07 nov. 2021

 

Stimulator Diabet – Medicina Complementara – Electroacupunctura

TRATAMENTE ELECTROPUNCTURA ACASA

 

Aparat Terapie Bioenergetica – Electrostimulator Diabet si Masaj Bio Energo Terapeutic

Aparatul Bio Energo-Terapeutic, combina tehnicile traditionale de medicina chinezeasca si realizarile stiintei moderne in bioinformatica, bioenergie si neurologie.

STORE BUY PAY PAL: https://worldwideinvention.com/store/

1- Aparat Electroterapie Bioenergetica 12 canale – Electrostimulator Diabet si Masaj Bio Energo Terapeutic

Aparatul Bio Energo-Terapeutic, combina tehnicile traditionale de medicina chinezeasca si realizarile stiintei moderne in bioinformatica, bioenergie si neurologie.

Aparat Terapie Bioenergetica – Electro- Terapie Revoluționara:

a)-cu pad-uri de contact si cabluri de legatura la aparat

b) – Masaj bio energo terapeutic pentru corp cu manusi speciale  Electro-conductoare cu Ag si cabluri de legatura la aparat

BENEFICII:

Aparatul are doua functii, electro stimulare DIABET si tratarea afectiunilor insotite de dureri cronice sau severe, reduce stresul si starea de incordare.

1-Trateaza durerile severe de spate, artrita, osteoporoza, hernie de disc sau alte probleme ale coloanei.

2-Purificarea sangelui si eliminarea toxinelor

3-Oxigenarea celulara si imbunatatirea circulatiei sanguine.

4-Accelerarea metabolismului prin cresterea activitatilor celulare, cresterea imunitatii si capacitatea organismului de aparare la infectii si de vindecare.Tonifierea musculara………….

5-Creșterea activității celulare, întărirea imunității și creșterea capacității organismului de a se vindeca.

6-Reducerea edemelor, eliminarea durerii, întărirea sistemului osteo-articular și a mușchilor.

Efect de intarirea sistemului osteo-articular si a muschilor.

7-Reglarea sistemului nervos central, îmbunătățirea calității somnului.

Activarea sistemului nervos central si imbunatatirea calitatii somnului prin purificarea meridianelor energetic si fluidizarea sangelui .

8.Efect de drenaj limfatic, reglarea sistemului de secretie interna ,modelarea corpului si infrumusetare.

9.Efect puternic de reducere si eliberare a stresului si purificare emotional

10-Detoxifiere profunda la nivel cellular, restabilirea capilarelor deteriorate si imbunatatirea circulatiei sanguine periferice.

11.Efect de  microvibratie celulara si intarirea energiei rinichilor prin marirea fortei vitale a organismului – Energia  Qi

2- Terapie Electropunctura pentru Diabet

Stimulator Tratament Diabet Aparat Electropunctura Pentru Tratamentul Diabetului.

APARATUL  bioenergetic constituie o metoda de tratament sigura si nonmedicamentuasa folosit in medicina complementara si poate fi utilizat pentru TERAPIE sau AUTO-TERAPIE la domiciliu prin Electrostimulare cu pad-uri si cabluri de legatura la APARAT sau MASAJ TERAPEUTIC cu manusi speciale  Ag. Electro-conductoare si cablurile de legatura la aparat. 

NOTA 1– Acupunctura este o modalitate terapeutică străveche în medicina chineză, care are ca scop prevenirea și tratarea patologiilor.Organizația Mondială a Sănătății (Ordonanța nr. 971 din 2016) recunoaște că Acupunctura/Electropunctura funcționează eficient în patologii precum diabetul zaharat 2 (DMT2) și a încurajat această terapie complementară.

Din pacate foarte putine persoane au cunostiinta de beneficiile Electroterapiei/Electrostimularii in patologia diabetului.

NOTA 2-Aparatul a trecut testele tehnice conform normelor Europene, la Institut European abilitat pentru acest gen de aparate medicale cat si testele facute la fabricant specializat in productiea de aparatura medicala electronica.Aparatul respecta standardele internationale ISO 13485;2016 a Sistemului de Management al Calitatii Dispozitivelor Medicale si este certificat pentru punerea pe piata!

NOTA 3 – NU este un aparat de ELECTROSTIMULARE MUSCULARA este folosit numai pentru tratamente terapeutice aplicate asupra meridianelor de acupunctura, tensiunea MAXIMA nu depaseste 4 volti fiind un aparat foarte sigur care ruleaza un program software de comanda si control a semnalelor de iesire.

NU este un produs realizat in RPC- China si revandut pe piata din Romania. !

NOTA 4 –NU pot face masajul bio energetic persoanele cu stimulator cardiac sau stenturi la inimă , tromboză (cheaguri de sânge  în vasele de la nivelul brațelor sau picioarelor  si femeile însărcinate. Nu este recomandat nici pentru persoanele bolnave de cancer.

APARAT realizat in tehnologie robotizata SMD cu procesor performant si program software de exceptie,inregistrat si protejat la ORDA,inventie inregistrata la OSIM si protejata si prin MARCA INVENTATORI.RO.

Terapie Revolutionara – Diploma de Excelenta si Medalia de Aur

 Electro-stimulare cu paduri si cabluri de legatura la aparat- Kinetoterapeut care aplică electrostimulare în kinetoterapie unei tinere:

                     

DESCRIEREA PRODUSULUI

Pachetul contine:

APARAT realizat in tehnologie robotizata SMD cu procesor performant si program software de exceptie,inventie inregistrata la OSIM protejata si prin MARCA INVENTATORI.RO, manual de utilizare, harta umana acupunctura, cabluri de conectare, un set de electrozi, Gel de contact,adaptor AC  12Vcc;

Nota: Manusile speciale Ag de masaj electro-terapeutic se pot comanda separat de catre cei care doresc sa faca masaj terapeutic pentru clienti.

Oferim curs gratuit si Diploma pentru practicarea Terapiei  Bioenergetice si Masaj bio energo terapeutic.

Pretul unui masaj terapeutic este de cca 120 lei sedinta. Sunt necesare cateva sedinte pentru a avea rezultatele descrise mai sus! 🙂

Pret/Livrare PRODUS:

PRET:

STORE BUY PAY PAL: https://worldwideinvention.com/store/

Pachetul va fi expediat în trei zile de la cumpărare.
Transportul international este inclus in pret.
Livrarea este gratuită în toată lumea.

Plata se poate face pe urmatoarele coordonate:

IORDAN STAVAR – ASOCIATIA INVENTATORILOR INDEPENDENTI  

BANCA TRANSILVANIA – Sucursala CRANGASI – Plata se face in lei la cursul BNR!

IBAN: RO34BTRLRONCRT0204014101

Presedinte AII: Iordan Stavar

Email:contact@inventatori.ro

Mobil: 0746.69.69.90

APARATUL ESTE NOU, FABRICAT IN EUROPA/CERTIFICAT/ATESTAT INTERNATIONAL, SE ELIBEREAZA FACTURA !

AI GRIJA DE SANATATEA TA ! MEDICINA QUANTICA, ELECTRO TERAPIILE , ELECTROPUNCTURA, ELECTRO-ACUPUNCTURA SUNT TEHNOLOGIILE VIITORULUI.

NOTA:

NU pot face masajul bio energetic persoanele cu stimulator cardiac sau stenturi la inimă , tromboză (cheaguri de sânge  în vasele de la nivelul brațelor sau picioarelor  si femeile însărcinate. Nu este recomandat nici pentru persoanele bolnave de cancer.

Stimulator Tratament Diabet

Aparat Electro-Acupunctura Pentru Tratamentul Diabetului

CERCETARE, ȘI DEZVOLTARE
ABSTRACT
Acupunctura este o modalitate terapeutică străveche în medicina chineză, care are ca scop prevenirea și tratarea patologiilor. Organizația Mondială a Sănătății (Ordonanța nr. 971 din 2016) recunoaște că acupunctura funcționează eficient în patologii precum diabetul zaharat 2 (DMT2) și a încurajat această terapie complementară. Principalele efecte ale acupuncturii sunt asociate cu controlul glicemiei, pierderea în greutate corporală, protecția funcției insulelor pancreasului, stimularea producției și îmbunătățirea rezistenței la insulină. În această lucrare descriem procesul de urmărire și evoluția în tratamentul persoanelor cu T2DM folosind acupunctura printr-o revizuire integrativă a literaturii. Obiectiv: Să descriem utilizarea acupuncturii ca practică complementară pentru tratamentul persoanelor cu DMT2 printr-o revizuire integrativă a literaturii. Metodologie: Lucrarea de față este rezultatul unei revizuiri a literaturii de specialitate, efectuată în perioada martie până în noiembrie 2020. Bazele de date PubMed / MEDLINE și Scientific Electronic Library Online (SciELO) au fost utilizate cu următorul descriptor: „Acupunctură și Diabet zaharat” . Rezultate: Performanța acupuncturii în DMT2 s-a dovedit a fi eficientă în tratarea pacienților cu această boală cronică. Acupunctura tratează persoana și nu boala în sine, deoarece armonizează corpul și tonifică organele. Concluzie: Tratamentul cu acupunctura oferit pacientilor cu DMT2 poate aduce beneficii, imbunatatindu-le sanatatea si calitatea vietii. Această practică terapeutică a fost deja implementată în Sistemul Unificat de Sănătate (SUS), deși există o aderență scăzută a pacienților cu DZ2; din cauza diseminării reduse și a puținelor informații despre acupunctură

 

Stimulator Tratament Diabet

Stimulatorul Diabet este un nou tratament adjuvant in medicina complementara,functionand pe principiul acupuncturii dar fara ace,fara durere. Garantam rezultate dupa doar 5 zile de tratament din cele 12 zile cat dureaza tratamentul complet a cate 40 de minute la tine acasa. Doza de insulina injectabila scade, pancreasul reactivat la nivel celular producand insulina, ceea ce face ca boala sa nu mai progreseze. Aparatul de electropunctură oferă ameliorarea diabetului prin activarea pancreasului care începe să-și producă propria insulină, precum și cel mai bun tratament pentru durerea cronică și stres. În timpul și după o ședință de electropunctură, fibrele nervoase simpatice ale pacientului sunt activate și eliberează opioide endogene, cum ar fi endorfinele, care ajută la reducerea inflamației.Dispozitivul de electropunctură ajută, de asemenea, la prevenirea durerii prin activarea substanțelor chimice bioactive și reducerea sensibilității la durere.În plus, în timpul tratamentului cu aparatul de electropunctură, corpul dumneavoastră eliberează celule stem mezenchimale în fluxul sanguin, care formează diferite tipuri de țesut. Aceasta înseamnă că au și o mare putere de vindecare.Practic, dispozitivul este un mini-generator de semnale electromagnetice de valoare mică și amplitudine redusă numite semnale subliminale administrate de un microprocessor ce administreaza frecvente specifice Diabetului.Prin intermediul conductorilor si electrozilor de contact direct cu pielea, stimuli electrici foarte slabi, aflati sub un anumit prag, de ordinul milivoltilor, denumiti si stimuli subliminali, astfel ca pacientul se poate si deplasa in perioada expunerii.Acesti stimuli ajung sa se transmita dealungul axelor energetice precum si de la o axa energetica la alta.Este vorba de niste ” trasee libere ”  in lichidul interstitial, sub forma unor ”canale ” intracelulare cu diametrul de ordinul nanometrilor, asa zisele ”Canale” sau ” Meridiane  Energetice ”.Excitatia imbraca aspecte diferite, cea electrica ducand la modificarea parametrilor electrici ai membranei celulare (impedanta, polarizare, curenti membranari, rezistenta si capacitatea electrica).Stimulul este transmis in masa biologica prin intermediul punctelor de acupunctura de pe Meridianele Energetice, specifice punctelor stimulate de unde ajunge in apropierea membranelor celulare ale pancreasului.In repaos membrana celulara este foarte putin permeabila pentru ionii de Na, mentinuti in concentratie mare in exterior si permeabila pentru ionii de K , care ies pasivi din celula.Aparitia stimulului determina o depolarizare locala a membranei, ceeace duce la deschiderea canalelor de sodiu (comandate electric) si, in consecinta, la patrunderea ionilor de Na in celula, in sensul gradientului electro-chimic.Urmare a influxului de sarcini pozitive, membrana se depolarizeaza mai mult.Fluxul ionilor K si transportul activ intoduc o reactie negativa, avand tendinta de a restabili echilibrul. Datorita acestei diferente de curenti, atata vreme cat este cuplat Stimulatorul Diabet la corpul uman, se va naste continuu un curent electric care va face legatura prin intermediul elementelor conductoare intre stimulator si corpul uman.Curentii stimulatorului au valori depolarizante, care se transmit din punctele de acupunctura in corpul uman, fortandu-l pe perioada cat dureaza cuplajul sa beneficieze de aceste valori. Repetarea zilnica a acestui fenomen, face ca dupa un anumit numar de cicluri zi-noapte, pancreasul bolnav sa-si modifice functionarea si sa se realizeze un asa numit ” echilibru energetic ” cu producere suficienta de insulina pentru metabolizarea glucozei din sanage daca se foloseste experienta medicinii extrem orientale si sunt stimulate corespunzator.In concluzie, diabetul insulino-dependent poate beneficia de tratamentul cu electropunctura in terapia diabetului zaharat care reactiveaza partial pancreasul pentru a-si produce propria insulina prin reducerea dozei de insulina injectabila si asigurandu-se ca boala nu progreseaza la forme mai severe.Tratamentul efectuat corect face ca pancreasul să elibereze mai multă insulină, îmbunătățește glicemia și hemoglobina glicozilată ajută la scăderea dozei de medicamente pe care pacientul o ia în timpul tratamentului și determină ca diabetul să nu treacă la formele avansate ale bolii.

Inventia inregistata la OSIM a obtinut Diploma de Excelenta si Medalia de AUR la nivel national si international si este Certificata ISO 13485:2016-Comercializare Dispozitive Management al Diabetului/ 18 februarie 2022.
Asociatia Inventatorilor Independenti – AII

Diabet -Tratamente Electropunctura la Domiciliu

Diabet -Tratamente Electropunctura

Diabet -Tratamente Electropunctura la Domiciliu

Diabet -Tratamente Electropunctura

DESCRIERE

Hiperglicemia poate determina grave probleme de sănătate. Acupunctura este una dintre cele mai eficiente metode alternative de tratament a diabetului. În medicina tradiţională chineză diabetul zaharat este considerat ca fiind afectarea Focarului Superior, Mediu sau Inferior, cu suferinţa pluriorganică din punct de vedere energetic. Medicina tradițională chineză consideră că organele interne afectate de metabolismul defectuos sunt în primul rând plămânii, splina, stomacul şi rinichii în mod special. Dezechilibrul din rinichi duce la reducerea fluidelor din organism, la deteriorarea circuitelor sangvine şi la formarea unor blocaje ale canalelor energetice colaterale. Astfel, se consideră că principala cauză patologică în evoluţia diabetului este congestia. Cercetările actuale arată că schimbarea factorilor genetici, de mediu, de viaţă, biologici, psihici poate determina disfuncţii metabolice, deficitul unor microelemente în organism, scăzând toleranţa glucozei şi afectând echilibrul Yin-Yang. Simptomele din prima fază sunt legate de sindromul deficienţei de Yin şi al excesului de Yang, ceea ce provoacă o stare de uscăciune şi căldură, care determină o reducere a fluidelor corpului. Apoi, se manifestă un deficit de energie Qi şi Yin, iar în ultimă fază apar deficitare atât Yin, cât şi Yang. Țintele tratamentului prin acupunctură sunt diminuarea căldurii, umectarea plămânului, fortificarea Yin-Qi a rinichilor și ficatului, normalizarea funcției splinei, armonizare meridianelor Focarul Superior, Focarul Mediu și Focarul Inferior.
Bazându-se pe medicina tradiţională chineză, se realizează echilibrarea energetică pentru îndepărtarea afecţiunii pancreasului acționând asupra celor trei meridiane de acupunctură: Focarul Superior, în special pentru plămâni, pentru înlăturarea setei şi dorinţei de a consuma cantităţi mari de lichide; Focarul Mediu, pentru stomac, având ca scop îndepărtarea apetitului exagerat; Focarul inferior pentru rinichi, în vederea eliminării urinării frecvente. Astfel, câmpul energetic încarcă prin cele trei meridiane toate organele interne, ceea ce duce la reglarea funcţiilor ţesuturilor şi în final a metabolismului. Sângele şi oxigenul din pancreas încep să treacă prin procese metabolice corecte, iar funcţiile de secreţie, excreţie şi transport ale insulinei se îmbunătățesc și deseori ajung la parametri normali. Tratamentul prin acupunctură/Electropunctura realizează treptat refacerea echilibrului energetic, influenţând „în final” refacerea funcţiei pancreasului.

Electropunctura este o metodă non-invaziva prin care punctele de presiune sunt stimulate prin impulsuri electrice, fara ace.

Electropunctura poate fi aplicată în scopul redresării unor funcții dereglate, influențând reacțiile organismului la boală sau poate fi aplicată simptomatic, adresându-se unui simptom (alinarea durerii). Electropunctura este o terapie ce are efecte benefice asupra minții și corpului, realizând o stare de bine la nivel fizic și emoțional, îmbunătățind calitatea vieții. Rezultatele tratamentelor variază de la pacient la pacient chiar și în aceeași afecțiune, fiecare organism având particularitățile sale.

Electropunctura are o vechime de cateva decenii si se bazeaza pe stimularea punctelor de acces de pe traseele superioare ale meridianelor prin curenti specifici folosind ace-electrozi sau electrozi punctuali pe suprafata pielii. Intensitatea curentului electric, tensiunea electrica, frecventa curentului si ritmul de stimulare sunt raspunzatoare pentru sensul energetic, tonifiere sau dispersie.

Afectiuni tratate prin electropunctura si reflexoterapie:

DIABET, Stres, insomnie, depresie, reumatism, artrite, sciatica, nisip sau pietre la rinichi, impotenta, frigiditate, gastrite, ulcer, hemorozi, balonari, hipo si hipertensiune, astm, bronsite, rinite, sinuzite, litiaza biliara, probleme tiroidiene, reglarea menstruatiei, tulburari ale menopauzei, osteoporoza, obezitate, diabet etc.

Diabet – Medicina Complementara – Electroacupunctura

Asociatia Inventatorilor Independenti:

Email: contact@inventatori.ro/ contact@worldwideinvention.com

Presedinte: IORDAN STAVAR

Whatsap:+40746696990

Data; Noiembrie 2021

 

<span>Post a comment</span>