupra nivelului de glucoză din sânge la pacienții cu diabet zaharat de tip 2: un studiu pilot randomizat controlat cu placebo. Jurnal de studii de acupunctură și meridiane, v. 10, n. 4, p. 240-244, 2017. Disponível em https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2005290117300523?via%3Dihub. Acces la: 05 mai. 2020.

SHI, Liwei; FENG, Ling; YANG, Yanan; LI, Xiaowen; ZHANG, Meizhen; ZHANG, Yueying; NI, Qing. Prevenirea diabetului zaharat de tip 2 cu acupunctură: protocol pentru o revizuire sistematică și meta-analiză. Medicina, v. 97, n. 48, 2018. Disponível em https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30508926/?from_term=acupuntura+and+diabetes&from_filter=simsearch2.ffrft&from_filter=ds1.y_5&from_filter=species. +diabet&from_pos=3 Acces pe 15 mai 2020.

SOCIEDADE BRASILEIRA DE DIABETES. O ce e diabet?. Dispuneți-le:< https://www.diabetes.org.br/publico/diabetes-tipo-2>. 2020. Acces la: 7 out.2020.

SOCIEDADE BRASILEIRA DE DIABETES

BIBLIOGRAFIE:

Electro-acupunctura Electroacupunctura Electropunctura

Dr.CONSTANTIN IONESCU-TARGOVISTE

https://ro.scribd.com/doc/184722390/Electro-acupunctura-Electroacupunctura-Electropunctura

 

 

Worldwide Independent Inventors Association – WIIA-Washington DC, SUA

&

Asociația Inventatorilor Independenți – AII – București România
IORDAN STAVAR – Președinte / CEO al WIIA & AII
www.inventatori.ro; www.worldwideinvention.com;

SPONSORII PROIECTULUI :

          

CONTACT:

IORDAN STAVAR – +40746696990

Email:contact@inventatori.ro; contact@worldwideinvention.com;

Worldwide Independent Inventors Association.
Washington DC, USA.
All rights reserved. 

Copyright © -2019-2024

 

 

<span>Post a comment</span>