07 nov. 2021

 

ASOCIATIA INVENTATORILOR INDEPENDENTI:

FIUL OMULUI – INCOTRO ? – Iordan Stavar

 

 

 

 

 

 

 

 

PREFATA

La început a fost Cuvantul…

Prin folosirea cuvinselor si  argumentelor stintifice, prin studiul Bibliei – Cartea de Capatai a Omenirii, cu ajutorul calculatoarelor, autorul atenioneaza cititorul intr-un mod direct asupra unei probleme reale, a intregii omeniri, pe care fiecare dintre noi o percepem zilnic,dar nu o constientizam: autodistrugerea Planetei albastre.

“Vintul este tras sau impins?” aceasta intrebare pe care si-a pus-o autorul, evidentiaza acuratetea gandirii inventatorului si omului Stavar Iordan, tragand un semnal de alarma fata de energia actuala, poluata, finita si neperformanta sugerandu-ne posibilitatea aplicarii de noi tehnologii alternative, cu ajutorul carora s-ar stopa distrugerea Planetei albastre.

Fenomenele paranormale, programarea subconstientului, terapiile emanate de vechile culturi orientale – iata doar cîteva domenii care, deocamdata, nu pot fi explicate satisfacator prin datele actuale ale stiintei. De aceea, ele tulbura si provoaca.

Medicina alopata are niste limite, atat in cazul aparitiei bacteriilor rezistente la antibiotice cat si faptul ca 95% dintre tensiunile arteriale au o cauza necunoscuta ( HTA esentiala ) si sunt tratate de medicina alopata doar simptomatic/patogenic.

Datoria stiintei fata de comunitatea umana este sa demistifice aceste “delicate” domenii ale cunoasterii – de care profita din plin si sarlatanii – idee la care subscriem fara rezerve.

Cu putine exceptii, însa, savantii refuza sa abordeze asemenea domenii – etichetate drept “sanctuare ale magiei” – de teama stigmatizarii, a ridicolului.

Cartea atrage atentia asupra marii explozii demografice, care depaseste cu mult resursele Pamantului, aducandu-ne în atentie consecintele acesteia.

Cum bine sugereaza si autorul, cartea este accesibila oricui, dar recomanda sa se înceapa studiul ei cu capitolele care se afla mai aproape de întelegerea fiecaruia, parcurgand gradat fiecare treapta. Cititorul este acela care decide ordinea capitolelor, cartea devenind astfel interactiva.

FIUL OMULUI – ÎNCOTRO ?
, este un manifest pentru salvarea Planetei albastre, adresat tuturor oamenilor responsabili, cu credinta, ca pot aduce, ei însisi, argumentatii in favoarea acestei idei.

Noi suntem generatia viitoare………….

Dr.Ing.HC Ioan Micu – INVENTATOR INDEPENDENT

 Apasa pe link:

www.worldwideinvention.com/famous_inventors/details/201/Ioan-Micu-Asynchronous-electrical-machine-principle-of-UFO-operation.html

STAVAR IORDAN – INVENTATOR INDEPENDENT – PRESEDINTE ASOCIATIA INVENTATORILOR INDEPENDENTI  ( ROMANIA ); PRESIDENT & CEO OF WORLDWIDE INDEPENDENT INVENTORS ASSOCIATION – Washington D.C., USA

 Apasa pe link:

images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=A0PDoS_DkqVSpX4ApouJzbkF

ONG – Asociatia Inventatorilor Independenti – AII

Presedinte IORDAN STAVAR

E-mail: contact@inventatori.o ; contact@worldwideinvention.com

<span>Post a comment</span>