13 sept. 2023

 

 

Energii negative – curatare si protejare – protectii energetice

”…IATĂ ȘAPTE MODURI DE A TE AJUTA SĂ NU MAI ABSORBI ENERGIA ALTOR OAMENI:
1. PUNE ENERGIA NEGATIVĂ LA PĂMÂNT
Putem face acest lucru prima dată când ne trezim dimineața – și este un mod grozav de ați începe ziua. Oamenii prea sensibili absorb totul, de aceea trebuie să învețe să transfere totul pământului. Împământarea este un prim pas bun de făcut, astfel încât să nu purtăm în jur emoțiile și energia altora ca și cum ar fi ale noastre.
Puteți efectua oricare dintre următoarele:
Faceți un duș dimineața și imaginați-vă că apa vă spăla toată energia negativă și apa vă umple cu lumină albă și iubire. A bea cel puțin 1 litru de apă la trezire te va ajuta foarte mult.
Vizualizați rădăcinile care cresc din partea de jos a picioarelor. Rădăcinile ajung adânc în pământ. Imaginează-ți asta până când picioarele tale se simt îngreunate.
Petrece cinci minute în fiecare dimineață meditând și concentrându-te pe respirație. Inspirați timp de 7 secunde, țineți aerul în piept timp de 4 secunde, apoi expirați timp de 7 secunde, apoi repetați. Aceasta este o modalitate excelentă de a intra în contact cu respirația și cu eul interior.
Stați pe pământ sau atingeți pământul, natura. Mergeți pe pământ în picioarele goale și îmbrățișați un copac. Ieșirea în natură este una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le poate avea o persoană. Natura ne poate curăța și ne ajută să ne concentrăm asupra unei lumi din afara noastră.

Aparate medicale profesionale – electroterapie electropunctura

 

2. VIZUALIZAREA ȘI CURĂȚAREA
Vizualizarea este o modalitate excelentă de a păstra energia altor oameni separată de a noastră. Vă puteți vizualiza protejat de o bulă uriașă ca de curcubeu atunci când interacționați cu „absorbitorii de energie” sau vă puteți vizualiza într-o cutie.
Cutia permite intrarea energiei pozitive, dar respinge orice energie pe care nu o dorim. Putem încă simți ceea ce simt și gândesc alții, dar odată ce le-am recunoscut energia, aceasta rămâne cu ei. Nu ne încărcăm cu energia lor la sfârșitul unei conversații.
Curățarea este, de asemenea, un instrument excelent pentru a scăpa de energia nedorită absorbită. Ei folosesc adesea această practică în vindecarea energetică Reiki.
Pune mâinile peste corp și începe deasupra capului. Folosind ambele mâini, tăiați energia într-o acțiune rapidă de glisare, împingând-o departe de câmpul dvs. energetic. Continuați până la picioare. Odată ce ai terminat, vizualizează-te într-o bula albă.
Acest lucru se poate face la sfârșitul zilei, în confortul propriei case.
3. ÎNVAȚĂ SĂ SPUI NU
Cunoaște-ți granițele! Impune-te atunci când anumiți oameni ți-au depășit granițele!
Nu ai lăsa pe cineva să vină în casa ta și să facă mizerie, așa că de ce l-ai lăsa să-ți strice stima de sine și întreaga viață?
De asemenea, nu este nepoliticos să spui nu cuiva și nici nu trebuie să-ți justificați raționamentul. Dacă nu te simți respectat, spune-i persoanei respective. Protejează-te într-un mod care să te facă să te simți bine, și nu uita că asta înseamnă iubire de sine. Când te iubești pe tine însuți, vei primi respect de la alții.
Dacă ești genul de peroană care spune mereu da și nu poate refuza o anumită persoană, întreabă-te dacă această persoană te ajută cu adevărat să crești sau doar te ține pe loc.
4. DISTANȚEAZĂ-TE DE VAMPIRII ENERGETICI
Ai simțit vreodată că în compania unei persoane te simți rău, epuizat din punct de vedere emoțional și fizic și plin de energie negativă?
Acești oameni găsesc mereu motive să îți ceară sprijinul, dar când tu ai nevoie de sprijin, nu este niciodată disponibili.
Amintește-ți că nu este responsabilitatea ta să rezolvi problemele altei persoane. Ca empați, vrem să-i ajutăm pe toți și să ne asigurăm că sunt în regulă. Dacă nu se pot abține, nu purta povara lor.
5. ȚINE CÂT MAI APROAPE OAMENII CARE TE IUBESC
Atunci când oamenii se plâng de tine sau încearcă să te doboare, nu o lua personal. Amintește-ți doar că atunci când cineva încearcă să te doboare, este mai mult o reflectare a lui ca persoană și a relației sale cu ei înșiși decât a valorii tale.
Cu cât te lași mai influențat de bârfe, cu atât vei începe să depinzi mai mult de laudele celorlalți (ceea ce nu ne dorim). De asemenea, nu poți face pe toată lumea să te placă, dar amintește-ți că valoarea ta nu vine din aprobarea sau opinia altora.
Iubește-te pe tine în primul rând, eliberează-te de cei care te doboară și ține cât mai aproape oamenii pe care îi iubești și care te iubesc.
6. AI GRIJĂ DE TINE
Este extrem de important să ai grijă de tine.
Ia-ți timp pe care să-l petreci singur, departe de toți ceilalți, îți va permite să te adaptezi la propriile gânduri și sentimente, astfel încât să poți descifra dacă gândurile și sentimentele tale negative sunt într-adevăr o creație a ta sau a altcuiva.
Faceți o baie cu sare Epsom sau faceți-vă timp să vă începeți dimineața mai plăcut.
Meditează și programează-ți timpul pentru a-ți găsi vocea interioară. Natura este unul dintre modurile mele preferate de a mă reconecta la sinele meu autentic.
Un alt lucru pe care îl puteți face este să exersați respirația conștientă, în care vă concentrați pe respirația abdominală în loc de respirația superficială în piept.
VĂ PUTEȚI RELAXA CU RESPIRAȚII PROFUNDE UTILIZÂND URMĂTORII PAȘI:
Întinde-te pe podea și pune-ți picioarele pe marginea unui pat sau a canapelei. Lasă-le să se relaxeze în mod natural și să se deschidă, confortabil.
Pune o mână peste piept și o mână peste burtă.
Respirați adânc și simțiți cum mâna de pe piept se mișcă în sus. Expiră.
La a doua respirație, concentrează-te pe respirația care mișcă abdomenul, astfel încât pieptul să rămână nemișcat, iar abdomenul și diafragma să se ridice la extensia maximă. Expiră.
Continuați să faceți acest lucru timp de 6-7 respirații profunde.
S-ar putea să simțiți un tremurat la început făcând acest exercițiu, deoarece diafragmele majorității oamenilor sunt slabe, dar în timp, respirația se va întări, iar capacitatea de a respira în momentele dificile se va îmbunătăți cu timpul.
7. DOAR TU DECIZI CUM TE SIMȚI
În cele din urmă, ești singura persoană care decide cum te simți. Deși ne putem asuma cu ușurință gândurile și emoțiile altora, ne-am oprit vreodată și ne-am întrebat de ce permitem acest lucru să se întâmple? Poate că suntem atrași în mod inconștient de a-i ajuta și de a-i vindeca pe alții.
Indiferent de mediul în care te afli, ai de ales să rămâi puternic sau să-i lași pe alții să aibă putere asupra ta. Dacă absorbim energia unei persoane negative, ea se poate descărca simțindu-se mai bine, în timp ce noi ne încărcăm și ne simțim mai rău.
Când te simți încrezător și te iubești, câștigi de fapt putere emoțională și rezistență. Cu aceasta, vei putea pune capăt ciclului vicios de absorbție a energiei.
Când încetăm să absorbim emoțiile nedorite, vom avea mai multă energie pentru a îndeplini visele și obiectivele pe care ni le-am propus. Vom putea folosi mai bine acest cadou unic, care în cele din urmă va aduce beneficii lumii.”
Sursa – Tăcerea Cuvintelor

Data:13.09.2023

<span>Post a comment</span>