25 nov. 2023

PATURI MEDICALE-MED BEDS -TEHNOLOGIE AVANSATA

INSTALARE PATURI MEDICALE – CE ESTE PATUL MEDICAL?

TEHNOLOGIE AVANSATA

1. Paturi medicale

Ei folosesc o tehnologie pentru a vă transforma corpul la sănătatea sa optimă, folosind codurile originale din ADN-ul dumneavoastră.

Această tehnologie a fost dovedită. Cu această tehnologie, societatea noastră se va concentra pe bunăstare în loc de boală în domeniul medical. Nu va exista niciun motiv pentru ca vreo industrie să profite de pe urma bolii. Cu Med Beds, fiecare ființă umană va putea să-și restabilească în mod liber sănătatea și să trăiască o viață sănătoasă la vârste mai înaintate decât am putut experimenta noi recent.

ASOCIATIA INVENTATORILOR INDEPENDENTI – AII VA OFERA NOI TEHNOLOGI PERFORMANTE:
QUANTUM TECHNOLOGY – AFACERI NOI / MONETIZARE INVENTII: https://www.inventatori.ro/category/monetizare-inventii/

2. Tehnologie. ( tehnologii tinute la sertar)
Această tehnologie este disponibilă de 50 de ani și este perfect sigură.
Programul Spațial Secret l-a folosit cu succes în ultimii 50 de ani. DISPONIBILITATE 1. Fonduri.
Paturile Med sunt instalate în centre specializate de vindecare. Acestea vor fi disponibile inițial în afara sistemului de sănătate actual. Pe măsură ce tehnologia patului medical se răspândește, spitalele și marile farmacii vor fi eliminate treptat. Acest lucru se datorează faptului că sistemul nostru medical nu se va mai baza pe boală, ci pe bunăstare. Tehnologia va fi finanțată în întregime de pălării albe militare.

 

2. Cost.
Nu va exista niciun cost pentru utilizarea patului medical. Acestea vor fi disponibile publicului gratuit. Costul patului medical va fi plătit de militari și pălăriile albe.

PATURI MEDICALE-MED BEDS – TEHNOLOGIE AVANSATA

PROGRAMA 1. Deplasare.

Fiecare țară va avea o centrală pentru ca oamenii să își rezerve o întâlnire.
Prima programare va fi o consultație care va include un istoric medical și un examen complet al corpului. Informațiile pacientului vor fi apoi introduse într-un computer cuantic unde computerul va decide urgența nevoilor medicale ale pacienților. Un centru din apropiere va fi programat pe baza acelei evaluări.
2. Lansare:
Lansare timpurie. În prezent, paturile Med vor fi inițial controlate puternic de armată pentru o perioadă de timp, astfel încât tehnologia să nu fie abuzată.
Nu va exista un tratament preferențial pentru statutul în societate.
Toți oamenii vor fi tratați echitabil și paturile vor fi disponibile mai întâi pentru persoanele care au nevoie critică.
3. National.
Când se face publicitate pentru paturi medicale, va fi stabilită o linie telefonică națională pentru ca oamenii să își facă rezervări.
4. Productie.
Paturile Med sunt reproduse folosind tehnologie avansată, se estimează că pot fi produse o mie de Paturi Med pe zi pentru
distribuție.


 1… Personal medical.
Paturile Med sunt tehnologie medicală avansată.
La început, paturile medicale vor fi disponibile numai pentru anumite centre de vindecare și nu vor putea fi achiziționate pentru propria clinică sau altă casă. La fel ca toate tehnologiile medicale avansate, este nevoie de puțină pregătire pentru a utiliza tehnologia în siguranță. De asemenea, este nevoie de o cantitate substanțială de cunoștințe despre bolile biologice și medicale și, pentru cineva fără pregătire medicală, ar dura cel puțin 12 până la 18 luni
deformare.
La prima implementare, paturile medicale vor fi folosite numai de personal medical profesionist care a fost instruit de personal militar, clinicile vor fi conduse de departamentele medicale ale armatei impreuna cu fiinte binevoitoare.
Cei care vor folosi paturile ca stagiari vor fi rugați să lucreze numai pe bază de invitație. Ulterior, vor exista cursuri și posturi vacante disponibile pentru profesioniștii medicali.
O persoană nu poate opera această tehnologie medicală fără pregătire medicală.
De exemplu, dacă aveți un pacient cu insuficiență cardiacă sau răni grave în urma unui accident de mașină, trebuie să cunoașteți primul ajutor și cum să tratați pacientul înainte de a intra în patul medical. Profesionist trebuie să știe să citească anumite anomalii pe care le detectează patul. Mulți oameni nu vor înțelege tehnologia MEDICALĂ. Aceasta nu este o tehnologie pe care cineva poate apăsa pur și simplu un buton pentru a o opera.
Nu este deloc așa. 2. Centrele. Înțeleg că acestea vor fi inițial în centre majore împrăștiate în fiecare stat și nu vor fi disponibile pentru cumpărare. Din cate stiu, aplicarea lui va depinde de necesitate, de serviciile deja disponibile. Vor exista oportunități pentru alte tehnologii în timp ce așteptați dacă sunt necesare.

Asociatia Inventatorilor Independenti dupa 8 ani de cercetari private avansate carti de medicina publicate si teste , Diplome de Excelenta si Medalii de Aur a ajuns la al 3 lea prototip functional care foloseste principiile si tehnologia MED BEDS de echilibrare energetica Q cu ajutorul unui program software performant ce ruleaza grupuri de frecvente pentru reechilibrarea energetica a corpului uman. Aparatul Multifunctional de Electroterapie a obtinut Diplome de Excelenta  si Medalia de Aur la Expozitii Nationale si Internationale si foloseste aceiasi tehnologie a paturilor MED BEDS- o echilibrare energetica a corpului uman prin stimularea meridianelor si acupunctelor cunoscute in medicina traditionala Chineza. Numai ca noi folosim niste cabluri de legatura prin care frecventele Aparatului sunt directionate cu ajutorul unui microprocesor catre corpul uman.

Pana va apare pe piata noile paturi MED BEDS puteti cumpara STIMULATORUL NOSTRU DE AICI:

Aparate medicale profesionale – electroterapie electropunctura

NIKOLA TESLA : În acest sens, a făcut și o profeție care tinde să se realizeze astăzi. Citez: “… atunci când oscilațiile electrice vor fi pe deplin înțelese și aplicate, se va crea un agent universal de vindecare ce va spori atât de mult energia vitală și reacția de rezistență a corpului uman, încât să-i permită să alunge orice boală…” ( asa s-a realizat stimulatorul romanesccu rezultate de exceptie pe care actualul sistem nu-l agreaza. Dar curand cu noile schimbari se va impun emasiv pe piata.! Doamne ajuta sa ne fie bine.
CONTACT:
IORDAN STAVAR
President/CEO of WIIA – Washington D.C., USA
President of the Association of Independent Inventors of Romania ( AII
), and observer in the legislative committees on behalf of the Civil
Society.AII represent Romania like Correspondent Member of IFIA – www.ifia.com
www.inventatori.ro
www.worldwideinvention.com
Whatsapp:+40746.696.990 ( Romania )

Comenzile se pot livra prin FAN CURIER dupa ce se face plata in Lei la cursul zilei pe coordonatele; IORDAN STAVAR – ASOCIATIA INVENTATORILOR INDEPENDENTI –

BANCA TRANSILVANIA – Sucursala CRANGASI- IBAN: RO34BTRLRONCRT0204014101.

Din pacate traim in Romania fara fonduri si sustinere si asta ne ocupa tot timpul. Micul ajutor l-am avut de la sponsorii nostri ROMGAZ SA si HIDROELECTRICA SA care ne-au sprijinit financiar la proiectarea si executia ultimului prototip in Romania.

ASOCIATIA INVENTATORILOR INDEPENDENTI.-AII.


3. Antrenament.
Știți dacă va exista un program de pregătire pentru Paturi Med sau o tehnologie mai mică disponibilă pentru cei care nu au fost îndoctrinați la o universitate? Poate fi o lipsă de medici, deoarece mulți dintre ei vor fi acuzați de crime împotriva umanității. Practic, lucrătorii din domeniul sănătății sau persoanele cu cunoștințe medicale care au într-adevăr o vibrație mai mare vor fi abordați mai întâi. Inițial, profesioniștii medicali vor fi selectați numai pe bază de invitație.
Oamenii vor fi instruiți în toate tipurile de paturi medicale, întrucât fiecare centru va avea mai multe tipuri de paturi. Fiecare membru al personalului trebuie să fie instruit să opereze paturile medicale.

4.Fără costuri de formare.
Ființele binevoitoare și militarii vor asigura instruirea. Inițial, instruirea nu are niciun cost. Tipul de formare va fi relevant pentru experiența dumneavoastră individuală. De exemplu, un asistent medical va necesita mai multă pregătire decât un neurochirurg.
5. Echipamente.
Dacă vrei să ai un centru de pat medical, vei avea nevoie de șase săli de operație și șapte paturi medicale; două într-una dintre camerele care ar trebui să fie foarte mari. Va trebui să existe o cameră de pre-procedură și o cameră de recuperare. Ambele cu aproximativ 30 de paturi fiecare. În plus, o cameră de noapte cu aproximativ 27 de camere, fiecare cu patru sau mai multe paturi. De asemenea, ar fi nevoie de aproximativ 15 până la 20 de consilieri plus orice alt personal holistic. De asemenea, aveți nevoie de personal de sprijin precum recepționerii, personal de la cantină, personal de curățenie, spălătorie, paznici etc. Apoi vin medicii și tehnicienii care vor opera paturile. În plus, veți avea nevoie de multe asistente pentru îngrijire pre și post. Este o sarcină uriașă, așa că de ceva timp, Med Beds va fi controlat de armată și de alianță.

Dispozitiv de Impamantare/Drenare energetica

PREGĂTIREA TRATAMENTULUI ŞI AŞTEPTĂRILE
1. Numirea inițială.
Procedurile durează de la câteva minute la 15 ore, în funcție de ceea ce ați făcut. Apoi, când suni la centrul tău național, ei vor programa consultația inițială cu centrul cel mai apropiat de tine. Când ajungeți la ședința de consultație, personalul medical vă va revizui istoricul medical. În acea ședință, veți avea o scanare completă a corpului, de obicei într-un fel de halat de spital care durează doar câteva minute. Apoi, vor discuta rezultatele scanării și detaliile rezultatelor dvs. Veți discuta despre ceea ce doriți să faceți și acele informații vor fi introduse în computer. Computerul va decide apoi unde veți fi plasat pe listă și veți fi anunțat despre data, ora și locația tratamentului dumneavoastră. În ziua tratamentului, când ajungeți, vi se va cere să vă schimbați într-o halată și vi se va administra un sedativ ușor. Apoi, când te bagi în pat, va fi eliberat un gaz adormit. Acest gaz vă va ține adormit în timpul tratamentului. Când tratamentul este complet, veți fi mutat în zona de recuperare și veți fi consultat de profesioniști medicali. De asemenea, puteți fi consultat de consilieri, în funcție de tipul de procedură pe care ați experimentat-o.
2. Sesiuni.
Cele mai multe probleme vor fi rezolvate într-o singură vizită. Cazurile mai complexe pot necesita până la 3 ședințe.
3. Pregătirea pentru o sesiune.
Toată lumea primește un sedativ înainte de culcare și apoi adoarme în timpul tratamentului, fie că este vorba de câteva minute sau de 15 ore. Claustrofobia nu este o problemă.
4. Prioritate.
Cei nevaccinati vor avea prioritate fata de cei vaccinati. Persoanele care au suferit reacții adverse de la injectarea otravii în corpul lor de la vaccinuri vor fi tratate după ce cei care nu au fost vaccinați de ceva timp, există o mulțime de informații disponibile despre pericolele potențiale ale vaccinurilor, în sine toată lumea ar putea face temele pentru acasă și aflați despre potențialul rău. Cei care s-au născut cu boli grave și au boli cu alte probleme medicale vor accesa mai întâi Paturile Med. Toată lumea avea opțiunea de a se vaccina sau nu. Riscurile erau disponibile pentru ca fiecare să aleagă singur.
Deși vor exista priorități pentru cei nevaccinați, se anticipează că toate persoanele care au nevoie de tratament vor fi tratate imediat. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la primirea tratamentului într-un pat medical.
5. Fara adapost.
Vor fi echipe umanitare care vor ajunge la persoanele fără adăpost pentru tratament. Nimeni nu va fi lăsat în urmă.
6. Așteptări.
De asemenea, va trebui să realizați că cu NESARA Gesara lumea se va schimba așa cum o vedem acum. Nu vor exista lipsuri de adăpost, cerșetori, sărăcie, suferință sau foame. TOTUL se va schimba
ABILITĂŢI DE TRATAMENT 1. Beneficii pentru sănătate. Paturile Med pot corecta problemele medicale ale pacientului pentru a readuce corpul unei persoane la o stare optima.
2. Organe care cresc, paturile pot înlocui sau crește membrele și organele.
3. Oasele noi și vindecarea.Pentru cei care au o proteză, proteza va fi îndepărtată peste pat și dizolvată astfel încât să poată avea loc o vindecare benefică.
4 . Interventie chirurgicala. Operațiile în paturile medicale vor da rezultate imediate. De exemplu, un ulcior de baseball care are nevoie de o intervenție chirurgicală poate intra într-un pat medical și poate fi gata să lanseze foarte curând după tratament. În realitate, vor fi gata să se lanseze înainte să se trezească și să iasă din patul medical.
5. Daune B4K/ a. Paturile pot inversa daunele cauzate de B4 K/a, cu toate acestea cele care nu sunt goale și au leziuni naturale, leziunile lor vor fi prioritare.
6. Pacienți cardiaci. Paturile Med vindecă probleme cardiace de toate felurile.
7. Dependențe. Da. Dependența poate fi vindecată. Dar oamenii vor trebui totuși să lucreze la motivul pentru care au devenit dependenți în primul rând.
8. Dizolvarea pieselor adăugate chirurgicale. Paturile vor dizolva orice bucăți adăugate chirurgical și vor repara deteriorarea, readucerea corpului la starea sănătoasă înainte de a începe problemele.
9. Chimio. Patul medical nu numai că vindecă daunele cauzate de chimioterapie, dar readuce organismul la sănătate deplină prin eliminarea tuturor excrescentelor anormale.
10. Alergii.Alergiile vor fi eliminate
11. Stomatologie. Toate problemele dentare vor fi reparate. Și dinții se vor regenera. Dinții se vor relaxa, de asemenea, dacă este necesar.
12. Excesul de greutate. Da, poți reveni la greutatea ideală.
13. Vedere și auz. Așa e, vederea și auzul tău pot reveni la starea lor optimă, iar cataracta poate fi, de asemenea, corectată.
14. Cicatrici. Cicatricile se vor repara și vor dispărea.
15. Schizofrenie. Problemele mentale pot fi rezolvate
16. Autist. Copiii autisti pot fi ajutati cu vindecare.
17. Orto. Vor fi, de asemenea, abordate probleme de ortografie, cum ar fi potrivirea osoasă și corectarea osoasă.
18. Depresie. DEPRESIA se va atenua treptat. În cele din urmă, un subiect va trebui să facă față traumei într-un mod pozitiv. Vor exista mulți consilieri pregătiți spiritual, atât umani, cât și non-umani, pentru a ajuta pe oricine cu depresie.
19. Îmbunătățiri. Paturile Med pot face pe cineva mai empatic, inteligent etc. Limbi suplimentare pot fi, de asemenea, învățate/descărcate. Cu toate acestea, este important să aveți un motiv pentru a utiliza îmbunătățirile pe care le solicitați pentru descărcare. De exemplu, nu ar exista niciun motiv să descărcați fiecare limbă de pe această planetă dacă nu intenționați să le folosiți.
Și o mare parte a experienței de pe această planetă este procesul de învățare a cunoștințelor de care aveți nevoie.
20. Sănătate perfectă. Paturile vă vor readuce corpul la o sănătate optimă.
21. Vindecă mintea. Când vindeci mintea, vindeci corpul.
22. Vitalitate. Paturile Med readuc oamenii la o sănătate optimă. Dacă ai 80 de ani, de exemplu, vei avea cea mai bună sănătate pentru un bătrân de 80 de ani. Asta nu înseamnă că vei fi la fel de în formă și de agil ca și cum ai avea 30 de ani. Regresarea în vârstă este posibilă pentru a vă prelungi viața. Nu toată lumea va fi aprobată pentru regresia în vârstă. Nu este ceva care este luat cu ușurință. Acesta va fi aprobat în scopurile corecte.
23. Probleme de la naștere. Paturile pot corecta probleme aparute chiar si la nastere.
24. ADN. Med Beds va inversa expresiile genelor care sunt dezactivate, cum ar fi MTHFR, dominanța estrogenului și problemele de metilare cu detoxifierea și curățarea ADN-ului.
MODIFICĂRI FIZICE SUPLIMENTARE
1. Păr.
Îți poate schimba culoarea și creșterea părului.
2. Fii atent.
Puteți schimba culoarea ochilor. Problemele de vedere și ochi pot fi, de asemenea, reparate.
3. Înălțime.
Cu toate acestea, înălțimea acestuia poate fi modificată, doar în circumstanțe extreme.
4. Gen.
Med Beds poate schimba genul înapoi la genul original dacă doriți.
5. Amintiri.
Toate amintirile vor reveni dacă s-au stins.
6. Tatuaje.
Med Beds pot elimina tatuajele. 7. Dintii.
Dinții pot fi îndreptați și, de asemenea, regenerați.
8. Fumatul.
Paturile medicale pot anula daunele cauzate de ani de fumat.
9. Cunoștințe.
Este posibil să descărcați informații, orice informație poate fi descărcată în creier, inclusiv în alte limbi. Cu toate acestea, o parte a experienței umane este dobândirea de cunoștințe.
TRAUMATISME MENTALE 1.
Ce este exclus?
Trauma psihică și emoțională nu va fi rezolvată. Tehnologia poate suprima amintirile, dar la un moment dat, va trebui să faci față traumei.
2. Ascensiunea. Se pare că patul medical nu face decât să repare corpul fizic, dar problemele emoționale și psihice sunt ceva pe care fiecare persoană va trebui să lucreze singur. Evident, lucrul la aceste probleme este ceea ce face ca un individ să-și ridice vibrația. Așa că, probabil, a avea o mașină care să facă asta ar împiedica procesul de ascensiune al persoanei. Poate de aceea Med Bed se concentrează pe vindecarea corpului fizic. I. PROGRAMUL DE TRATAMENT
1. MAX de trei ori.
În acest moment, singurul lucru pe care paturile nu îl pot face este să-ți regreseze vârsta de mai mult de trei ori, deoarece celulele creierului nu sunt grozave să regreseze de mai mult de două ori.
2. Convingerile.
Unii oameni par să creadă că vindecarea trebuie să implice voința noastră și toate dificultățile pe care le presupune. Ei pot crede că trebuie să reziste vindecării miraculoase.
Este alegerea fiecăruia să creadă în astfel de lucruri și trebuie să le respectăm convingerile.
3. Liberul arbitru.
Fiecare persoană are liberul arbitru. Pentru cei care sunt gânditori negativi, pot părăsi o sesiune Med Bed și a doua zi să fie la fel ca înainte de Med Bed din cauza mentalității lor. Unii oameni se bucură de problemele și durerea lor.
Med Beds și noul pământ nu sunt aici pentru a schimba oamenii așa cum preferați să fie. Această tehnologie este aici pentru a susține sănătatea fizică și vitalitatea. Este alegerea fiecărui suflet să gândească, să simtă și să se comporte într-un anumit mod pentru ca acel suflet să experimenteze acea viață anume și este împotriva legii.
universale interferează cu acea alegere a experienței. J. REGRESIUNEA DE VÂRSTE
1. Regresia în vârstă.
Programul Spațial Secret nu a perfecționat tehnologia pentru a aborda efectele asupra creierului ale regresiei în vârstă. Regresia în vârstă este un proces foarte diferit de vindecare. Tehnologia funcționează diferit în regresia în vârstă decât în ​​vindecare.
În prezent, dacă vârsta regresează de mai mult de trei ori, este mai probabil să apară demența, țesutul cicatricial și problemele neurologice și motorii.
2. Limite de regresie în funcție de vârstă. Puteți face în siguranță o regresie de vârstă de două ori. A treia oară, celulele creierului încep să moară.
K. ANIMELE DE CASĂ
1. Animale de companie.
Paturile funcționează și cu animale de companie, care includ toate animalele, câinii, pisicile, caii și orice creatură vie, de altfel, toate animalele pot beneficia de tehnologia Med Bed.
L. STILUL DE VIAȚĂ
1. Stilul de viață.
Oamenii ar putea avea nevoie de ceva educație despre cum să mențină un stil de viață sănătos pentru a nu se baza pe tehnologie. Este ca și cum dacă treci printr-un tratament și apoi te întorci și faci toate lucrurile pe care le-ai făcut, rezultatele tale pot începe să se estompeze. Și da, va trebui să existe alegeri mai bune pentru stilul de viață în multe cazuri.
2. Viață utilă.
Nu poți alege să trăiești pentru totdeauna. Poate regresa de cel mult trei ori după ce celulele creierului încep să moară. Ai nevoie de un transfer de suflet pentru a continua. 3. 100 de ani +. Da. Vei putea trăi mai mult de 100 de ani și vei fi sănătos. De fapt, oamenii pot trăi mai mult de 200 de ani.
4. Frecvența.
Tiparele de frecvență și energie accesează ADN-ul și modul în care acesta este organizat geometric. ADN-ul însuși este o antenă care atrage frecvențe/energii din sursa (câmpul) primordială. Prin urmare, fiecare persoană este specifică în expresia personală a sursei și chiar și aspectul fizic este o expresie a aspectului său individual. A fi deschis pentru a primi binecuvântări este VITAL.
PREOCUPĂRI Claustrofobia. Vezi răspunsul în E. 2.
Acces la paturile medicale. Vezi răspunsul în Secțiunea E
Testarea paturi medicale.Vezi răspunsul în A. 2.
Numărul de vizite pentru a obține rezultate. Vezi răspunsul în E 1.
VIITORUL SĂNĂTĂȚII 1. FDA. F/DA nu trebuie să aprobe această tehnologie. F/DA va fi închis. Nu sunt pentru umanitate.
2. Utilizare acasă.
Paturile Med nu vor fi achiziționate pentru o perioadă de timp după lansarea inițială. În ceea ce privește costul, nu există informații despre acest subiect.
3. Prosperitate și abundență pentru toți.
Sperăm că omenirea va avea sănătate, prosperitate și abundență în viitorul apropiat. Paturile medicale fac parte din această prosperitate
CE ESTE UN PATUL MEDICAL?
„PATUL MEDICAL:
1. Paturi medicale.
Ei folosesc o tehnologie pentru a vă transforma corpul la sănătatea sa optimă, folosind codurile originale din ADN-ul dumneavoastră.
Această tehnologie a fost dovedită. Cu această tehnologie, societatea noastră se va concentra pe bunăstare în loc de boală în domeniul medical. Nu va exista niciun motiv pentru ca vreo industrie să profite de pe urma bolii. Cu Med Beds, fiecare ființă umană va putea să-și restabilească în mod liber sănătatea și să trăiască o viață sănătoasă la vârste mai înaintate decât am putut experimenta noi recent.
2. Tehnologie.
Această tehnologie este disponibilă de 50 de ani și este perfect sigură.
Programul Spațial Secret l-a folosit cu succes în ultimii 50 de ani. DISPONIBILITATE 1. Fonduri.
Paturile Med sunt instalate în centre specializate de vindecare. Acestea vor fi disponibile inițial în afara sistemului de sănătate actual. Pe măsură ce tehnologia patului medical se răspândește, spitalele și marile farmacii vor fi eliminate treptat. Acest lucru se datorează faptului că sistemul nostru medical nu se va mai baza pe boală, ci pe bunăstare. Tehnologia va fi finanțată în întregime de pălării albe militare.
2. Cost.
Nu va exista niciun cost pentru utilizarea patului medical. Acestea vor fi disponibile publicului gratuit. Costul patului medical va fi plătit de militari și pălăriile albe.
PROGRAMA 1. Deplasare.
Fiecare țară va avea o centrală pentru ca oamenii să își rezerve o întâlnire.
Prima programare va fi o consultație care va include un istoric medical și un examen complet al corpului. Informațiile pacientului vor fi apoi introduse într-un computer cuantic unde computerul va decide urgența nevoilor medicale ale pacienților. Un centru din apropiere va fi programat pe baza acelei evaluări.
2. Lansare:
Lansare timpurie. În prezent, paturile Med vor fi inițial controlate puternic de armată pentru o perioadă de timp, astfel încât tehnologia să nu fie abuzată.
Nu va exista un tratament preferențial pentru statutul în societate.
Toți oamenii vor fi tratați echitabil și paturile vor fi disponibile mai întâi pentru persoanele care au nevoie critică.
3. National.
Când se face publicitate pentru paturi medicale, va fi stabilită o linie telefonică națională pentru ca oamenii să își facă rezervări.
4. Productie.
Paturile Med sunt reproduse folosind tehnologie avansată, se estimează că o mie de Paturi Med pot fi produse pe zi pentru distribuție.
{PERSONAL PR0FESl0NAL} 1… Personal medical.
Paturile Med sunt tehnologie medicală avansată.
La început, paturile medicale vor fi disponibile numai pentru anumite centre de vindecare și nu vor putea fi achiziționate pentru propria clinică sau altă casă. La fel ca toate tehnologiile medicale avansate, este nevoie de puțină pregătire pentru a utiliza tehnologia în siguranță. Este nevoie, de asemenea, de o cantitate substanțială de cunoștințe despre bolile biologice și medicale și, pentru cineva fără pregătire medicală, ar dura cel puțin 12 până la 18 luni
deformare.
La prima implementare, paturile medicale vor fi folosite numai de personal medical profesionist care a fost instruit de personal militar, clinicile vor fi conduse de departamentele medicale ale armatei împreună cu ființe binevoitoare.
Cei care vor folosi paturile ca stagiari vor fi rugați să lucreze numai pe bază de invitație. Ulterior, vor exista cursuri și posturi vacante disponibile pentru profesioniștii medicali.
O persoană nu poate opera această tehnologie medicală fără pregătire medicală.
De exemplu, dacă aveți un pacient cu insuficiență cardiacă sau răni grave în urma unui accident de mașină, trebuie să cunoașteți primul ajutor și cum să tratați pacientul înainte de a intra în patul medical. Profesionist trebuie să știe să citească anumite anomalii pe care le detectează patul. Mulți oameni nu vor înțelege tehnologia MEDICALĂ. Aceasta nu este o tehnologie pe care cineva poate apăsa pur și simplu un buton pentru a o opera. Nu este deloc așa. 2. Centrele. Înțeleg că acestea vor fi inițial în centre majore împrăștiate în fiecare stat și nu vor fi disponibile pentru cumpărare. Din cate stiu, aplicarea lui va depinde de necesitate, de serviciile deja disponibile. Vor exista oportunități pentru alte tehnologii în timp ce așteptați dacă sunt necesare.
3. Antrenament.
Știți dacă va exista un program de pregătire pentru Paturi Med sau o tehnologie mai mică disponibilă pentru cei care nu au fost îndoctrinați la o universitate? Poate fi o lipsă de medici, deoarece mulți dintre ei vor fi acuzați de crime împotriva umanității. Practic, lucrătorii din domeniul sănătății sau persoanele cu cunoștințe medicale care au într-adevăr o vibrație mai mare vor fi abordați mai întâi. Inițial, profesioniștii medicali vor fi selectați numai pe bază de invitație.
Oamenii vor fi instruiți în toate tipurile de paturi medicale, întrucât fiecare centru va avea mai multe tipuri de paturi. Fiecare membru al personalului trebuie să fie instruit să opereze paturile medicale.
4.Fără costuri de formare.
Ființele binevoitoare și militarii vor asigura instruirea. Inițial, instruirea nu are niciun cost. Tipul de formare va fi relevant pentru experiența dumneavoastră individuală. De exemplu, un asistent medical va necesita mai multă pregătire decât un neurochirurg.
5. Echipamente.
Dacă vrei să ai un centru de pat medical, vei avea nevoie de șase săli de operație și șapte paturi medicale; două într-una dintre camerele care ar trebui să fie foarte mari. Va trebui să existe o cameră de pre-procedură și o cameră de recuperare. Ambele cu aproximativ 30 de paturi fiecare. În plus, o cameră de noapte cu aproximativ 27 de camere, fiecare cu patru sau mai multe paturi. De asemenea, ar fi nevoie de aproximativ 15 până la 20 de consilieri plus orice alt personal holistic. De asemenea, aveți nevoie de personal de sprijin precum recepționerii, personal de la cantină, personal de curățenie, spălătorie, paznici etc. Apoi vin medicii și tehnicienii care vor opera paturile. În plus, veți avea nevoie de multe asistente pentru îngrijire pre și post. Este o sarcină uriașă, așa că de ceva timp, Med Beds va fi controlat de armată și de alianță.
PREGĂTIREA TRATAMENTULUI ŞI AŞTEPTĂRILE
1. Numirea inițială.
Procedurile durează de la câteva minute la 15 ore, în funcție de ceea ce ați făcut. Apoi, când suni la centrul tău național, ei vor programa consultația inițială cu centrul cel mai apropiat de tine. Când ajungeți la ședința de consultație, personalul medical vă va revizui istoricul medical. În acea ședință, veți avea o scanare completă a corpului, de obicei într-un fel de halat de spital care durează doar câteva minute. Apoi, vor discuta rezultatele scanării și detaliile rezultatelor dvs. Veți discuta despre ceea ce doriți să faceți și acele informații vor fi introduse în computer. Computerul va decide apoi unde veți fi plasat pe listă și veți fi anunțat despre data, ora și locația tratamentului dumneavoastră. În ziua tratamentului, când ajungeți, vi se va cere să vă schimbați într-o halată și vi se va administra un sedativ ușor. Apoi, când te bagi în pat, va fi eliberat un gaz adormit. Acest gaz vă va ține adormit în timpul tratamentului. Când tratamentul este complet, veți fi mutat în zona de recuperare și veți fi consultat de profesioniști medicali. De asemenea, puteți fi consultat de consilieri, în funcție de tipul de procedură pe care ați experimentat-o.
2. Sesiuni.
Cele mai multe probleme vor fi rezolvate într-o singură vizită. Cazurile mai complexe pot necesita până la 3 ședințe.
3. Pregătirea pentru o sesiune.
Toată lumea primește un sedativ înainte de culcare și apoi adoarme în timpul tratamentului, fie că este vorba de câteva minute sau de 15 ore. Claustrofobia nu este o problemă.
4. Prioritate.
Cei nevaccinati vor avea prioritate fata de cei vaccinati. Persoanele care au suferit reacții adverse de la injectarea otravii în corpul lor de la vaccinuri vor fi tratate după ce cei care nu au fost vaccinați de ceva timp, există o mulțime de informații disponibile despre pericolele potențiale ale vaccinurilor, în sine toată lumea ar putea face temele pentru acasă și aflați despre potențialul rău. Cei care s-au născut cu boli grave și au boli cu alte probleme medicale vor accesa mai întâi Paturile Med. Toată lumea avea opțiunea de a se vaccina sau nu. Riscurile erau disponibile pentru ca fiecare să aleagă singur.
Deși vor exista priorități pentru cei nevaccinați, se anticipează că toate persoanele care au nevoie de tratament vor fi tratate imediat. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la primirea tratamentului într-un pat medical.
5. Fara adapost.
Vor fi echipe umanitare care vor ajunge la persoanele fără adăpost pentru tratament. Nimeni nu va fi lăsat în urmă.
6. Așteptări.
De asemenea, va trebui să realizați că cu NESARA Gesara lumea se va schimba așa cum o vedem acum. Nu vor exista lipsuri de adăpost, cerșetori, sărăcie, suferință sau foame. TOTUL se va schimba
ABILITĂŢI DE TRATAMENT 1. Beneficii pentru sănătate. Paturile Med pot corecta problemele medicale ale pacientului pentru a readuce corpul unei persoane la o stare optima.
2. Organe care cresc, paturile pot înlocui sau crește membrele și organele.
3. Oasele noi și vindecarea.Pentru cei care au o proteză, proteza va fi îndepărtată peste pat și dizolvată astfel încât să poată avea loc o vindecare benefică.
4 . Interventie chirurgicala. Operațiile în paturile medicale vor da rezultate imediate. De exemplu, un ulcior de baseball care are nevoie de o intervenție chirurgicală poate intra într-un pat medical și poate fi gata să lanseze foarte curând după tratament. În realitate, vor fi gata să se lanseze înainte să se trezească și să iasă din patul medical.
5. Daune B4K/ a. Paturile pot inversa daunele cauzate de B4 K/a, cu toate acestea cele care nu sunt goale și au leziuni naturale, leziunile lor vor fi prioritare.
6. Pacienți cardiaci. Paturile Med vindecă probleme cardiace de toate felurile.
7. Dependențe. Da. Dependența poate fi vindecată. Dar oamenii vor trebui totuși să lucreze la motivul pentru care au devenit dependenți în primul rând.
8. Dizolvarea pieselor adăugate chirurgicale. Paturile vor dizolva orice bucăți adăugate chirurgical și vor repara deteriorarea, readucerea corpului la starea sănătoasă înainte de a începe problemele.
9. Chimio. Patul medical nu numai că vindecă daunele cauzate de chimioterapie, dar readuce organismul la sănătate deplină prin eliminarea tuturor excrescentelor anormale.
10. Alergii.Alergiile vor fi eliminate
11. Stomatologie. Toate problemele dentare vor fi reparate. Și dinții se vor regenera. Dinții se vor relaxa, de asemenea, dacă este necesar.
12. Excesul de greutate. Da, poți reveni la greutatea ideală.
13. Vedere și auz. Așa e, vederea și auzul tău pot reveni la starea lor optimă, iar cataracta poate fi, de asemenea, corectată.
14. Cicatrici. Cicatricile se vor repara și vor dispărea.
15. Schizofrenie. Problemele mentale pot fi rezolvate
16. Autist. Copiii autisti pot fi ajutati cu vindecare.
17. Orto. Vor fi, de asemenea, abordate probleme de ortografie, cum ar fi potrivirea osoasă și corectarea osoasă.
18. Depresie. DEPRESIA se va atenua treptat. În cele din urmă, un subiect va trebui să facă față traumei într-un mod pozitiv. Vor exista mulți consilieri pregătiți spiritual, atât umani, cât și non-umani, pentru a ajuta pe oricine cu depresie.
19. Îmbunătățiri. Paturile Med pot face pe cineva mai empatic, inteligent etc. Limbi suplimentare pot fi, de asemenea, învățate/descărcate. Cu toate acestea, este important să aveți un motiv pentru a utiliza îmbunătățirile pe care le solicitați pentru descărcare. De exemplu, nu ar exista niciun motiv să descărcați fiecare limbă de pe această planetă dacă nu intenționați să le folosiți. Și o mare parte a experienței de pe această planetă este procesul de învățare a cunoștințelor de care aveți nevoie.
20. Sănătate perfectă. Paturile vă vor readuce corpul la o sănătate optimă.
21. Vindecă mintea. Când vindeci mintea, vindeci corpul.
22. Vitalitate. Paturile Med readuc oamenii la o sănătate optimă. Dacă ai 80 de ani, de exemplu, vei avea cea mai bună sănătate pentru un bătrân de 80 de ani. Asta nu înseamnă că vei fi la fel de în formă și de agil ca și cum ai avea 30 de ani. Regresarea în vârstă este posibilă pentru a vă prelungi viața. Nu toată lumea va fi aprobată pentru regresia în vârstă. Nu este ceva care este luat cu ușurință. Acesta va fi aprobat în scopurile corecte.
23. Probleme de la naștere. Paturile pot corecta probleme aparute chiar si la nastere.
24. ADN. Med Beds va inversa expresiile genelor care sunt dezactivate, cum ar fi MTHFR, dominanța estrogenului și problemele de metilare cu detoxifierea și curățarea ADN-ului.
MODIFICĂRI FIZICE SUPLIMENTARE
1. Păr.
Îți poate schimba culoarea și creșterea părului.
2. Fii atent.
Puteți schimba culoarea ochilor. Problemele de vedere și ochi pot fi, de asemenea, reparate.
3. Înălțime.
Cu toate acestea, înălțimea acestuia poate fi modificată, doar în circumstanțe extreme.
4. Gen.
Med Beds poate schimba genul înapoi la genul original dacă doriți.
5. Amintiri.
Toate amintirile vor reveni dacă s-au stins.
6. Tatuaje.
Med Beds pot elimina tatuajele. 7. Dintii.
Dinții pot fi îndreptați și, de asemenea, regenerați.
8. Fumatul.
Paturile medicale pot anula daunele cauzate de ani de fumat.
9. Cunoștințe.
Este posibil să descărcați informații, orice informație poate fi descărcată în creier, inclusiv în alte limbi. Cu toate acestea, o parte a experienței umane este dobândirea de cunoștințe.
TRAUMATISME MENTALE 1.
Ce este exclus?
Trauma psihică și emoțională nu va fi rezolvată. Tehnologia poate suprima amintirile, dar la un moment dat, va trebui să faci față traumei.
2. Ascensiunea. Se pare că patul medical nu face decât să repare corpul fizic, dar problemele emoționale și psihice sunt ceva pe care fiecare persoană va trebui să lucreze singur. Evident, lucrul la aceste probleme este ceea ce face ca un individ să-și ridice vibrația. Așa că, probabil, a avea o mașină care să facă asta ar împiedica procesul de ascensiune al persoanei. Poate de aceea Med Bed se concentrează pe vindecarea corpului fizic. I. PROGRAMUL DE TRATAMENT
1. MAX de trei ori.
În acest moment, singurul lucru pe care paturile nu îl pot face este să-ți regreseze vârsta de mai mult de trei ori, deoarece celulele creierului nu sunt grozave să regreseze de mai mult de două ori.
2. Convingerile.
Unii oameni par să creadă că vindecarea trebuie să implice voința noastră și toate dificultățile pe care le presupune. Ei pot crede că trebuie să reziste vindecării miraculoase.
Este alegerea fiecăruia să creadă în astfel de lucruri și trebuie să le respectăm convingerile.
3. Liberul arbitru.
Fiecare persoană are liberul arbitru. Pentru cei care sunt gânditori negativi, pot părăsi o sesiune Med Bed și a doua zi să fie la fel ca înainte de Med Bed din cauza mentalității lor. Unii oameni se bucură de problemele și durerea lor.
Med Beds și noul pământ nu sunt aici pentru a schimba oamenii așa cum preferați să fie. Această tehnologie este aici pentru a susține sănătatea fizică și vitalitatea. Este alegerea fiecărui suflet să gândească, să simtă și să se comporte într-un anumit mod pentru ca acel suflet să experimenteze acea viață anume și este împotriva legii.
universale interferează cu acea alegere a experienței. J. REGRESIUNEA DE VÂRSTE
1. Regresia în vârstă.
Programul Spațial Secret nu a perfecționat tehnologia pentru a aborda efectele asupra creierului ale regresiei în vârstă. Regresia în vârstă este un proces foarte diferit de vindecare. Tehnologia funcționează diferit în regresia în vârstă decât în ​​vindecare.
În prezent, dacă vârsta regresează de mai mult de trei ori, este mai probabil să apară demența, țesutul cicatricial și problemele neurologice și motorii.
2. Limite de regresie în funcție de vârstă. Puteți face în siguranță o regresie de vârstă de două ori. A treia oară, celulele creierului încep să moară.
K. ANIMELE DE CASĂ
1. Animale de companie.
Paturile funcționează și cu animale de companie, care includ toate animalele, câinii, pisicile, caii și orice creatură vie, de altfel, toate animalele pot beneficia de tehnologia Med Bed.
L. STILUL DE VIAȚĂ
1. Stilul de viață.
Oamenii ar putea avea nevoie de ceva educație despre cum să mențină un stil de viață sănătos pentru a nu se baza pe tehnologie. Este ca și cum dacă treci printr-un tratament și apoi te întorci și faci toate lucrurile pe care le-ai făcut, rezultatele tale pot începe să se estompeze. Și da, va trebui să existe alegeri mai bune pentru stilul de viață în multe cazuri.
2. Viață utilă.
Nu poți alege să trăiești pentru totdeauna. Poate regresa de cel mult trei ori după ce celulele creierului încep să moară. Ai nevoie de un transfer de suflet pentru a continua. 3. 100 de ani +. Da. Vei putea trăi mai mult de 100 de ani și vei fi sănătos. De fapt, oamenii pot trăi mai mult de 200 de ani.
4. Frecvența.
Tiparele de frecvență și energie accesează ADN-ul și modul în care acesta este organizat geometric. ADN-ul însuși este o antenă care atrage frecvențe/energii din sursa (câmpul) primordială. Prin urmare, fiecare persoană este specifică în expresia personală a sursei și chiar și aspectul fizic este o expresie a aspectului său individual. A fi deschis pentru a primi binecuvântări este VITAL.
PREOCUPĂRI Claustrofobia. Vezi răspunsul în E. 2.
Acces la paturile medicale. Vezi răspunsul în Secțiunea E
Testarea paturi medicale.Vezi răspunsul în A. 2.
Numărul de vizite pentru a obține rezultate. Vezi răspunsul în E 1.
VIITORUL SĂNĂTĂȚII 1. FDA. F/DA nu trebuie să aprobe această tehnologie. F/DA va fi închis. Nu sunt pentru umanitate.
2. Utilizare acasă.
Paturile Med nu vor fi achiziționate pentru o perioadă de timp după lansarea inițială. În ceea ce privește costul, nu există informații despre acest subiect.
3. Prosperitate și abundență pentru toți.
Sperăm că omenirea va avea sănătate, prosperitate și abundență în viitorul apropiat. Paturile Med fac parte din această prosperitate.
Vom continua să vă informăm ​​despre această minune, pentru că se apropie din ce în ce mai mult…

Deocamdata aveti acces la prototipurile noastre care va reechilibreaza energetic corpul folosind aceiasi tehnologie aavansata:

Asociatia Inventatorilor Independenti dupa 8 ani de cercetari private avansate carti de medicina publicatesi teste , Diplome de Excelenta si Medalii de Aur a ajuns la al 3 lea prototip functional care foloseste principiile si tehnologia MED BEDS de echilibrare energetica Q cu ajutorul unui program software performant ce ruleaza grupuri de frecvente.:

MAGAZIN ONLINE: Aparat Fizioterapie Electrostimulare Multifunctional :  https://www.inventatori.ro/aparat-fizioterapie-electrostimulare-multifunctional/

Email: contact@inventatori.ro; AII- Whatsap:+40746696990 – IORDAN STAVAR

Din pacate traim in Romania fara fonduri si sustinere si asta ne ocupa tot timpul. Micul ajutor l-am avut de la sponsorii nostri ROMGAZ SA si HIDROELECTRICA SA care ne-au sprijinit financiar la finalizarea ultimului prototip. Pentru ca administratorii firmelor au avut viziune si incredere in noi. Singurii ! Multumim. ASOCIATIA INVENTATORILOR INDEPENDENTI.-AII.

 

 

Sursa: internet,you tube

Data: 25 Noiembrie 2023

<span>Post a comment</span>