13 feb. 2024

 

 

 

Dispozitiv de Impamantare/Drenare energetica
Ceea ce face împământarea este printre altele, DRENAREA incarcaturii energetice parazite sau negative si cuplarea cu energia naturala a pamantului.

“Conectarea directa cu energia Pamantului are o influenta puternica si pozitiva asupra starii de sanatate”

Dispozitiv Ergonomic- IMPAMANTARE – Drenare Quantica – Inregistrare inventie OSIM A/00788 / 05.Decembrie 2023

 

Asociatia Inventatorilor Independenti-A.I.I., si un grup de inventatori independenti detinatori de Diplome de Excelenta pe domeniul cercetarii private, avand multiple Medalii de Aur si Argint pe domeniul medicinii alternative/complementare avand PROIECTE de top realizate cu rezultate excelente ca:

Dispozitiv Ergonomic- IMPAMANTARE – Drenare Quantica
Pantoful cu Talpa de Aur-o tehnologie de IMPAMANTARE inregistrata la OSIM, pe care am reinventat-o intr-un nou prototip simplu cu rezultate deosebite pentru sanatatea umana care poate fi folosit acasa, cand vizionezi un film, un program tv, cand citesti o carte, asculti o muzica, cand esti pe facebook, Istagram,:) , sau la birou, etc, prototip si inventie inregistrata la OSIM avand numele Dispozitiv Ergonomic cu Drenare Quantica  – Inregistrare OSIM A/00788 / 05.Decembrie 2023.
Dispozitiv Ergonomic- IMPAMANTARE – Drenare Quantica – Categoria : DISPOZITIVE MEDICALE PASIVE

Clasa: “paleta largă de aparate electromedicale de terapie antistress fără sursă de alimentare cu energie electrică”.

VIDEO: https://www.facebook.com/reel/538898035024648

Inventia se referă la un dispozitiv electromedical proiectat ca un suport ergonomic de picioare avand functia de DRENARE (descarcare) QUANTICA (electrostatica) prin conductorii electrici de legare la pămînt pentru profilaxia energetica si prevenirea unor afectiuni ale membrelor inferioare si nu numai, utilizîndu-se zonele reflexogene pozitionate pe tălpile picioarelor cunoscute din reflexoterapie.Se stie ca, lipsa contactului fizic cu Pamantul duce la oboseala cronica, dureri de picioare, inflamatii cronice, varice si multe alte efecte negative cronice.Stilul modern de a trai pe care ni l-am creat este un mod de a trai complet izolati electric de Pamant, materialele din care sunt contruite casele, blocurile in care locuim sunt izolatori electrici, inclusiv masina, incaltamintea obisnuita fiindca are talpa de cauciuc, asfaltul deasemenea ne izoleaza electric de Pamant.Deoarece corpul uman functinoeaza electrochimic aceasta izolare ne afecteaza negativ in moduri in care poate nici nu ne-am imaginat.Remediul este simplu, conectarea fizica cu Pamantul prin mersul desculti prin iarba, pe pamant, in parc, la mare pe plaja, la munte.
Se stie ca, oamenii cand merg desculti pe plaja, pe pamant, pe un camp proaspat udat de roua diminetii, simt energia Pamantului ca o caldura, ca furnicaturi ori in talpa ori in alte zone din corp, altii pur si simplu simt o imbunatatire generala a starii fizice, emotionale si mentale.Conectarea directa cu energia Pamantului are o influenta puternica si pozitiva asupra starii de sanatate”

Insa, in momentele in care esti acasa, fie la bloc sau la casa, la servici sau undeva in interior unde nu poti avea contact direct cu energia Pamantului nu poti decat sa te conectezi cu un dispozitiv de impamantare .Organismul uman pentru a avea un optim energetic, pentru a ne simţi bine şi pentru a fi foarte sănătoşi avem nevoie şi de DRENARE energetica.

Semn Energia Qi:
Dispozitiv Ergonomic- IMPAMANTARE – Drenare Quantica- conform cererii de brevet inlatura dezavantajele solutiilor cunoscute prin aceea ca, este un suport de picioare ergonomic utilizabil casnic sau la birou constituit dintr-o talpă sustinatoare pe care este inserata o plăcută dintr-un material inoxidabil cu propietati electrice si magnetice ce favorizeaza o drenare (descarcare electrostatica la pămînt) eficienta a talpilor, piciorul omului fiind legată prin intermediul unui conductor de legătură la instalatia de impamantare a locuintei printr-un adaptor tip shuko conectat la impamantarea de la priza din casa conform exemplului de mai jos. Atentie cablul sa fi conectat la impamantarea…prizei.

.

Dispozitivul de Impamantare este profesionist si se conecteaza la priza cu ajutorul unui fir legat la impamantarea unui stecher  ce se cupleaza la priza din casa care are conectare la impamantare, dimensiunea dispozitivului este de 45 x 35 cm  testat de inginerii Departamentului Tehnic realizat cu materiale de import de mare calitate, blat mare din bambus avand o mica inclinatie pentru ca talpile picioarelor sa stea confortabil pe ea. Placa este din inox typ oglinda debitata cu tehnologia laser conform desenelor de executie al Proiectului avand o buna conductivitate electrica:
VIDEO DEBITARE TABLA INOX: https://www.youtube.com/watch?v=ola8mvUcBAY

“Conectarea directa cu energia Pamantului are o influenta puternica si pozitiva asupra starii de sanatate”

Asociatia Inventatorilor realizeaza la comanda un Dispozitiv de Impamantare cu materiale de calitate din import, tabla inox de mare conductibilitate typ oglinda debitata cu tehnologia laser, suport lemn bambus cu inclinatie pentru confortul talpilor si un contact excelent.
Plata de 360 LEI se face online prin donatie in lei catre urmatoarele coordonate:
IORDAN STAVAR – ASOCIATIA INVENTATORILOR INDEPENDENTI
BANCA TRANSILVANIA – Sucursala CRANGASI
IBAN: RO34BTRLRONCRT0204014101
Relatii Comenzi: Email: contact@inventatori.ro;Whatsapp+40746696990
Rugam sa se scrie DONATIE cand se face plata catre Asociatie. Multumim.
Ceea ce face împământarea este printre altele, DRENAREA incarcaturii energetice parazite sau negative si cuplarea cu energia naturala a pamantului.
VIDEO: https://www.facebook.com/reel/538898035024648
Dispozitiv Ergonomic- IMPAMANTARE – Drenare Quantica asigură irigarea sanguină bună a zonelor reflexogene situate pe talpa piciorului prin aceea că foloseşte uniform energia electrică pe care o colecteză de pe, talpile picioarelor si le directioneaza înspre pămînt.Dispozitivul ergonomic cu drenare cuantică conform inventiei, prin electroterapie cu Impamantare reechilibreaza energetic energiea Qi a corpului uman prezentand urmatoarele avantaje :

– Purificarea sângelui și eliminarea toxinelor ;
– Oxigenarea celulară și circulația sângelui îmbunătățită;
– Accelerează metabolismul prin creșterea activității celulare, creșterea imunității și a capacității organismului de a se apăra împotriva infecțiilor și de a se vindeca.
– Tonifierea muscularii picioarelor ;
– Creșterea activității celulare, întărirea imunității și creșterea capacității de vindecare a organismului;
– Reducerea edemului, eliminarea durerii, întărirea sistemului osteo-articular și a mușchilor. Efect de întărire a sistemului osteo-articular și a mușchilor;
– Reglarea sistemului nervos central, îmbunătățirea calității somnului. Activarea sistemului nervos central și îmbunătățirea calității somnului prin purificarea energetică a meridianelor și fluidizarea sângelui.
– Efect de drenaj limfatic, reglarea sistemului secretiei interne, modelarea corpului si frumusetea.
– Efect puternic de reducere a stresului și eliberare și purificare emoțională
– Detoxifiere celulară profundă, refacerea capilarelor deteriorate și îmbunătățirea circulației sângelui periferic.
– Efectul microvibrației celulare și întărirea energiei rinichilor prin creșterea forței vitale a organismului – energia Qi

Avem deosebita placere sa va descriem inventia si noul prototipul impreuna cu rezultatele de exceptie a Dispozitiv Ergonomic cu IMPAMANTARE/Drenare Quantica

David Wolfe, cunoscuta pentru sanatatea umana o autoritate in domeniul medicinei alternative si un puternic sustinator al impamantarii, a facut un experiment in direct in timpul unei prezentari pe 20 de indivizi din sala, care au fost conectati la energia pamantului printr-un cablu electric care la un capat era infipt in pamant in afara salii de prezentare. Dupa 80 de minute, participantilor li s-a recoltat sange si li s-au facut analize care au fost apoi proiectate in direct si explicate pe loc. Rezultatele au fost pe masura.

“Conectarea directa cu energia Pamantului are o influenta puternica si pozitiva asupra starii de sanatate”

Experimentul David Wolfe IMPAMANTAREA -Part 1 :

Experimentul David Wolfe IMPAMANTAREA -Part 2 :

Sursa:Stiati ca lipsa contactului fizic cu Pamantul duce la oboseala cronica, dureri, inflamatii cronice si multe alte efecte negative cronice? Ai observat ca stilul modern de a trai pe care ni l-am creat este un mod de a trai complet izolati electric de Pamant – materialele din care sunt contruite casele, blocurile in care locuim sunt izolatori electrici, inclusiv masina, incaltamintea obisnuita fiindca are talpa de cauciuc, asfaltul de asemenea ne izoleaza electric de Pamant. Deoarece corpul nostru functioneaza si electric aceasta izolare ne afecteaza negativ in moduri in care poate nici nu ne-am imaginat. Remediul este simplu! Conecteaza-te fizic cu Pamantul!
Mergi desculti prin iarba, pe pamant, in parc, la mare pe plaja, la munte, atinge copacii, plantele. In momentele in care esti acasa, fie la bloc sau la casa, la servici sau undeva in interior unde nu poti avea contact direct cu energia Pamantului poti folosi tehnologia Earthing.

Unii oameni cand merg desculti pe plaja, pe pamant, pe un camp proaspat udat de roua diminetii, simt energia Pamantului ca o caldura, ca furnicaturi ori in talpa ori in alte zone din corp, altii pur si simplu simt o imbunatatire generala a starii fizice, emotionale si mentale.

In 1998, director pensionat de la o televiziune bine cunoscuta din SUA, domnul Clint Ober, s-a asezat pe o banca in parc in Sedona, Arizona. Urmarind parada de turisti care trece, a observat ca toti, inclusiv el, purtau pantofi cu talpa de plastic sau cauciuc sintetic, fiind astfel izolati electric de Pamant. In acel moment o intrebare importanta a luat nastere din inima sa: “Oare astfel de incaltaminte, care a inlocuit din ce in ce mai mult incaltamintea din piele incepand din anii 1960, ar putea avea impact asupra sanatatii ?”

“Conectarea directa cu energia Pamantului are o influenta puternica si pozitiva asupra starii de sanatate”

Asociatia Inventatorilor realizeaza la comanda un Dispozitiv de Impamantare  cu materiale de calitate din import, tabla inox de mare conductibilitate typ oglinda debitata cu tehnologia laser, suport lemn bambus cu inclinatie pentru confortul talpilor si un contact excelent.
Asociatia Inventatorilor realizeaza la comanda un Dispozitiv de Impamantare cu materiale de calitate din import, tabla inox de mare conductibilitate typ oglinda debitata cu tehnologia laser, suport lemn bambus cu inclinatie pentru confortul talpilor si un contact excelent.
Plata este de 300 LEI si se face online prin donatie in lei catre urmatoarele coordonate:

IORDAN STAVAR

ASOCIATIA INVENTATORILOR INDEPENDENTI – AII
BANCA TRANSILVANIA – Sucursala CRANGASI

IBAN: RO34BTRLRONCRT0204014101

Relatii Comenzi: Email: contact@inventatori.ro;Whatsap+40746696990- Iordan Stavar

PATURI MEDICALE-MED BEDS – TEHNOLOGIE AVANSATA

 

Medicina Cuantica Integrativa-Dispozitive Medicale Premium

<span>Post a comment</span>