13 sept. 2023

 

 

Razboinicii Luminii – De ce mananci animale?

Maestrul Kuthumi: De ce mănânci animale?

Oameni iubiți, depinde de fiecare dintre voi să vă puneți viața în lumina lui Dumnezeu. Ce vă plângeți de condițiile din lume și de violența pe care oamenii o fac unii altora sau o exercită unii împotriva altora? Ce se întâmplă dacă tu însuți exerciți violență împotriva fraților tăi din regnul animal? Fi tăcut!
De ce ești atât de dur la inimă?


Acest mesaj este un apel urgent către toți Războinicii Luminii care și-au păstrat obiceiul de a mânca animale până astăzi și nu au intenția de a-l schimba. Rugăciunile tale, meditațiile tale nu pot produce niciodată rezultatul dorit dacă păcătuiești împotriva lui Dumnezeu, a naturii lui Dumnezeu și a Legii lui Dumnezeu în acest punct. Pentru că legea universală a lui Dumnezeu spune: Hrănește-te prin Dumnezeu și din lumină. Un număr infinit de plante, fructe, ierburi și fructe de pădure vă servesc în acest scop pe pământ. În schimb, acest pământ are o varietate de necontrolat pregătită pentru tine și frații tăi din regnurile animale. Cu toate acestea, ai tendința de a subzista din suferința animalelor; absorb carnea și sângele lor în tine! Nu ai scrupule, nu știi vreo rușine? Cât timp rămâne acest fapt, nu va fi pace între oameni pe pământ! Observați bine: războiul pe care îl duceți împotriva animalelor, suferința pe care o aduceți fraților voștri din regnurile animale prin obiceiurile alimentare, această mizerie cade înapoi asupra voastră. Pentru fiecare dintre voi.
Pentru că fiecare nedreptate creează noi nedreptăți și fiecare conflict între oameni este precedat de multe ori de un comportament insubordonat față de animale. Bineînțeles că nu vă spun nimic nou. Dar o voi spune din nou, mai urgent și mai solicitant, astfel încât să recunoașteți necesitatea și să deveniți conștienți de lipsa de dragoste pentru animale. Cu comportamentul de a mânca animale, prelungești mizeria de pe pământ și războaiele dintre popoare nu se pot termina niciodată. Fiecare persoană este responsabilă pentru acest lucru.
Depinde de vibrația naturală!
Prin urmare, și numai din această cauză, conducătorii arhontici răuvoitori sunt hotărâți să vă ofere zilnic o supraabundență de alimente contaminate energetic și distruse chimic.
(Arhonii sunt invadatori spirituali și paraziți minții. Gnosticii au numit această forță de ocupare Arhoni. „Acești Arhoni aveau capacitatea de a duplica realitatea pentru a ne înșela. Erau geloși pe noi (oamenii) pentru că avem un suflet, pe care nu îl au. posedă, iar textele Nag Hammadi descriu acest lucru, precum și aspectul arhonților. Unii arată ca o reptilă, alții arată ca un copil sau un făt imatur.” Jay Wieder, Din cartea „The betrayed heaven” p.140ff, de Dieter Broers). Cu cât păstrează mai jos vibrația individului, cu atât le este mai ușor să le manipuleze și să facă ravagii în sufletele lor. Toate bolile „civilizaționale” se bazează pe faptul că această „civilizație” se bucură de carnea animalelor. Toate ocupațiile de magie neagră ale oamenilor individuali și chiar ale popoarelor întregi sunt posibile doar pentru că oamenii accesează hrana animalelor pe scară largă. Moartea este omniprezentă pe acest pământ, suferința este obișnuită și durerea animalelor este de neimaginat – iar acest fapt trece fără urmă pe mulți războinici ușori!😀 Ca și cum animalele ar fi obiecte fără suflet a căror singură justificare pentru existență era să servească drept hrană sau îmbrăcăminte pentru oameni. Aici este necesar să se realizeze o schimbare majoră în gândire și sentiment. Nu vă întrebați de ce există atâta nedreptate în lume între ființele umane și între popoare atâta timp cât îi tratați pe frații voștri din regnurile animale în acest fel. A nu mânca animale nu te va face o persoană mai bună, dar cu siguranță te va face mai ușor pe cale.
A nu mânca animale nu te protejează automat de incursiunile energetice întunecate. Cu siguranță îți permite să gândești mai clare și să fii mai puțin agitat sau confuz emoțional. Oricine dorește să identifice și să elimine energiile străine trebuie să aibă o percepție clară. Oricine absoarbe suferința animalelor este plin de suprapuneri și impurități care blochează percepția și mențin vibrația naturală constant scăzută.
Nu căuta scuze
sau explicatii! Nu justificați acest comportament rușinos invocând popoarele primitive care folosesc animalele ca sursă de hrană. Studiați-le comportamentul, recunoașteți necesitatea acestuia și vedeți cât de atenți se confruntă cu el majoritatea popoarelor pe care le afectează și la care vă referiți. Cu toate acestea, această „civilizație” a ta este departe de a necesita hrană de origine animală pentru supraviețuire. La asta mă refer în acest mesaj. Mă refer la voi care nu v-ați pus cu adevărat la îndoială acest subiect până astăzi. Ce înseamnă pentru mine să mănânc cadavre de animale? Nu faceți apel la popoarele care trebuie să facă asta din motive diferite, ci judecă-te pe tine însuți. Ieși din planul scuzelor și justificărilor ieftine – nu este demn de tine sau de cei cărora le joci această înșelăciune. În mod clar, fără compromisuri și hotărâre, începeți să puneți la îndoială fiecare obicei. Mai presus de toate, obiceiul de a consuma animale de tot felul.
JJK: Unii oameni cred că este bine să mănânci pește, mai ales că peștele oferă nutrienți greu de găsit în altă parte?
MAESTRU KUTHUMI: Cei care nu vor să-și oprească comportamentul găsesc întotdeauna explicații care să-l justifice pentru ei înșiși și pentru cei din jur. A nu mânca animale înseamnă ceea ce înseamnă și include animalele din apa și oceanele acestei lumi. Dacă acest mesaj vă afectează, vă rugăm să începeți azi să vă schimbați obiceiurile alimentare. Nu absorbi nimic care te face rău. Fii conștient: ceea ce începe cu animale continuă și printre oameni. Războaiele sunt rezultatul unui comportament inconștient de zi cu zi. Mâncarea cărnii îmbibate cu sânge este de cea mai mare importanță, deoarece oferă individului suficientă energie distructivă pentru a face posibile lucruri inumane. Comportamentul inuman poate fi văzut în modul în care oamenii tratează animalele și afectează modul în care oamenii se tratează unii pe alții. Puteți urmări consecințele pe scena acestei lumi. Astăzi mai mult ca niciodată, pentru că astăzi mai mult ca niciodată oamenii absorb suferința animalelor și se asigură că aceasta se răspândește mai departe. Gandeste-te la asta:
Cum vei schimba lumea dacă nu te schimbi? Intoarce-te!
MAESTRO KUTHUMI

 

Data:13.09.2023

<span>Post a comment</span>