27 mai 2024

New World Report 2024- Legal Elite Awards – Association of Independent Inventors-Romania

https://www.thenewworldreport.com/winners/asociatia-inventatorilor-independenti/

 

Diabet Medicina Cuantica – Aparat Electropunctura
Aparat Stimulator Electroterapie/Electropunctura Quantica
-Dispozitiv Electronic-Echipament Medical

Ce este Diabetul Zaharat?

Medicina Cuantica Integrativa-Reechilibrare energetica a organismului- Electroterapii – Electropunctura -Dispozitive medicale premium – Aparat Stimulator – Electroterapie Qi
– Qi Vibrational Electrotherapy Device-QUANTUM ENERGY MEDICINE -Qi VIBRATIONAL.

O boală foarte gravă, una dintre cele mai răspândite boli endocrine, inclusă de specialiști printre așa zisele boli cronice ale civilizației. Deși cauzele principale par a fi cele genetice, predispozițiile fiind moștenite de la părinți, cercetătorii au început să fie de acord cu faptul că stilul de viață și factorii de mediu sunt cei care declanșează, de fapt, boala. Alimentația, sedentarismul, stresul, fumatul, excesul de medicamente, dereglările psihologice, obezitatea sunt, în realitate, factorii esențiali pentru declanșarea diabetului. Simptomele sunt foarte cunoscute și sunt zeci de articole scrise pe această temă. Din păcate, însă, ele pot fi ușor ignorate în primele faze ale bolii, motiv pentru care sunt foarte mulți oameni care află prea târziu că sunt bolnavi.
Profilaxie, ce facem?
Diabetul poate fi prevenit. Fiecare om ar trebui să își controleze nivelul de glicemie în fiecare an și la primul semn că ceva ar putea fi în neregulă să ia măsuri. Diabetul este una dintre bolile care îți controlează complet viața, de la apariția lui până la finalul vieții. Este foarte ușor să se agraveze și să conducă la comă sau chiar deces. Diabetul provoacă boli cardiovasculare, insuficiență renală, afectarea sistemului circulator (poate duce la orbire sau arteriopatie), probleme grave ale oaselor și articulaților și multe alte asemenea efecte negative. Șansele de a declanșa această boală cresc proporțional cu creșterea în greutate, deci una dintre măsuri este păstrarea unei greutăți corporale normale. Exercițiile fizice sunt foarte importante, încercați să faceți mișcare cel puțin 30 minute pe zi. Mergeți pe jos, mergeți la sală, alergați, orice vi se pare potrivit pentru voi, dar încercați să renunțați la sedentarism. Despre stres e inutil să mai discutăm, el este factor cauzator principal pentru toate neregulile organismului, deci orice modalitate de relaxare și diminuare a stresului este bine venită nu doar ca preîntâmpinare a diabetului, ci ca element de restabilizare a organismului în general. Odihniți-vă bine, faceți pauze, petreceți timp de calitate în familie și cu prietenii, ieșiți în natură ori de câte ori aveți ocazia.

 

Aparat Stimulator Electroterapie/Electropunctura Quantica

NIKOLA TESLA a făcut și o profeție care tinde să se realizeze astăzi. Citez: “… atunci când oscilațiile electrice vor fi pe deplin înțelese și aplicate, se va crea un agent universal de vindecare ce va spori atât de mult energia vitală și reacția de rezistență a corpului uman, încât să-i permită să alunge orice boală…” ( asa s-a realizat Stimulatorul Romanesc cu rezultate de exceptie pe care actualul sistem nu-l agreaza. Dar curand cu noile schimbari in medicina Quantica se va impune masiv pe piata.!

 

Aparat Stimulator Electropunctura foloseste la tratamente tehnologia extraterestra revolutionara MED BEDS  pe care o prezentam partial informativ mai jos.

Aparate medicale profesionale – electroterapie electropunctura

APARATUL realizat in tehnologie robotica SMD cu procesor performant si program software de exceptie, inregistrat si protejat la ORDA, inventie inregistrata la OSIM si protejata prin marca inregistrata INVENTATORI.RO. Terapie Revoluționară – Diploma de Excelență și Medalie de Aur

Aparat Qi Energy Electroterapii – Electropunctura -Reechilibrare energetica a organismului
Medicina Quantica Integrativa Qi-Fizioterapie-Electroterapie – Electroterapie – acasa, aplicații, tipuri, forme, beneficii si efecte

1 – Tratamente:

1-Tratați durerile severe de spate, artrita, osteoporoza, hernia de disc sau alte probleme ale coloanei vertebrale.
2-Purificarea sângelui și eliminarea toxinelor
3-Oxigenarea celulară și circulația sângelui îmbunătățită.
4-Accelerează metabolismul prin creșterea activității celulare, creșterea imunității și a capacității organismului de a se apăra împotriva infecțiilor și de vindecare. Tonifierea musculară ………….
5-Creșterea activității celulare, întărirea imunității și creșterea capacității de vindecare a organismului.
6-Reducerea edemului, eliminarea durerii, întărirea sistemului osteo-articular și a mușchilor. Efect de întărire a sistemului osteo-articular și a mușchilor.
7-Reglarea sistemului nervos central, îmbunătățirea calității somnului. Activarea sistemului nervos central și îmbunătățirea calității somnului prin purificarea energetică a meridianelor și fluidizarea sângelui.
8-Efect de drenaj limfatic, reglarea sistemului secretiei interne, modelarea corpului si frumusetea.
9-Efect puternic de reducere și eliberare a stresului și purificare emoțională
10-Detoxifiere celulară profundă, refacerea capilarelor deteriorate și îmbunătățirea circulației sângelui periferic.
11-Efectul microvibrației celulare și întărirea energiei rinichilor prin creșterea forței vitale a corpului – energia Qi

2 – Tratamente Diabet INSULINO DEPENDENT:

TRATEAZA DIABET INSULINO-DEPENDENT – tratamentul pentru diabet se face conform MANUALULUI DE UTILIZATOR aplicand electrozii autoadezivi pe punctele de acupunctura corespunzatoare pancreasului. Tratamentul se face la domiciliul pacientului fara stres, privind la emisiunea tv preferata, la un film sau citind intr-un fotoliu o carte.:)

NOTA: ca si la tehnologia extraterestra MED BED ce foloseste medicina Quantica de tratamente prin frecvente si vibratii este nevoie ca pacientul sa aiba o inteligenta intuitiva peste medie si incredere in aceste tratamente inovatoare de exceptie. Rezultatele tratamentelor sunt rapide si se pot constata atat pe propriul corp cat si prin analize rapide in special la diabetul insulino dependent deoarece dupa doar cateva sedinte de tratament scade doza de insulina administrata cu cca 40-50%.
Functionarea Aparatului si documentatia ampla se poate vedea la sediul Asociatiei de catre cei interesati sa cumpere acest prototip functional.
Asociatia Inventatorilor Independenti – INVENTATORI.RO

NOUA TEHNOLOGIE MED BEDS:

Top Secret: Tehnologia revoluționară Med Bed

 

ASOCIATIA INVENTATORILOR INDEPENDENTI – AII

Presedinte AII: Iordan Stavar
Email:contact@inventatori.ro
Whatsap: +40746.69.69.90 Europe-Romania

Pret:2700 Lei – include alimentator, cabluri de legatura, manual de utilizare.!

Cei interesati sa cumpere Aparatul  o pot face la sediul Asociatiei Inventatorilor Independenti, sau pot face plata cu cardul online pe corordonatele de mai jos:

IORDAN STAVAR
BANCA TRANSILVANIA – Sucursala CRANGASI
IBAN: RO34BTRLRONCRT0204014101
Rugam ca la plata sa se treaca:  Proiect Diabet-sponsorizare . Adresa si datele de contact ale clientului se transmit pe whatsap.

Sursa: ASOCIATIA INVENTATORILOR INDEPENDENTI – AII

Data:30.03.2024

<span>Post a comment</span>