10 nov. 2019

Proiect Diabet – AII – Romgaz SA

DISPOZITIV MANAGEMENT DIABET – DMD:

ACUPUNCTURA – MEDICINA COMPLEMENTARA AGREATA DE OMS

 

Proiect Diabet – AII – Romgaz SA

Diabet, Tratamente, Medicina Alternativa, Complementara

-Acupunctura fara ace – fara durere –

ASOCIATIA INVENTATORILOR INDEPENDENTI – prin membrii ei, inventatori de top la nivel international, avand o bogata experienta pe domeniul cercetarii aplicate a inventat DISPOZITIV MANAGEMENT DIABET – DMD care ruleaza un program software ce transmite anumite frecvente catre punctele de acupunctura aflate pe corpul uman corespunzatoare diabetului.
Aceasta inovatie a medicinii alternative/complementare in DIABET a fost Medaliata cu Aur la Saloanele nationale si internationale de inventica.

Tratamentul prin acupunctura este complex si face o  corecţiei a dezechilibrelor energiei în meridiane, îndepartarea simptomatologiei de organ şi restabilirea funcţiilor optime în organele afectate.

Acupunctura se poate aplica în toate ramurile medicinii clinice, complementar sau alternativ, rezultatele terapeutice fiind mult mai rapide şi pe termen lung.

Prin acupunctura sunt tratate afecţiuni acute şi cronice existente şi în medicina alopată, însă abordarea e diferită. Orice patologie sau simptomatologie (durere etc.) fiind un dezechilibru energetic de organ sau general, in acupunctura clasica cu ace corecţia apare prin inserţia acelor în puncte de elecţie pe meridianele energetice, acupunctura ajutand organismul la echilibrarea mentalului, emotionalului cat si normalizarea functiilor metabolice si digestive.

Epiderma actioneaza ca o antena ce receptioneaza diferite frecvente din atmosfera,iar rolul acelor este de a amplifica receptia semnalelor din atmosfera. Din pacate datorita interferentelor cu statiile de emisie ,telefoanele mobile, tv, radio, etc semnalele corecte nu mai ajung clare catre receptor-pielea umana, epiderma.

Noi venim cu ajutorul unui Dispozitiv Management Diabet – DMD,  ce are incorporat un microprocesor care ruleaza un program software complex, cu un set de frecvente bine stabilite, inregistrate si protejate national si international ce se transmit prin intermediul unor fire electrice de legatura  in meridianele umane pancreatice,corespunzatoare diabetului.

O şedinţă durează intre  40-50 de minute. Întâi are loc o consultaţie, o anamneza holistică în care se stabileşte schema de tratament. Sunt folosite scheme antice de tratament, reguli clare de dirijare a energiei în meridiane, astfel încât nu există dubii şi nici erori. Pot fi răspunsuri diferite la tratament datorită reactivităţii individuale.

Proiect Diabet – AII – Romgaz SA

Ce face DMD ?

Dispozitiv Administrare Diabet –DMD  contine un procesor la care este inregistrat un program software ce ruleaza diferite frecvente bine stabilite cu pause si marimi diferite ce se aplica cu ajutorul unor simpli electrozi pe meridianele de acupunctura corespunzatoare diabetului ( pancreas).

Dispozitiv Management Diabet –DMD – este un dispozitiv electronic  ce se foloseste ca adjuvant in tratarea si monitorizarea diabetului insulino-dependent, tehnica folosita in acupunctura fara ace din Medicina Complementara

Proiect Diabet – AII – Romgaz SA

PREZENTARE:

Dispozitiv Management Diabet –DMD -este un generator de semnale sub forma unor frecvente electromagnetice joase, neinvazive si subliminale, specifice punctelor de acupunctura.

Semnalele sunt destinate stimularii energetice a punctelor de acupunctura pozitionate subcutanat pe traseul Meridianelor Energetice cunoscute din medicina extrem-orientala.

Sunt cunoscute practici de biostimulare utilizate in reechilibrarea energetica a subiectilor umani sau la eliminarea durerilor cauzate de stres, dar care au dezavantajul ca pot fi utilizate empiric, fara un dozaj anume si numai in starea de repaos a pacientului,ca spre exemplu acupunctura, kineto-terapia,masajul, lumina,etc.

Diabet Tip 2 – Medicina Complementara

Dispozitiv de Administrare Diabet – DMD, inlatura dezavantajul folosirii reechilibarii energetice empirice si nu numai in starea de repaos a pacientului, prin aceea ca semnalele artificiale, cu valori precise, sunt transmise in punctele de acupunctura stimulate. Prin intermediul conductorilor si electrozilor de contact direct cu pielea, stimuli electrici foarte slabi, aflati sub un anumit prag, de ordinul milivoltilor, denumiti si stimuli subliminali, astfel ca pacientul se poate deplasa in perioada expunerii.

Acesti stimuli ajung sa se transmita dealungul axelor energetice precum si de la o axa energetica la alta.

Este vorba de niste ” trasee libere ”  in lichidul interstitial, sub forma unor ”canale ” intracelulare cu diametrul de ordinul nanometrilor, asa zisele ”Canale” sau ” Meridiane  Energetice ”.

Proiect Diabet – AII – Romgaz SA

Medicina Complementara

Excitatia imbraca aspecte diferite, cea electrica ducand la modificarea parametrilor electrici ai membranei celulare (impedanta, polarizare, curenti membranari, rezistenta si capacitatea electrica).

Stimulul electric produs de DMD are valoarea tensiunii electrice de ordinul milivoltilor si egala cu media tensiunii electrice culeasa de la nivelul pielii pacientului.

Stimulul este transmis in masa biologica prin intermediul punctelor de acupunctura de pe Meridianele Energetice, specifice punctelor stimulate de unde ajunge in apropierea membranelor celulare ale pancreasului.

In repaos membrana celulara este foarte putin permeabila pentru ionii de Na, mentinuti in concentratie mare in exterior si permeabila pentru ionii de K , care ies pasivi din celula.

Aparitia stimulului determina o depolarizare locala a membranei, ceeace duce la deschiderea canalelor de sodiu (comandate electric) si, in consecinta, la patrunderea ionilor de Na in celula, in sensul gradientului electro-chimic.

Urmare a influxului de sarcini pozitive, membrana se depolarizeaza mai mult.

Proiect Diabet – AII – Romgaz SA

Medicina Complementara

Fluxul ionilor K si transportul activ intoduc o reactie negativa, avand tendinta de a restabili echilibrul. Datorita acestei diferente de curenti, atata vreme cat este cuplat Stimulatorul DMD la corpul uman, se va naste continuu un curent electric care va face legatura prin intermediul elementelor conductoare intre stimulator si corpul uman.

Curentii stimulatorului au valori depolarizante, care se transmit din punctele de acupunctura in corpul uman, fortandu-l pe perioada cat dureaza cuplajul sa beneficieze de aceste valori. Repetarea zilnica a acestui fenomen, face ca dupa un anumit numar de cicluri zi-noapte, pancreasul bolnav sa-si modifice functionarea si sa se realizeze un asa numit ” echilibru energetic ” cu producere suficienta de insulina pentru metabolizarea glucozei din snage. Daca se foloseste experienta medicinii extrem orientale si sunt stimulate.

DMD este un minigenerator de semnale electromagnetice de valoare joasa si amplitudine mica denumite semnale subliminale antidiabetice, montat intr-o carcasa impreuna cu un dispozitiv electronic care are rolul de a porni si opri dupa un anumit program generarea unui semnal subliminal.

Frecventele semnalelor sunt destinate stimularii energetice a punctelor de acupunctura care intra in protocolul de tratament prin acupunctura al diabetului recomandate in literatura de specialitate.

In cadrul acestui parteneriat AII va dezvolta perfectionarea prototipală a Dispozitivului de Management al Diabetului- DMD , dezvoltare produs, pregatirea unei linii de fabricatie, pregatirea documentatiei tehnice de produs, analiza de risc, testarea clinica a  DMD si intocmirea si depunerea actelor necesare la Ministerul Sanatatii  in vederea obtinerii avizului de functionare si punere pe piata a DMD.

Proiect Diabet – AII – Romgaz SA

Medicina Complementara

DISPOZITIV MANAGEMENT DIABET – DMD:                     

Proiect sponsorizat de ROMGAZ.SA ! 

Links: 

 http://www.inventatori.ro/aii-romgaz-s-sponsorizare-proiect-

dmd/ http://worldwideinvention.com/diabetes-management-device/

are-proiect-dmd/

    

Asociatia Inventatorilor Independenti – AII –  Raport de Activitate :

 Link: http://www.inventatori.ro/asociatia-inventatorilor-independenti-aii-raport-de-activitate-2016-inventatori-inventii/

 

E-mail: contact@inventatori.ro; wiiainvents@gmail.com

” Suntem ca stelele cazatoare, stralucim cateva secunde in cadere si disparem in neantul cosmic, uneori cu folos pentru tine omule.” – Iordan Stavar.

Data:10.11.2019

CONTACT:

Asociatia Inventatorilor Independenti – AII

Presedinte:

Iordan Stavar

Email: contact@inventatori.ro

<span>Post a comment</span>